Brød & Boller

Seneste brød og boller...

Bonusbogen bog med mere viden om surdej

Få mere viden om surdej – bestil BONUSBOGEN...

Reklame for min webshop Bestil bonusbogen allerede nu Så er BONUSBOGEN endelig sat til salg (i ‘preorder’ indtil på onsdag d 19/5 hvor den udkommer). Jeg antager, at du måske allerede har min bog Brødbogen? Eller i det mindste har du en interesse for surdej – ellers havde du nok

LÆS MERE ⟶
Boller med surdej bagt med autolyse dej på bagestål

Boller med surdej – med autolyse dej. Bagt på...

Reklamelinks markeret med * Dette er en opskrift på boller med surdej – lavet med autolyse dej og bagt på bagestål. Læs med, hvis du har lyst til at blive klogere på brødbagekunsten. Nå men, når man går rundt en sen mandag aften, og alle børn sover sødt, og manden

LÆS MERE ⟶
Det bedste bagestål anbefalet i brødbogen

Det bedste bagestål… giver de bedste...

Reklamelinks er markeret med * Fotos: Sif Meincke, fra Brødbogen Jeg ved det godt. Nu kan jeg nok ikke trække den længere. Jeg bliver simpelthen nødt til at uddybe lidt mere om, hvad søren det dér bagestål, som jeg hele tiden taler om, er for noget, og hvorfor jeg anvender

LÆS MERE ⟶

Blød og snasket brunsviger med et twist af varme...

Indeholder reklame for min bog Julebag Opskriften her tager udgangspunkt i den opskrift, jeg har udviklet til min bog Julebag. Det er en ret klassisk brunsviger, men i remoncen er der tilsat krydderier, der leder tankerne hen på julebag og kolde dage foran pejsen. Og nu har det jo lige

LÆS MERE ⟶
Hjemmebagte gulerodsbrud Annemette Voss opskrift

Gulerodsbrud – hjemmebagte og bløde, ligesom dem...

Indeholder reklame for min bog Piece of cake I dag bagte jeg igen LIVE sammen med Club Kagekarma på min instagramkonto @sweetcakekarma. Det var super hyggeligt. Det er et tiltag, som jeg har sat gang i, fordi vi allesammen er Coronaramte i DK for tiden. Men jeg regner med at

LÆS MERE ⟶
Snasket lækkert kanelbrød med glasur

Kanelbrød opskrift: Hjemmebagt kanelbrød med snasket...

Indeholder reklame for Brødbogen Kanelbrød. Uhm, det er bare så lækkert. Og det er én af mine (mange) yndlingsopskrifter. Men inden vi kommer til opskriften på kanelbrødet, vil jeg lige sige tak. Tusind, tusind, tusind tak. Jeg aner simpelthen ikke, hvordan jeg ellers skal sige det – tak føles som

LÆS MERE ⟶

Påskekage: Bamseblød cremesneglekage med farverig...

Indeholder reklame for Rosendahl Jeg synes virkelig – altså virkelig!!, med udråbstegn og det hele – at du skal prøve at bage denne påskekage. Den kan naturligvis bages på alle tidspunkter af året, men nu er det jo påske, så deeeet. Den smager så lækkert. Det er ikke løgn, at

LÆS MERE ⟶

Snobrødsflute med rugmel – bagt kun på surdej

Nu hvor Coronavirussen tvinger os alle til at blive indendøre, og eftersom butikkerne har været tørlagt for gær, så tænkte jeg, st jeg ville lære mig selv – og jer – at bage godt brød udelukkende ved hjælp af surdej som hævemiddel. Til denne opskrift har jeg brugt min rugsurdej

LÆS MERE ⟶
fastelavnsboller-annemette-voss-28

Fastelavnsboller med creme og blommekompot

Fastelavnsboller med creme lavet med kanel – og fyldt med syrlig blommekompot 12 stk. sværhedsgrad: medium arbejdstid: 1 time bagetid: ca 15-18 min Blommekompot 4 røde blommer 40 g lyst rørsukker 5 g majsstivelse 1/2 tsk vaniljepasta (eller korn fra 1 vaniljestang) saften fra 1/2 citron Bløddej til fastelavnsboller 100

LÆS MERE ⟶

Køkken-Talk Show: Wienersnegle med hindbærremonce

Reklame for GRAM Hermed får I det sidste af vores tre køkken-talk shows til fordel for GRAM. Tidligere har I kunne se vores opskrift på Focaccia med rødløg og oliven og vores Torskeret med bacon og æble. Nu er vi kommet til ‘desserten’. Desserten består af Wienerbrødssnegle med lækker remonce

LÆS MERE ⟶

Super nem opskrift på speltboller med fuldkorn

Opskrift på speltboller // Reklame for Lidl Hvorfor gør melet hele forskellen? Det betyder utrolig meget for dit bagværk, at du bruger godt mel. Men “godt mel” varierer alt efter hvilket bagværk, du skal lave. Jeg kommer f.eks. aldrig groft speltmel i en sandkage – der foretrækker jeg kagemel eller almindeligt

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop