Seneste indlæg ...
Et åbent indlæg om det, der har ramt os
Micky og jeg er okay. Og hvad betyder det så? Jeg plejer egentlig bare at gøre præcis, hvad der passer mig. Uden den store omtanke
‘The Budapest’ cocktail – spicy, sød...
Reklame for Rosendahl Når ikke jeg kan komme til Budapest, må Budapest komme til mig. Og forbindelse med at jeg alligevel ville lave noget reklame
Sådan fik jeg et godt forhold til min mor igen.
Reklame for Tysk turist information Det startede, da jeg selv blev mor. Da gik det op for mig, at min mor nok elskede mig betingelsesløst
Chokoladekage
Reklame for KagebogenReklamelinks markeret med * Jeg har skrevet ‘Kagebogen‘ for at samle alle mine gode, enkle opskrifter på form- og skærekager ét sted. Jeg
Hvad er kagemel? Og hvorfor anbefaler jeg det?
Reklame for Skærtoft MølleReklamelinks er markeret med * Den rigtige røremaskine, det gode skærebræt, en god køkkenkniv og alt det dér… det er sådan nogle
Squashkage opskrift
Reklame for KAGEBOGENReklamelinks markeret med * Er du også vild med de go’e gamle kager – du ved, banankage, squashkage, chokoladekage og dén slags? Det
Hvad kan man egentlig forvente af en blogger?
Mit liv er ikke en film. Det er ikke en Netflix-serie, som man går til og fra, hvor man kan tillade sig at brokke sig
Vi snakker ikke sammen… der er mest bare stille.
Der er sket noget herhjemme, der ligesom har gjort, at gulvtæppet er blevet revet væk under os. Jeg kan desværre ikke fortælle, hvad det drejer
Ølkage med hvidtøl
Reklame for min bog KAGEBOGEN Hvad er mere passende end en ølkage på øllets dag? Opskriften er fra min bog ‘Kagebogen’, som udkommer d. 1/10
Marmorkage – Opskriften på den bedste marmorkage
Reklame for min bog KAGEBOGENReklamelinks er markeret med * Jeg har skrevet en bog om ‘de glemte kager’. Ikke fordi jeg på nogen måde har
Jeg har gjort noget godt for mig selv – og for...
Reklame for RetNemt Det kører bare. Min hverdag er bedre end den længe har været…
Hjemmelavet rødkål – med rødvin og balsamico
Nu skal jeg jo passe gevaldigt på, véd jeg godt, for der er meget klare
Rødkålssalat med appelsin – også god til...
Rødkålssalat med appelsin og hasselnødder kan pifte enhver julemenu op. Servér denne lækre sprøde og friske salat juleaften, som et ekstra bidrag til den klassiske julemad.
Andesauce med rødvin og fløde – perfekt til...
En helt vidunderlig god sauce, – det er, hvad det her er. Og den smager
Andesteg i ovn – med æbler, svesker, timian og...
De to gange om året, hvor jeg selv spiser andesteg (Mortens aften og Juleaften), så
Følg disse hashtags:
#CLUBKAGEKARMA
#SWEETCAKEKARMA
#PYNTEBOGEN
#LAGKAGEBOGEN
#PIECEOFCAKEBOGEN
#BRØDBOGEN
Hej.
Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark.
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn.
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.