Drikke & Sylt

Seneste drikke og sylt...

‘Bramble’ cocktail – min bedste...

Reklame for Rosendahl Til denne klassiske cocktail har jeg brugt den nye Grand Cru Bar-serie fra Rosendahl. Jeg bruger en shaker, målebæger, isspand, cocktailske og de smukke lowball glas (også kaldet whiskeyglas). Jeg synes, at den fine Grand Cru Bar-serie supplerer min hjemmebar perfekt. Jeg er nemlig typen, der sættter

LÆS MERE ⟶
Rosendahl budapest cocktail

‘The Budapest’ cocktail – spicy, sød...

Reklame for Rosendahl Når ikke jeg kan komme til Budapest, må Budapest komme til mig. Og forbindelse med at jeg alligevel ville lave noget reklame for Rosendahls nye smukke og tidsløse Grand Cru Bar serie, var det jo super oplagt at dele opskriften med jer på denne fantastiske cocktail, der

LÆS MERE ⟶

Blommemarmelade

Jeg tænkte, at det var på tide at jeg fik lavet lidt marmelade. Det er jo den årstid hvor det begynder at blive mere og mere hyggeligt at komme ind i køkkenet efter en lang varm sommer ved vandet. Og marmelade, syltetøj og kompot er så nemt lige at kaste

LÆS MERE ⟶

Rabarbersaft opskrift

Det er simpelt. Virkelig. Men det smager bare vidunderligt, og du kan roligt regne med, at der er “udsolgt i butikken” efter kun få dage (måske timer) når du laver en portion rabarbersaft. Nyd det… Længere er sæsonen jo heller ikke. Opskrift på hjemmelavet rabarbersaft Ca. 1,3 liter saft (fortyndes

LÆS MERE ⟶

Råsyltede rabarber

Ja ja, det er blevet rabarbertid – det skal jeg da lige love for. Man kan jo ikke se rabarberne for bare rabarber i supermarkederne for tiden. Nå men, jeg elsker dem – så det gør såmænd intet. Rabarber er klart på listen over top 3 ting jeg helt vil

LÆS MERE ⟶

Jordbærsaft

Så er sommeren virkelig kommet! Derfor får du denne opskrift på jordbærsirup, som kan anvendes til saft og til koldskål. God sommer! Følg med på @sweetcakekarma!

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop