Opskrifter

Seneste opskrifter...

Påskekage: Bamseblød cremesneglekage med farverig...

Indeholder reklame for Rosendahl Jeg synes virkelig – altså virkelig!!, med udråbstegn og det hele – at du skal prøve at bage denne påskekage. Den kan naturligvis bages på alle tidspunkter af året, men nu er det jo påske, så deeeet. Den smager så lækkert. Det er ikke løgn, at

LÆS MERE ⟶
Blåbærmuffins med frosting Annemette Voss

Blåbærmuffins med frosting

Jeg har igen været i køkkenet med jeres børn og bagt kager i fredagens “Hjemkundskab hver for sig”. Det er et tiltag jeg har sat i gang her i Coronatiden, hvor børnene ikke rigtig får så stort udbytte af de kreative fag i skolen – jeg oplever selv, at der

LÆS MERE ⟶

Snobrødsflute med rugmel – bagt kun på surdej

Nu hvor Coronavirussen tvinger os alle til st blive indendøre, og eftersom butikkerne har været tørlagt for gær, så tænkte jeg, st jeg ville lære mig selv – og jer – at bage godt brød udelukkende ved hjælp af surdej som hævemiddel. Til denne opskrift har jeg brugt min rugsurdej

LÆS MERE ⟶

Mokkalagkage med æblekompot og browniebund

Indeholder reklame for Carte Noire / @cartenoiredk Indeholder reklamelinks Mokkalagen, der gjorde, at jeg kom med i Den store Bagedyst Når jeg siger ordet “Mokkalagkage”, så sker det én af to ting. Enten så slukkes al glæden i øjnene hos vedkommende, jeg serverer for…eller, så lyser vedkommende fuldstændigt op i

LÆS MERE ⟶

Hvid chokolademousse med lime og hindbærcoulis

Hvid chokolademousse – cremet hvid chokolademousse med ‘surprise’-pistaciebund i midten Hvis du lige står og mangler den perfekte menu til veninderne i weekenden, så skal du ikke bruge mere tid på at søge rundt på Google. Her er løsningen. Jeg har sammen med min søde kollega og veninde Karen-Elisabeth (I

LÆS MERE ⟶
fastelavnsboller-annemette-voss-28

Fastelavnsboller med creme og blommekompot

Fastelavnsboller med creme lavet med kanel – og fyldt med syrlig blommekompot 12 stk. sværhedsgrad: medium arbejdstid: 1 time bagetid: ca 15-18 min Blommekompot 4 røde blommer 40 g lyst rørsukker 5 g majsstivelse 1/2 tsk vaniljepasta (eller korn fra 1 vaniljestang) saften fra 1/2 citron Bløddej til fastelavnsboller 100

LÆS MERE ⟶

Blommekage med mandler – saftig og superlet

Reklame for min bog Foto: Claudia Dons Blommekage med mandler I dag, – sådan en våd fredag, – byder jeg på denne saftige og svampede blommekage med mandler, som passer perfekt til de mørke eftermiddage. Opskriften er utrolig nem, så får du gæster på besøg eller vil forkæle familien, kan

LÆS MERE ⟶

Kage med chokolademousse, brændte mandler, lime og...

Reklame for Callebaut® Chokolade Jeg har udviklet opskriften for Callebaut® Chokolade, og naturligvis givet kagen et lille twist af jul, med brændte mandler, kanel og kirsebærgelé på toppen. Chokoladen, som jeg i denne omgang fokuserer på, er chokoladen over dem alle, i hvert fald hvis man spørger mig, – den

LÆS MERE ⟶

Fyldte chokolader med limekaramel

Reklame for Callebaut® chokolade Fyldte chokolader med limekaramel 48 stk sværhedsgrad: medium / svær arbejdstid: 45 min kogetid (karamel): 3-4 timer hviletid: mindst 1 time Ingredienser 600 g mørk chokolade, Callebaut® 811 1 dåse kondenseret mælk 2 økologiske limefrugter et nip havsalt Sådan laver du fyldte chokolader med limekaramel: Start

LÆS MERE ⟶

Guide til mørk chokolade temperering

Reklame for Callebaut® chokolade Når du køber Callebaut® Chokolade skal du vide, at du roligt kan nyde chokoladen med en rigtig god smag i munden. Ikke kun fordi det er lækkert, men fordi Callebaut® gør så utrolig meget for at skabe bedre vilkår i kakaoplatagerne rundt om i verden, og

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop