Roulade med syltetøj, – frisk og sød...
Indeholder reklame for min bog Piece of cakeReklamelinks er markeret *Foto: Claudia Dons Skal vi bage en roulade? Ja, det er da lige det vi
Hjem » Opskrifter » Side 5
Indeholder reklame for min bog Piece of cakeReklamelinks er markeret *Foto: Claudia Dons Skal vi bage en roulade? Ja, det er da lige det vi
Reklamelinks, markeret med * Lige midt i, at Corona havde allerbedst fat i Danmark – I véd, der hvor ALT var lukket ned, og den
I dag bagte jeg igen LIVE med en hel flok både store børn og voksne, da jeg afholdt “Hjemkundskab hver for sig” på min IG-konto
Indeholder reklame for min bog Julebag Opskriften her tager udgangspunkt i den opskrift, jeg har udviklet til min bog Julebag. Det er en ret klassisk
Indeholder reklame for min bog Lagkagebogen Tak for endnu en hyggelig omgang LIVE-bagning på @sweetcakekarma profilen på Instagram, hvor jeg hver tirsdag og torsdag (så
Indeholder reklame for min bog Piece of cake I dag, Langfredag, bagte jeg LIVE sammen med en helt masse børn (og voksne, antager jeg) i
Indeholder reklame for min bog Piece of cake I dag bagte jeg igen LIVE sammen med Club Kagekarma på min instagramkonto @sweetcakekarma. Det var super
Indeholder reklame for Brødbogen Kanelbrød. Uhm, det er bare så lækkert. Og det er én af mine (mange) yndlingsopskrifter. Men inden vi kommer til opskriften
Indeholder reklame for Rosendahl Jeg synes virkelig – altså virkelig!!, med udråbstegn og det hele – at du skal prøve at bage denne påskekage. Den
Reklamelinks er markeret * Jeg har igen været i køkkenet med jeres børn og bagt kager i fredagens “Hjemkundskab hver for sig”. Det er et
Reklame for RetNemt Det kører bare. Min hverdag er bedre end den længe har været…
Nu skal jeg jo passe gevaldigt på, véd jeg godt, for der er meget klare
Rødkålssalat med appelsin og hasselnødder kan pifte enhver julemenu op. Servér denne lækre sprøde og friske salat juleaften, som et ekstra bidrag til den klassiske julemad.
En helt vidunderlig god sauce, – det er, hvad det her er. Og den smager
De to gange om året, hvor jeg selv spiser andesteg (Mortens aften og Juleaften), så