Et åbent indlæg om det, der har ramt os


Micky og jeg er okay. Og hvad betyder det så? 

Jeg plejer egentlig bare at gøre præcis, hvad der passer mig. Uden den store omtanke for hvad mine læsere eller følgere måtte mene. Jeg deler, hvad jeg har lyst til, og jeg åbner op om følsomme emner i det tempo, der passer mig – fordi jeg mener, det er op til mig selv at vurdere. 

Jeg er mig selv – med både op- og nedture og alle de udsving, der følger med. Jeg kan ikke rigtigt være andet end mig selv. 

Jeg var åben for et par uger siden om, at vi herhjemme på matriklen har været voldsomt udfordrede. Nogle problemer har ramt os, som har gravet et stort hul under os. Men jeg fortalte i første omgang intet om, hvad det kom af. Af hensyn til nogle praktiske omstændigheder, sagens alvor og min mand.

Jeg har godt kunnet mærke, at der har været en seriøs utilfredshed med, at jeg ikke har fortalt, hvad det drejer sig om. 

Spørgsmålet, som rammer mig, er: Bør jeg dele? 

Svaret er vel nemt nok. Nej, det bør jeg ikke. Som influencer er der intet man ‘bør’ gøre for sine følgeres skyld, – ja, lige ud over at holde sig til lovgivningen. Men måske er jeg ved at være der, hvor jeg godt kan dele lidt, uden at det kompromitterer noget eller føles forkert. 

Lad mig først sige, at vi er okay. Eller det bliver vi. 

Men vi er blevet snydt. Økonomisk. For ret mange penge. Der er en person, der har sat os i en situation, der er så alvorligt ødelæggende for vores private økonomi, at det har givet ondt i maven i flere nætter i træk. Vi har været ulykkelige, pressede, og fortvivlede. Men vi har taget kampen, for det skal vedkommende sgu ikke få lov at slippe afsted med, men vi må også se i øjnene, at vi nok aldrig når til retfærdighed på dette punkt. Det er en hæslig følelse at gå med – følelsen af at være blevet uretfærdigt behandlet, når man ikke har gjort andet end at opføre sig ordentligt. 

Vi har stået i det, jeg vil kalde ‘lort til halsen’. 

Det er jo ingen hemmelighed, at det ramte Micky værst denne gang. Det har jeg jo allerede skrevet om. Så jeg har gjort mit allerbedste for at være stærk og en god støtte for ham, og vi har sammen snakket og snakket om hvilket liv, det er, vi egentlig gerne vil leve? 

Jeg har ‘heldigvis’ rimelig meget erfaring med at ramme bunden i ny og næ, men derfor også en masse god viden med mig, om hvordan man kommer på benene igen. Og det har jeg forsøgt at give videre til min mand. Så jeg tror, at jeg har været – eller er – en god hustru i disse dage. Jeg tror, at jeg har kunnet hjælpe Micky til at finde nogle svar i sig selv. 

Hvad vil vi så med det liv, vi har? Det har vi nu truffet et valg om. 

Efter flere år, hvor Micky og jeg har drømt om begge to at være engageret i fælles virksomhed, har vi nu truffet beslutningen om at drive ‘min’ virksomhed fremad herfra. Han er ikke længere engageret i den virksomhed, hvor han arbejdede siden januar. Han er blevet min samarbejdspartner, og sammen skal vi bygge Frosting by Voss (mit nye brand) op. Vi er simpelthen færdige med, at nogen kan komme og bestemme over os. Vi tager skeen i egen hånd. 

Vi vil hellere selv grave os op af det hul, der blev gravet under os i denne omgang, og vi vil hellere selv lukke hullet til med ny ‘jord’. Så vil vi, hvis alt går godt, stå meget stærkere på den anden side… 

Det er naturligvis pisse nervepirrende og føles svært, da vi altid havde troet, at vi skulle starte et fælles projekt op på et tidspunkt, hvor vi havde sparet nogle penge sammen og havde stort overskud på alle fronter. Men sådan blev det altså ikke. Vi må starte ud med minus – men jeg tror så meget på mig selv og på min mand (og det tror jeg også han gør), så nu gør vi det fandeme bare.

Vi håber sådan, at det hele kommer til at gå godt. Og hvis ikke, så må vi tage den derfra. Det er uanset nemmere bare at være ærlig omkring det, så er det også sjovere at fejre opturene med jer og snakke om nedturene. 

God weekend. 

16 reaktioner

 1. Alt det bedste til jer fremover – jeg er ikke et sekund i tvivl om i kan- sammen er i stærke <3 Lige en side bemærkning herfra mig som meget sjældent vælger at kommentere, men blot følger med og suger til mig. Derfra så om følger har krav på at vide hvad og hvordan f.eks lige i denne situation- så dælme nej- man har også ret til privatliv. Når det er sagt så er vi alle mennesker og ærligt min egen første tanke var, av mave (når man selv før har ramt bunden ved man jo godt uanset, hvordan i måtte have det) og så ellers tanker om at sende en kram og at i sammen nok skulle komme igennem dette sammen- selvom det helt sikkert er en hård omgang. Pas på hinanden og jer <3

 2. Hvor er du et stærkt menneske, Annemette ???? Jeg elsker at følge dig, både i op-og nedture, for det viser, at hvis I kan, så kan vi andre nok også ❤️???????? Håber det bedste for dig og din mand ????

 3. Kære A og M..

  Er ked af den situation I er kommer i, men er sikker på, at når den lige er landet, så har det givet/giver jeg fornyet energi til at vise at I nok kan uden andres hjælp..

  Og nej du havde ikke behøvet fortælle hvad det drejede sig om.. Bare fordi man er en offentlig person, giver det ikke os “alm” mennesker ret til at vide alt..

  Pøj pøj med det hele.. Dejligt og følge med på din side..

  God weekend

  Kh Majbritt

 4. Hvor er livet uretfærdigt nogle gange.
  Når man selv byder ind med venlighed og ordentlighed (hvis det hedder sådan ????) og andre så tager r…. på jer, det er ikke fair.
  Må alt godt komme til jer begge og håber i den grad I får vind i sejlene, med jeres nye projekt.
  Og – karma skal nok tage “hånd” om det fjols I desværre har mødt på jeres vej.

  Hav en dejlig weekend – positiv energi til jer ❤️✨????

 5. Jeg er så vild med din/jeres ærlighed. Jeg prøver selv det samme! Jeg vil ønske jer alt mulig held og lykke på jeres nye fælles vej og med fælles virksomhed. Gi’ den gas! ????

 6. Kærligheden overvinder det i har været ude for❤️❤️
  God vind til jer med det nye i kaster jer ud i krydser alt hvad krydses kan????????
  Kram sendt til jer fra det vestjyske❤️

 7. Kære Annemette og familie,

  Jeg tænkte nok, det var noget i den retning. Når økonomien ramler – især fordi andre er feje, så suger det bare AL energi ud af en.

  Jeg er sikker på, I nok skal komme ovenpå igen. Sålænge man har sin dejlige familie omkring sig, med masser af kærlighed og tryghed, så kan det ikke gå helt galt ♡

  Pas fortsat godt på Jer og god weekend.

 8. HOLD NU KÆFT????????????HVOR ER I BARE SEJE!!!???? Ja mere behøver der endelig ikke siges om det????????‍♀️ Har så stor respekt, for mennesker det vælger at tage hånd om deres eget liv og “levebrød”.. I er beundrings værdige???????? God weekend til dig Annemette og din familie. Sammen er i stærker❤️

 9. Hvis nogen kan så er det dig/jer. Synes du er den sejeste business woman ever ????????????????
  I kan gøre det – sammen ❤️
  Knus

 10. Kæreste Anne-Mette ????
  Hvor er jeg ked af det på jeres vegne.
  Har M et arbejde, så I får lidt penge i kassen.
  Øv hvor er det noget lort, håber I kan kontakte en advokat, og få hjælp.
  Skal jo ik gætte, m tænker det er jeres “Piller” de der vitaminer.
  Ja man er sig selv nærmest ????
  Støtter så meget j kan, og køber dine bøger, selv om jeg ik kan bage ????????????
  Så er billederne så gide ????
  Pas på hinanden og drengene

 11. Kæmpe kram.
  Det er så svært når man tror på det bedste i andre mennesker og det så viser sig at være en dum beslutning.
  Jeg er sikker på at I nok skal komme ovenpå ❤️

 12. Så sejt gået Annemette, I skal nok komme igennem med alt det I har valgt at gøre fremadrettet, ingen tvivl om det, med jeres styrke og kærlighed, kan I komme langt, så må den/de bedragere selv finde ud af, at sådan spiller livet nemlig ikke, der er altid et Pay back for sådan noget, I er ærlige og satser alt på dette, dét viser jeres styrke og at i livet, må vi nogle gange helt ud på kanten, eller ud over kanten, for at se mulighederne, og finde vejen op igen. Det kaldes også overlevelse og det er bestemt værd at fighte for. Når man oplever “et frit fald” på denne måde, tvinges man til at tage stilling til alting, og det kommer aldrig belejligt, men I skal nok klare det hele ved fælles hjælp og jeres kærlighed. Alt alt det bedste for jer 2 ????????????♥️

 13. Åh hvor jeg desværre godt kan nikke genkendende til det emne ???? Det er SÅ hårdt, og tærer voldsomt!! Håber det allerbedste for jer ????????????????

  Masser af tanker & pøj pøj herfra!!

  Kh Charlotte ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN