Konfekt og Slik

Seneste indlæg ...

Hjemmelavede jordbærskumfiduser

Reklame for min bogPiece of Cake Hjemmelavede jordbærskumfiduser smager bare bedre end dem man køber i supermarkedet! De er også nemme at lave og du ved hvilke ingredienser, der er brugt. Hvis du er så heldig at få besøg af glade studenter, der fejrer, at de endelige er færdige, så

LÆS MERE ⟶
Spirrevipper

Pynteteknik how-to: Spirrevipper

Reklame for Pyntebogen Torsdag d 11. juni kl 20 afholder jeg min allerførste “Late night-Livebagning” på min kage-instagram @sweetcakekarma. Vi skal bage en ganske simpel kage – faktisk er det denne her banankage med karamelliseret chokoladecreme, som jeg har tænkt mig, at vi bager sammen. Så den kan du roligt

LÆS MERE ⟶
Fyldte chokolader med hindbærganache

Fyldte chokolader med hindbærganache

Er du frisk på at lave en gang fyldte chokolader med hindbærganache? Tro mig, det er du! Reklame for Callebaut® ChokoladeReklamelinks markeret med * Torsdag d 7. maj 2020 bager jeg LIVE kl 14.30 på min IG-profil @sweetcakekarma. Vi skal lave fyldte chokolader med hindbærganache og til det kommer der

LÆS MERE ⟶
Chewy cookies med smarties chokoladeknapper

Chewy Cookies – fyldt med farverige smarties

Indeholder reklame for min bog Piece of cake I dag, Langfredag, bagte jeg LIVE sammen med en helt masse børn (og voksne, antager jeg) i mit LIVE-bagekoncept, der hedder Hjemkundskab hver for sig. Det var så hyggeligt – og sikke nogle lækre cookies vi fik lavet. Hvad siger I? Har

LÆS MERE ⟶

Fyldte chokolader med limekaramel

Reklame for Callebaut® chokolade Fyldte chokolader med limekaramel 48 stk sværhedsgrad: medium / svær arbejdstid: 45 min kogetid (karamel): 3-4 timer hviletid: mindst 1 time Ingredienser 600 g mørk chokolade, Callebaut® 811 1 dåse kondenseret mælk 2 økologiske limefrugter et nip havsalt Sådan laver du fyldte chokolader med limekaramel: Start

LÆS MERE ⟶

Fyldte chokolader med nougat og knas

Reklame for Callebaut® Chokolade Lav dine egne fyldte chokolader. Det er bare lige dén tand bedre end at købe dem. Prøv min version med lækre lyse chokoladeskaller af Callebaut®’s fantastiske klassiker “823’eren” –  og med fyld af nougatknas. Det er så lækkert. Nougatfyld 30 g hvidt sukker 50 g afskallede

LÆS MERE ⟶

Hvid chokolade med tyrkisk peber og pistacienødder

Reklame for Callebaut® Chokolade Det behøver ikke være meget svært at lave noget, der smager meget lækkert. Det er i hvert fald i min tese, fordi jeg så ofte oplever at blive skuffet, når jeg sætter tænderne i kager, der ser ud af alt for meget – og ligeså ofte

LÆS MERE ⟶

Temperering af GOLD chokolade – og alt andet du...

Reklame for Callebaut® Chokolade Tip: Nederst i blogindlægget er der en step by step-fotoguide til temperering af GOLD chokolade. Kender du Callebaut® GOLD? Kort sagt er Callebaut® GOLD Chokoladen en karamelliseret hvid chokolade. Man arbejder med den på samme måde som hvid chokolade, men den smager meget mere intenst af

LÆS MERE ⟶

Fyldte chokolader med karamel – “Ruby chewy...

    Reklame for Callebaut® Chokolade Jeg tør godt antage, at jeg ikke er den eneste, der har været virkelig nysgerrig på, hvordan den her nye lyserøde chokolade Callebaut® Ruby RB1 egentlig smager – og hvordan den er at arbejde med. Am I right?Det er den her spritnye frøken i

LÆS MERE ⟶

Trøffelkonfekt med nougat – 2 gode varianter

Reklame for Lidl Lidl introducerer en helt ny produktserie for tiden under overskriften “Når kvalitet er den bedste opskrift”. Helt enestående har Lidl nemlig teamet op med gourmetkokken Wassim, hvilket leder til en række kvalitetsprodukter, der tilføjes til Lidls sortiment, som hæver barren for kvalitet i deres butikker. (I véd,

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop