Kære kvinde! 

Reklame for Hunkemøller

Jeg skriver til dig for at minde dig om noget vigtigt. Noget jeg kom til at tænke på, da jeg købte lækkert eksklusivt undertøj på nettet forleden. Undertøj som jeg bestilte alene for min egen skyld. Min mand må naturligvis gerne synes om det, men faktisk handler det mest om min egen selvopfattelse og om at gå klædt i undertøj (eller tøj), der styrker mig og matcher ligepræcis dén kvinde, jeg føler, jeg er.  

Et lille tip: Følg med her i hvilke rabatkoder der gælder pt. for Hunkemøllers smukke kollektioner. 

Jeg er sådan en kvinde, for hvem det føles helt rigtigt at gå i blondeundertøj. Jeg elsker bodystockings og selvsiddende strømper. Jeg foretrækker g-streng fremfor hotpants og jeg foretrækker nok det, som mange måske vil kalde ‘frækt undertøj’. Men sådan ser jeg det ikke. 

Det frække afhænger jo 100% af hvad man udstråler, og af hvem der kigger. Det er en slags cocktail, der skal mikses helt rigtigt, for at ‘frækhed’ opstår. For mig handler det om, at jeg vælger noget, der føles rigtigt for mig. Og noget, der sidder godt på kroppen samtidig med at det understøtter mit ønske om at føle mig ekstra smuk. 

Simple bomuldstrusser kan være mindst ligeså frække som et elegant lingeri sæt… det hele afhænger af situationen, omstændighederne og så videre… Det tænker jeg vi nemt kan blive enige om. 

Når det er sagt, så vil jeg også minde dig om, at du skal huske at forkæle dig selv ind i mellem med lige præcis det lækre eksklusive undertøj, der får dig til at føle dig ekstra skøn og dejlig. For din helt egen skyld. Jeg vil minde dig om, at det dér med at klæde sig på både inderst og yderst kan være ganske selvtillidsopbyggende og ‘stive dig lidt af’, hvis du føler du mangler det. 

Det er i hvert fald den effekt det har på mig, og jeg værdsætter virkelig den følelse. 

Kære kvinde. Har du glemt, at du er smuk? Det er du! Du er lækker. Du er flot. Du er fræk. Du er det hele! Husk det. Tag ejerskab over de ord. Sig dem til dig selv dagligt. Og så er det sådan set fuldstændig ligegyldigt, om du føler dig smuk i bomuldstrusser eller sort blondeundertøj

Jeg føler mig rigtig smuk i den her bodystocking, den giver mig power og det er dén følelse jeg bærer mig mig resten af dagen, når jeg tager sådan én på under mine jeans og min striktrøje en helt almindelig hverdagsmorgen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN