Basisviden

Seneste basisviden...

Bonusbogen bog med mere viden om surdej

Få mere viden om surdej – bestil BONUSBOGEN...

Reklame for min webshop Bestil bonusbogen allerede nu Så er BONUSBOGEN endelig sat til salg (i ‘preorder’ indtil på onsdag d 19/5 hvor den udkommer). Jeg antager, at du måske allerede har min bog Brødbogen? Eller i det mindste har du en interesse for surdej – ellers havde du nok

LÆS MERE ⟶
Det bedste bagestål anbefalet i brødbogen

Det bedste bagestål… giver de bedste...

Reklamelinks er markeret med * Fotos: Sif Meincke, fra Brødbogen Jeg ved det godt. Nu kan jeg nok ikke trække den længere. Jeg bliver simpelthen nødt til at uddybe lidt mere om, hvad søren det dér bagestål, som jeg hele tiden taler om, er for noget, og hvorfor jeg anvender

LÆS MERE ⟶

Guide til mørk chokolade temperering

Reklame for Callebaut® chokolade Når du køber Callebaut® Chokolade skal du vide, at du roligt kan nyde chokoladen med en rigtig god smag i munden. Ikke kun fordi det er lækkert, men fordi Callebaut® gør så utrolig meget for at skabe bedre vilkår i kakaoplatagerne rundt om i verden, og

LÆS MERE ⟶

Nem guide til temperering af lys chokolade

Reklame for Callebaut® chokolade Når du bruger Callebaut® Chokolade kan du godt tillade dig at have en god følelse i maven. Ikke kun fordi det smager godt, men fordi Callebaut® gør så utrolig meget for at skabe bedre vilkår for bønderne, der til daglig arbejder hårdt på kakaoplatagerne rundt om

LÆS MERE ⟶

Temperering af hvid chokolade. En “step by...

Reklame for Callebaut® Chokolade Jeg har lavet en række guides til temperering af mine yndlingschokolader. Eller, jeg er igang med at lave den række. Temperering af GOLD chokolade RUBY chokolade temperering senere kommer også en guide til temperering af mærk og lys chokolade. Lige nu er jeg nået til den

LÆS MERE ⟶

Temperering af GOLD chokolade – og alt andet du...

Reklame for Callebaut® Chokolade Tip: Nederst i blogindlægget er der en step by step-fotoguide til temperering af GOLD chokolade. Kender du Callebaut® GOLD? Kort sagt er Callebaut® GOLD Chokoladen en karamelliseret hvid chokolade. Man arbejder med den på samme måde som hvid chokolade, men den smager meget mere intenst af

LÆS MERE ⟶

RUBY Chokolade temperering – og alt andet du skal...

Reklame for Callebaut® Chokolade Tip: Nederst i blogindlægget er der en step by step-fotoguide til Ruby chokolade temperering. Har du hørt om Ruby? Runby RB1 er en ny chokolade. Det er ikke en hvid chokolade. Det er heller ikke en mørk chokolade, omend kakaoindholdet er helt oppe på 47,3%. Den

LÆS MERE ⟶

Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Alt jeg ved om surdej… Inden vi går i gang, vil jeg slå fast, at jeg naturligvis også har lært noget om surdej fra forskellige kilder. Det er altså ikke viden jeg bare på magisk vis vågnede op med en dag. Jeg har læst mig til det meste og ellers

LÆS MERE ⟶

Cream cheese frosting med chokolade

Perfekt, fløjsblød og ikke mindst sprøjtefast cream cheese frosting – med ægte chokolade. Var det ikke lige dét, du gik rundt og ledte efter opskriften på? Her er den i hvert fald. Og jeg har selv udviklet og testet den – den virker. Trust me! God fornøjelse. Sprøjtefast cream cheese

LÆS MERE ⟶

Hjemmelavet fondant – sådan gør du!

Opskriften er udviklet af mig – og sponsoreret af HARIBO – fordi den er go’ 🙂 Hermed får I en rigtig grundig gennemgang af, hvordan man laver hjemmelavet fondant til overtræk af kager og til modellering. Denne fondant egner sig rigtig godt til begge dele, fordi den er både smidig men

LÆS MERE ⟶

Guide til spiselige blomster

I er rigtigt mange, der ofte skriver til mig – særligt på Instagram – hvor man køber spiselige blomster, og hvilke kan kan spise. Jeg vil gøre mit bedste for at give jer en lille, simpel guide, der kan anvendes i det daglige. Der finde utroligt mange spiselige blomster. Men

LÆS MERE ⟶

Cookie grundopskrift – den bedste, faktisk!

(Billeder fra Bagelyst, Kagekarma og Børnenes Bageri – taget af Sif Meincke/Skovdal Nordic) Jeg er utroligt glad for gode grundopskrifter. Opskrifter, som tillader, at man bruger det man har i skuffen og får tømt ud i sine gemmer – men som stadig smager så englene synger. Eller ja okay, det

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop