Hvad kan man egentlig forvente af en blogger?

Mit liv er ikke en film. 

Det er ikke en Netflix-serie, som man går til og fra, hvor man kan tillade sig at brokke sig over instruktørens manglende evne til at skabe drama. Det er ikke en bog, hvor hvert anslag er gennemtænkt og med til at forme det større billede og i sidste ende det geniale plot, som man som læser har ventet på med spændingstørstende fråde om munden. 

Nej. Det er mit liv. Det er. Ægte. 

Det skriver jeg, fordi jeg desværre på baggrund af mit super åbenhjertige indlæg fra i går oplever, at folk derude på den anden side af skærmen sidder og læser med og stiller sig op med hånden i siden og et tvært ansigt, når de synes, jeg ikke deler nok. Fordi hvad bilder jeg mig egentlig ind – sådan at sætte ord på dele af sandheden uden at fortælle DET HELE?! Hvad i al verden tror jeg lige, jeg laver. Føj! 

Så er du ikke en ægte blogger, Annemette. Så er du bare en dårlig instruktør i det eget sørgelige liv, der laver trælse cliffhangers. 

Ja, sådan kan det opfattes fra denne side af bordet. 

Så helt ærligt; hvad kan man egentlig tillade sig at forvente af en influencer eller en blogger?

Her er, hvad jeg synes, man reelt kan forvente af mig… 

Du må gerne forvente en vis portion seriøsitet blandet med sort, sarkastisk humor.

Du kan også roligt forvente løbende indhold, og forholdsvis opdaterede blogindlæg og opslag på IG. Jeg deler altid dagligt.

Du kan forvente at mit indhold på én eller anden måde udtrykker min holdning, – om det drejer sig om livets op- og nedture, bloggertilværelsen, feminisme, børn…whatever, – jeg er som oftest ret ærlig og bramfri. 

Jeg gør mig altid umage med at være skarp i mine formuleringer, så der ingen tvivl er – det lykkes til tider. Det kan du også forvente.

Jeg synes, det er rimeligt at skrive, at du kan forvente indhold, der inspirerer dig, – muligvis. Jeg gør mig umage med at skabe en stor portion spændende indhold, der giver noget igen til dig, der læser med. Det skal ikke blive for navnepillende for længe ad gangen. 

Du kan regne med, at mit indhold afspejler én eller anden form for virkelighed. Det er aldrig kunstigt eller karrikeret. Jeg gemmer mig ikke bag en facade. Ikke længere. 

Sidst men ikke mindst kan du forvente indhold, der ikke er i strid med lovgivning (jeg prøver det bedste jeg kan!!). 

Hvad du ikke skal forvente… 

Men du skal ikke forvente af mig, at jeg er grænseløs. Du skal ikke regne med, at jeg deler ALT, der sker i mit liv – hverken alle opturene eller alle nedturene.

Du skal ikke forvente, at du ved hvem mine nærmeste venner og veninder er, for det er ikke alle, jeg lægger billeder op af.

Du skal ikke forvente, at jeg svarer på alle spørgsmål, – de upassende lader jeg bare stå.

Du skal heller ikke forvente, at vi er venner, os to. Jeg kan ikke gøre dig særlige tjenester, komme og bage dine kager for dig eller beslutte hvilken farve dine sko skal være idag. Det har jeg ikke tid til at hjælpe med – der må du spørge dine veninder ❤️ 

Men vi kan sagtens være venskabelige med hinanden, og jeg er også typen, der hellere end gerne giver krammere, hvis man hilser (altså når der ikke er Corona) og skriver ægte søde beskeder tilbage – men det er altså ikke noget, man skal forvente. 

Hvad kan man egentlig forvente sig af dig i dit arbejde?

8 reaktioner

 1. Troværdighed, høj faglighed, sund fornuft, holde hovedet koldt selv i meget pressede situationer. At jeg fungerer/kan samarbejde med alle kollegaer, hvoraf de få er jeg tæt og privat med. Deler ikke ud af det inderste til hvem som helst.

  Du skal ALDRIG føle dig presset til at lægge under for nysgerrige fremmede menneskers (for det er i bund og grund det vi andre er i dit liv) behov for at snage.

 2. Hvor er det godt skrevet Anne-Mette.
  Hvem tror de er venner m dig, fordi de følger dig på fb
  Vi har vel alle hver vores liv, lige som du har.
  Vi er bare heldig at få lov t at følge dig ????
  Pas på hinanden der hjemme ????

 3. Man kan forvente at jeg er lyttende. At jeg høre på hvor du er i livet og hvor du gerne vil hen. Man kan forvente at jeg ud fra et økonomisk synspunkt vil gøre hvad jeg kan for at guide dig så du når så mange drømme som muligt. Man kan forvente at jeg deler ud af mig selv, hvor det passer ind – ikke alt, men det der giver mening.
  Man kan forvente at få klare anbefalinger.
  Man kan forvente at jeg er ærlig.

  Jeg er ligesom så mange andre pisse nysgerrig på hvad det er der tynger. Både fordi det er sådan vi mennesker er indrettet. Det er derfor vi kører langsomt forbi en ulykke. Men jeg respekter 100% at du har delt lige præcis så meget som du vil, derfor vil jeg “nøjes” med at sende et viatuelt kram, sådan et rigtigt varmt kram, hvor man som modtager ikke kan andet end og lukke op for tårene og bare tage imod krammet ❤️

  Vh
  Bankrådgiveren

 4. Kære Annemette
  I min verden kan man ikke forvente at kende til alt hvad der sker i en bloggers liv – og det skal man heller ikke. De mennesker der tror at de kan det, må være folk der bare følger med fordi de er pisse nysgerrig på at smage i andre folks liv. Og det er ikke det der er meningen med at følge en blogger.
  Jeg følger bloggere for at få inspiration og høre andre menneskers mening og holdning til ting, på en anden måde end ved at læse avis eller andre nyhedsmedier.
  Selvfølgelig bekymre man sig, når man følger et menneske og det pludselig går skidt, men til at brokke sig over, at man ikke får at vide hvad der er sket, det er helt ude i hampen i min verden!!! Og slet ikke en del af det som det betyder at være blogger.
  Du gør det skide godt og fortsæt med det ❤️
  Mange positive tanker fra mig til din lille familie ????

 5. Jeg har lavet et bookmark på denne instagram post af dine – fordi jeg blev så glad for alle de fine beskrivelser, som var lavet af hvorfor vi følger dig ❤️

  https://www.instagram.com/p/CC-goNhhm52/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

  Jeg elsker at du er ærlig & ægte, står ved dine meninger, har humor, er inspirerende og tør vise alle siderne af dine dejlige personlighed.

  Jeg ser det kun som en styrke, og et plus at du ikke deler alt – men formår at adskille og holde nogle og noget privat ❤️

 6. Lige præcis dette blogindlæg er grunden til at du er min favorit blogger/ IG’er at følge. Jeg sidder her med tårer i øjnene og tager mig selv til hovedet over om der virkelig sidder folk derude der mener at ikke er rigtig blogger og at du ikke er værd at følge fordi du ikke deler alt??? Jeg er målløs og har løst til at ruske i de mennesker og råbe dem ind i hovedet “hvad fanden tror i selv!”
  Jeg ville ønske at jeg kunne være ligesom dig, jeg drømmer om at kunne være blogger og at folk ville synes mit liv var interessant at følge ( som jeg synes dit er), men jeg kunne aldrig være så modig som dig og ville heller ikke få den fantastiske opbakning du har i Mickey.
  Annemette jeg elsker at følge dig. Det er tydeligt at mærke at du er ægte og jeg har kæmpe respekt for at du ikke deler alt, men alligevel deler så meget som du gør.
  Tak for dig ♥️

 7. Elsker din ærlighed. Og undres over, at folk kan tro, at man er veninder med dig, bare fordi vi følger dig på IG, hvilken liv har de så? Du har jo trods alt ret til et privat liv, og et ret stort et af slagsen,i min verden. Derudover ja, så da du delte dit opslag den anden dag, så kan man da tænkte, det gør jeg også, bliver da også “nysgerrig” Men nok mere hen af, “bare de ikke er stødt ind i en dum udlejer, og skal flytte igen” Men jeg spørger dig ikke, og forventer heller ikke, det kommer mig/os ved, du vælger ???? procent selv, hvad du deler med os. Tak fordi du er troværdig, spændende, grinende, fortællende og tak fordi DU er DIG♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN