Få mere viden om surdej – bestil BONUSBOGEN – et add-on til Brødbogen.

Bonusbogen bog med mere viden om surdej

Reklame for min webshop

Bestil bonusbogen allerede nu

Så er BONUSBOGEN endelig sat til salg (i ‘preorder’ indtil på onsdag d 19/5 hvor den udkommer).

Jeg antager, at du måske allerede har min bog Brødbogen? Eller i det mindste har du en interesse for surdej – ellers havde du nok ikke klikket dig ind på dette blogindlæg.

Hvis du ikke har Brødbogen, så bør du anskaffe dig den, fordi den rummer en masse gode opskrifter, der gør det rigtig nemt for dig at komme i gang med at bage godt brød. Brødbogen er ikke alene min egen bestseller, den har også ligget på adskillige bestseller-lister hos andre forhandlere, hvilket gør mig utrolig stolt.

Brødbogen skrev jeg, fordi jeg ville gøre det mindre kompliceret og mere sjovt at bage flot og godt brød.

Nu har jeg så lavet jeg så denne håndbog, Bonusbogen, fordi jeg oplever et behov. En del af de tips, der kommer her, handler nemlig om at gøre din oplevelse med Brødbogen (og andre gode bøger om brød) endnu bedre, end den allerede er. 


Bonusbogen er på 30 sider, – det vil sige en lille håndbog – og den rummer en masse god viden om surdej, autolyse, bageproces, opspænding af dej mm. Det hele er sat smukt op af grafiker Lene Gammelgaard og fotograferet af Claudia Dons.

Bonusbogen kan købes både som e-bog (49 kr) eller som trykt eksemplar (59 kr) Jeg selv foretrækker at have en bog fysisk i hænderne – men jeg ved også, at mange er ok med en e-bog. Så begge muligheder er til rådighed. Husk, at hvis du køber den som e-bog, er det ikke tilladt at printe den i flere eksemplarer, der kan deles ud til venner og veninder. Men skal købe et eksemplar hver i sær. Tak fordi I naturligvis respekterer den del.

Noget mærkværdigt hændte

Da Coronavirus ramte Danmark, skete der noget. Danskerne begyndte at bage som aldrig før, og interessen for brødbagning og surdej voksede. Jeg solgte ligeså mange Brødbogen-eksemplarer på 14 dage, som jeg havde solgt på 4 måneder. Det var helt vildt! Jeg fik faktisk en decideret skade i min skulder, som jeg nu må gå til læge med, som følge af at slæbe på de mange bøger og signere dem. Det er sgu da sjovt at tænke på.

Med det øgede salg kom der også en øget efterspørgsel på viden. Dagligt vælter det pludselig ind med spørgsmål om surdej, ælteteknikker, meltyper osv. Spørgsmål, som jeg egentlig synes, at jeg havde besvaret i Brødbogen – men alligevel kan jeg godt mærke, at jeg bør udfolde min viden endnu mere.

Så jeg fik en idé. Hvorfor ikke samle al den viden, jeg har, der omhandler de lidt mere teknisk svære metoder og den mere ‘tunge’ surdejsviden i en håndbog, som kan købes som en slags ‘add on’, hvis man gerne vil vide mere? 

Køb Bonusbogen her

Og som med alt i min verden er der ikke langt fra tanke til handling. Så værsgo’. I Bonusbogen får du en masse nyttig bonusinfo, som kan anvendes, hvis du allerede er den heldige ejer af Brødbogen – eller andre gode bøger om brød – hvor spørgsmålene bare bliver ved med at melde sig. Jeg håber du finder svar i bogen.

Og kan du så have en rigtig dejlig dag!

3 reaktioner

  1. Hej Annemette. Jeg arbejder på et bibliotek, hvor vi har lånere, der ønsker at læse Bonusbogen. Er den til salg andre steder end på din webshop? Og hvis ikke, kan vi så købe den direkte af dig? Mh Laura

  2. Hej igen. Jeg har desværre ikke mulighed for at købe via webshoppen. Vi skal betale via EAN, når vi køber ind til biblioteket. Har du mulighed for at sende bogen til mig sammen med en e-faktura? Mh laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN