Opskrifter

Seneste opskrifter...

Boller med surdej bagt med autolyse dej på bagestål

Boller med surdej – med autolyse dej. Bagt på...

Reklamelinks markeret med * Dette er en opskrift på boller med surdej – lavet med autolyse dej og bagt på bagestål. Læs med, hvis du har lyst til at blive klogere på brødbagekunsten. Nå men, når man går rundt en sen mandag aften, og alle børn sover sødt, og manden

LÆS MERE ⟶
Det bedste bagestål anbefalet i brødbogen

Det bedste bagestål… giver de bedste...

Reklamelinks er markeret med * Fotos: Sif Meincke, fra Brødbogen Jeg ved det godt. Nu kan jeg nok ikke trække den længere. Jeg bliver simpelthen nødt til at uddybe lidt mere om, hvad søren det dér bagestål, som jeg hele tiden taler om, er for noget, og hvorfor jeg anvender

LÆS MERE ⟶
Æbletærte med kanel på rist

Æbletærte med kanel – med sprød mørdej og...

Indeholder reklame for min bog Piece of cake Kan jeg friste med en æbletærte? med kanel, måske? Den er altså farligt lækker – sådan en blanding mellem en smørfed mazarinkage og en syrligt sød æbletærte. Ja faktisk en slags desserttærte, – så langt vil jeg gå. Den vil helt sikkert

LÆS MERE ⟶
Roulade med syltetøj

Roulade med syltetøj, – frisk og sød...

Indeholder reklame for min bog Piece of cakeReklamelinks er markeret *Foto: Claudia Dons Skal vi bage en roulade? Ja, det er da lige det vi skal… Nu er jeg gang på gang blevet opfordret til at dele min opskrift på roulade med syltetøj og bage den LIVE på instagram. Så

LÆS MERE ⟶
Chokorona Chokoladekage Klassiker

Chokorona – en rigtig drøm af en chokoladekage

Reklamelinks, markeret med * Lige midt i, at Corona havde allerbedst fat i Danmark – I véd, der hvor ALT var lukket ned, og den depressive stemning var på sit højeste, så havde min venindes søn fødselsdag. Jeg synes, det var SÅ trist for sådan en 12-årig knægt, at han

LÆS MERE ⟶
Citronkage med glasur af Annemette Voss

Citronkage med glasur, en regnbuekage – syrlig...

I dag bagte jeg igen LIVE med en hel flok både store børn og voksne, da jeg afholdt “Hjemkundskab hver for sig” på min IG-konto @annemettevoss. Det er jo et tiltag jeg har sat gang i her i Coronatiden, hvor mange børn ikke kommer i skole – og særligt de

LÆS MERE ⟶

Blød og snasket brunsviger med et twist af varme...

Indeholder reklame for min bog Julebag Opskriften her tager udgangspunkt i den opskrift, jeg har udviklet til min bog Julebag. Det er en ret klassisk brunsviger, men i remoncen er der tilsat krydderier, der leder tankerne hen på julebag og kolde dage foran pejsen. Og nu har det jo lige

LÆS MERE ⟶
Hyldeblomstlagkage

Lagkage med hyldeblomst, jordbær og hvid chokolade

Indeholder reklame for min bog Lagkagebogen Tak for endnu en hyggelig omgang LIVE-bagning på @sweetcakekarma profilen på Instagram, hvor jeg hver tirsdag og torsdag (så længe Corona stadig er ‘over os’) bager kl 13.00 med det jeg kalder ‘Club Kagekarma’. Alle er velkomne i ‘klubben’, og det kræver ikke nogle

LÆS MERE ⟶
Chewy cookies med smarties chokoladeknapper

Chewy Cookies – fyldt med farverige smarties

Indeholder reklame for min bog Piece of cake I dag, Langfredag, bagte jeg LIVE sammen med en helt masse børn (og voksne, antager jeg) i mit LIVE-bagekoncept, der hedder Hjemkundskab hver for sig. Det var så hyggeligt – og sikke nogle lækre cookies vi fik lavet. Hvad siger I? Har

LÆS MERE ⟶
Hjemmebagte gulerodsbrud Annemette Voss opskrift

Gulerodsbrud – hjemmebagte og bløde, ligesom dem...

Indeholder reklame for min bog Piece of cake I dag bagte jeg igen LIVE sammen med Club Kagekarma på min instagramkonto @sweetcakekarma. Det var super hyggeligt. Det er et tiltag, som jeg har sat gang i, fordi vi allesammen er Coronaramte i DK for tiden. Men jeg regner med at

LÆS MERE ⟶
Snasket lækkert kanelbrød med glasur

Kanelbrød opskrift: Hjemmebagt kanelbrød med snasket...

Indeholder reklame for Brødbogen Kanelbrød. Uhm, det er bare så lækkert. Og det er én af mine (mange) yndlingsopskrifter. Men inden vi kommer til opskriften på kanelbrødet, vil jeg lige sige tak. Tusind, tusind, tusind tak. Jeg aner simpelthen ikke, hvordan jeg ellers skal sige det – tak føles som

LÆS MERE ⟶

Påskekage: Bamseblød cremesneglekage med farverig...

Indeholder reklame for Rosendahl Jeg synes virkelig – altså virkelig!!, med udråbstegn og det hele – at du skal prøve at bage denne påskekage. Den kan naturligvis bages på alle tidspunkter af året, men nu er det jo påske, så deeeet. Den smager så lækkert. Det er ikke løgn, at

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop