Opskrifter

Seneste opskrifter...

Hjemmelavede jordbærskumfiduser

Reklame for min bogPiece of Cake Hjemmelavede jordbærskumfiduser smager bare bedre end dem man køber i supermarkedet! De er også nemme at lave og du ved hvilke ingredienser, der er brugt. Hvis du er så heldig at få besøg af glade studenter, der fejrer, at de endelige er færdige, så

LÆS MERE ⟶

Jordbærtærte, – eller flagkage med hvid...

Reklamelinks er markeret * Jeg har bagt en flagkage i anledning af, at vi hvert år på Valdemarsdag d 15. Juni fejrer vores danske flag Dannebrog, der efter sigende skulle være dalet ned fra himlen over Estland, hvor den danske konge Valdemar Sejr kæmpede mod esterne i slaget ved Lyndanisse.

LÆS MERE ⟶
Spirrevipper

Pynteteknik how-to: Spirrevipper

Reklame for Pyntebogen Torsdag d 11. juni kl 20 afholder jeg min allerførste “Late night-Livebagning” på min kage-instagram @sweetcakekarma. Vi skal bage en ganske simpel kage – faktisk er det denne her banankage med karamelliseret chokoladecreme, som jeg har tænkt mig, at vi bager sammen. Så den kan du roligt

LÆS MERE ⟶
Pyntebogen tørrede jordbær

Pyntebogen er også fyldt med opskrifter på kager

Reklame for PyntebogenIndeholder reklamelinks Da jeg valgte at navngive min seneste bog Pyntebogen, var jeg udemærket klar over, at man måske godt kunne tro, at bogen KUN handler om pynt. Men sådan er det ikke helt. Det er nu heller ikke noget, der har vist sig at være et problem.

LÆS MERE ⟶

Solskinskage

Opskriften er fra min bog ‘Kagebogen’, som ikke engang er udgivet endnu. Den er faktisk kun på tegnebrættet, men alle billederne er fotograferet og opskriften er skrevet. Så hvorfor ikke lige dele den med jer, så I kan få smag for sagerne.  (Billederne og opskriften er fra en bog, der

LÆS MERE ⟶
Chokoladecookies på havebord

Chokoladecookies: Sprøde langs kanten og seje i midten

Indeholder reklame for Piece of cake-bogenReklamelinks er markeret * Jeg elsker virkelig gode, hjemmebagte chokoladecookies, og disse er ingen undtagelse. De er super intense i smagen og den sprøde kant med den seje og chewy midte er helt perfekt i min optik. Det er faktisk præcis sådan en god cookie

LÆS MERE ⟶

5 opskrifter du kan bage med familien i Kristi...

Indeholder reklame for mine bøger Jeg håber, at du har mulighed for at udnytte helligdagen sammen med familien, og tiden kan jo passende bruges til at være i køkkenet med lidt hygge bagning. Derfor har jeg samlet 5 lækre opskrifter, som er perfekte til denne lejlighed.  Små fine jordbærtærter  Direkte

LÆS MERE ⟶
Bonusbogen bog med mere viden om surdej

Få mere viden om surdej – bestil BONUSBOGEN...

Reklame for min webshop Bestil bonusbogen allerede nu Så er BONUSBOGEN endelig sat til salg (i ‘preorder’ indtil på onsdag d 19/5 hvor den udkommer). Jeg antager, at du måske allerede har min bog Brødbogen? Eller i det mindste har du en interesse for surdej – ellers havde du nok

LÆS MERE ⟶
nem chokolademousse uden husblas

Chokolademousse uden husblas – serveret i små...

Drømmer du (ligesom mig) ofte om cremet og silkeblød chokolademousse. Så søg ikke længere. Her er svaret på dine drømme. Reklame for Callebaut® Chokolade,– og min bog Piece of cake.Reklamelinks er markeret med*Foto: Claudia Dons Lad os lige snakke lidt om chokolademousse… Vi kan vel godt blive enige om, at

LÆS MERE ⟶
Fyldte chokolader med hindbærganache

Fyldte chokolader med hindbærganache

Er du frisk på at lave en gang fyldte chokolader med hindbærganache? Tro mig, det er du! Reklame for Callebaut® ChokoladeReklamelinks markeret med * Torsdag d 7. maj 2020 bager jeg LIVE kl 14.30 på min IG-profil @sweetcakekarma. Vi skal lave fyldte chokolader med hindbærganache og til det kommer der

LÆS MERE ⟶
Boller med surdej bagt med autolyse dej på bagestål

Boller med surdej – med autolyse dej. Bagt på...

Reklamelinks markeret med * Dette er en opskrift på boller med surdej – lavet med autolyse dej og bagt på bagestål. Læs med, hvis du har lyst til at blive klogere på brødbagekunsten. Nå men, når man går rundt en sen mandag aften, og alle børn sover sødt, og manden

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop