Jeg har gjort noget godt for mig selv – og for os.

Reklame for RetNemt 

Det kører bare. Min hverdag er bedre end den længe har været…

Jeg oplever en form for positiv karma for tiden, der er langt ud over det forventelige. Endelig er det som om, at alt det gode jeg har forsøgt at sende ud over rampen i 2020 – eller skal vi sige i en håndfuld år – kommer tilbage gange tusind. Det vælter ind med de sødeste henvendelser i min indbakke for tiden, og det gør mig ærlig talt rørt. Der er mange, der har bemærket, at jeg virker meget gladere og mere afslappet. Og hvor er det rart. 

Jeg er helt sikker på, at det har meget at gøre med, at jeg i 2020 lagde mit liv om. Sådan virkelig. Jeg vil aldrig mere stresse, som jeg tidligere har gjort, og jeg vil prioritere at bruge tiden på præcis de ting, der gør mig glad – og ikke alt muligt andet. Og det gør jeg så. Sådan helt hårdnakket og kompromisløst har jeg fokuseret på at få en hverdag, der er fyldt med overskud og glæde. 

Og det handler ikke om, at vi skal have hverken tid eller råd til de store udskejelser – nej, det handler langt mere om, at vi i min familie skal have tid til hinanden og hverdagens små glæder. Som et dyp i havet eller et glas vin til maden, hvor vi lige ser hinanden i øjnene. Vi vil fremover prioritere tid i hverdagen fremfor penge til weekenderne. Giver det mening?

Det lyder banalt. Det er det også. 

Èn ting, som vi holder fast i, for netop at opretholde ro i hverdagen og mere overskud til hinanden, er vores levering af måltidskasser fra RetNemt. 

Jeg har været kunde hos RetNemt ‘on and off’ i snart 10 år, og jeg er fortsat fan. Kvaliteten af indholdet er udelukkende blevet bedre og bedre ligesom fler tog flere af råvarerne er enten særligt bæredygtige eller økologiske. Det sætter jeg pris på. Jeg har haft samarbejde med dem via instagram et par gange, som I måske har set, og jeg har brugt konceptet løbende i de mellemliggende perioder, når det har givet mening for os. Særligt nu om vinteren, hvor jeg selv har svært ved at finde inspiration i køkkenet, er jeg ekstra glad for måltidskasserne. 

Sign up via dette link til RetNemt og få automatisk 30% rabat på dine to første leveringer.

Mine 5 vigtigste grunde til at jeg vælger RetNemt:

  • Børnene kan lide maden.
  • Det er nemt at bestille, variere og tilberede.
  • Maden er altid frisk.
  • Opskrifterne er virkelig gode.
  • Fleksibilitet ifht. hvor mange vi er hjemme. 

Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så synes jeg du skal overveje, at investere i en måltidskasseordning fra RetNemt. Jeg føler mig 100% sikker på, at du vil blive glad for det overskud ‘du køber’ ved at sætte din lid til måltidskassen indhold – hvis ikke hver dag, så blot et par gange om ugen, som vi gør. 

Lige nu kører jeg faktisk en konkurrence på instagram, hvor du kan vinde en måltidskasse fra RetNemt. Hop ind og deltag. 

Har du nogen erfaring med måltidskasser? Hvilken forskel gør det for din familie i hverdagen?

3 reaktioner

  1. Jeg er absolut også fan af Ret Nemt, og er netop vendt tilbage efter 4 år med Skagenkassen. Det er rigtig mange år siden, at jeg startede med Ret Nemt, tror faktisk jeg var med fra begyndelsen. Opskrifterne er så enkle og gode, at selv min mand kan finde ud af dem. Herligt at slippe for at spekulere på, HVAD jeg skal finde på og i stedet blive glædeligt overrasket.

  2. Jeg holder meget af den variation der er i opskrifterne og har lært at bruge flere slags krydderier og mere af det, uden maden bliver stærkt krydret – dog er de glade for at bruge chili, som jeg virkeligt ikke tåler, men så havner de i en lynlåspose i fryseren, til en dag min mand vil have noget andet mad end mig.
    Men overordnet set, er jeg meget glad for kasserne, især nu hvor mængden af grøntsager er blevet øget i kasserne ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN