‘The Budapest’ cocktail – spicy, sød og syrlig longdrink

Rosendahl budapest cocktail

Reklame for Rosendahl

Når ikke jeg kan komme til Budapest, må Budapest komme til mig. Og forbindelse med at jeg alligevel ville lave noget reklame for Rosendahls nye smukke og tidsløse Grand Cru Bar serie, var det jo super oplagt at dele opskriften med jer på denne fantastiske cocktail, der har et lille lækkert spicy twist af chili. Jeg har selv udviklet opskriften, og jeg er vild med den.

Den er inspireret af en cocktail, som jeg altid bestiller på en særlig bar, hvor Micky og jeg plejer at komme, når vi er i Budapest – ‘vores by’. Og i øvrigt byen over alle byer, hvis du spørger mig.

Prøv den, – den kræver ingen forberedelse andet end indkøb. Nemt!

Jeg bruger udstyr fra Rosendahl Grand Cru Bar serie til at lave cocktailen. Det er en serie bestående en en række fine produkter til din hjemmebar, der fungerer optimalt, hvadenten du skal lave cocktails i hverdagen eller til fest. På billederne ser du følgende:

Longdrink glas
Målebæger
Shaker
Champagne spand
Isspand

‘The Budapest’ cocktail

Nok til to longdrinks

Ingredienser
8 cl friskpresset limesaft
8 cl ufortyndet hyldeblomstsaft
6 cl god vodka
Frisk rød chili efter smag (jeg bruge ca. 4 cm fintsnittet)
Toppes med ca. 10 cl prosecco

Sådan laver du ‘The Budapest’:

Kom Masser af isterninger i shakeren sammen med limesaft, hyldeblomstsaft, vodka og fintsnittet chili. – Smag lige på chilien inden du anvender den. Hvis den er meget stærk, skal du kun bruge en lille bitte smule. Er den derimod mild, kan du være rundhåndet.

Giv det en ordentlig tur i shakeren så det bliver iskoldt. Jeg shaker i ca 30 sekunder for fuld kraft.

Hæld cocktailen op i longdrink glas, der er fyldt godt op med isterninger. Top drinken op med prosecco og dekorer med frisk chili og lime.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN