Det bedste bagestål… giver de bedste bageresultater

Det bedste bagestål anbefalet i brødbogen

Reklamelinks er markeret med *
Fotos: Sif Meincke, fra Brødbogen

Jeg ved det godt. Nu kan jeg nok ikke trække den længere.

Jeg bliver simpelthen nødt til at uddybe lidt mere om, hvad søren det dér bagestål, som jeg hele tiden taler om, er for noget, og hvorfor jeg anvender bagestål fra Bagestålet*, som i mine øjne er det bedste bagestål (det er selvfølgelig en subjektiv vurdering).

Perfektioner din brødbagning

Jeg har prøvet at bage på både pizzasten, andre former for bagestål – både tynde og noget tykkere plader, og jeg har bagt på helt almindelige bageplader. Det hele virker jo. Naturligvis gør det det. Men det 6 mm tykke bagestål*, som er det jeg sværger til i min bagning, har jeg fundet hos Bagestaalet.dk.

Du bruger sikkert en masse penge på gode bagebøger (jeg véd, at jeg selv har investeret for mange tusinde kroner i gode bøger), og måske også mange penge på godt mel og andre gode bageredskaber. Jeg kan forestille mig, at du sikkert har en god røremaskine, hvis du er glad for at bage brød, og sådan én koster jo hurtigt mange tusinde kroner… så hvorfor ikke lige bruge de få hundrede kroner, der hjælper dig det sidste stykke, så du får fuldt udbytte af alle dine redskaber, ingredienser og gode intentioner.

Sådan virker et bagestål

Den helt vildt intense varme fra bagestålet* nærmest eksploderer under dit bagværk, når det rammer det varme bagestål i ovnen. Du opnår en sprød og flot afbagt underside af dit bagværk, en mere rund og harmonisk facon på brød og boller (det er slut med flade boller, der flyder ud som klatter på bagepapiret), og du vil opleve, at dit bagværk nærmest får ‘pumpet’ luft i sig under bagning pga. den intense varme fra bagestålet.

Så hvis du også drømmer om at blive sådan én, der altid lige kan bage nogle sprøde pizzaer, saftige brød, luftige boller og fantastiske baguettes mm., jamen, så er det nu, du skal slå til. I dag. Lad være at tøve, for jeg lover dig – hånden på hjertet – at dette bliver det bedste køb, du længe har gjort dig ifht. at styrke dine evner som brødbager.

Køb dit bagestål her* Brug koden HEJSOMMER og få gratis levering (til pakkeshop eller firmaadr.) – gælder indtil d 31. maj 2020.

Jeg læste i sin tid om Bagestålet på én eller anden hjemmeside – jeg kan faktisk ikke huske hvilken, sorry – og så bestilte jeg et bagestål* hjem. Det var i forbindelse med tilblivelsen af Brødbogen, at jeg tænkte – nu skal det være. Jeg skal have fingrene i mit eget bagestål. Nu skal jeg ikke kun låne mig til det – jeg vil også selv få endnu bedre resultater. Og særligt i den situation, hvor al brødet skulle fotograferes og tage sig ekstra godt ud.

Hvis du vil ‘oppe’ dine bageresultater, skal du bruge bagestål

Den er ikke så meget længere. Effekten på dit brød og dine boller er helt enorm, og du vil virkelig opleve at gå fra at være sådan semi-god til at lave nogle lækre koldhævede boller (eller hvad du nu foretrækker at bage) til at være super-god og nærmest levere bagværk på professionelt plan. Større luftbobler, mere lethed og en sprødere underside på dit bagværk ; – og det er bare nogle af fordelene ved at bruge det her fantastiske bagestål*.

Så ja, jeg synes virkelig, at det er det bedste bagestål* i verden. Okay okay, i verden er måske lidt ‘stort sagt’, men det er det bedste bagestål, jeg selv har prøvet. Og jeg glæder mig SÅ meget til at høre, hvordan din oplevelse er med bagestålet, når du får bestilt det hjem.

Køb hele pakken, – det vil gøre din bagning nemmere

Når du besøger Bagestålets webshop* for at bestille dit eget bagestål, så bør du virkelig bestille hele pakken. Det vil sige, du køber dit bagestål PLUS to kombispader, som du bruger til at få dit bagværk over på bagestålet, når det ligger inde i ovnen og er brandvarmt. Sådan en kombispade minder lidt om en giga-dejskraber, man lige kan ‘slide’ ind under brødet og derved løfte det af bordet og over på bagestålet. Det er smart. Jeg kan egentlig ikke leve uden kombispaderne.

Når du køber Bagestålet og de to kombispader sparer du over 25%. Det er smart, og du fortryder det ikke.

Hvis du har nogen spørgsmål til, hvordan jeg bruger bagestålet, så tøv ikke med at spørge, – bare brug kommentarfeltet. Jeg må sige, at bagestålet er ét af de bedste ‘redskaber’ jeg har i mit køkken til at perfektionere min brødbagning.

Køb dit bagestål her*Brug koden HEJSOMMER og få gratis levering (til pakkeshop eller firmaadr.) – gælder indtil d 31. maj 2020.

Du kan jo afprøve dit nye bagestål med disse lækre snobrødsflute med rugmel – bagt kun på surdej. God fornøjelse! 🙂

12 reaktioner

 1. Hej Annemette. Ud over bagestål og kombispader, hvad vil du så anbefale af “dejskrabere/dejknive” til at ridse og skære i dej med?

  1. Hej smukke T. Dejligt du skriver 🙂 Jeg anbefaler bare at du anskaffer dig en dejskærer. Sådan et stykke stål med et håndtag på. Gerne lidt stort. Jeg kan bedst lide at den er mindst 15 cm bred.

 2. Hej.
  Bruger du bagepapir på bagestålet? Og hvordan i alverden for du dem fra bordet over på bagestålet uden at der bliver noget værre bøvl? Koldthævede boller vil jo gerne klistrer lidt?

  1. Hvis din dej er spændt ordentligt op, så kan du egentlig godt flytte på den – også uden bagepapir. Men ja, jeg bruger som regel bagepapir – det går fint.

 3. Jeg har købt et bagestål der nu skal klargøres efter foreskrifterne fra Bagestaalet.dk og jeg glæder mig helt vildt til at prøve det af. Det bliver uden tvivl et ef de bedste køb jeg har foretaget mig ?

 4. Skal bagestålet ligge på risten eller bruges uden rist som alm. plade- der er jo lidt afgørende for valg af størrelse.

 5. Så på din instagram, hvor stor forskel der var, når man bruger bagestål, så nu er det bestilt 🙂 var så heldig at det var sidste dag med gratis fragt. Glæder mig rigtig meget til at modtage det.

 6. Tusind tak for den supergode Brødbogen.
  Jeg har erhvervet mig et bagestål, men får det ikke brugt så flittigt som jeg gerne ville, for jeg pusler lidt med noget praktisk ?
  Når jeg bager Ingen dej på hænderne bollerne er der jo til 2 plader. Hvordan gør man det helt lavpraktisk. Hvordan løser du det med justeringen af temperaturen? Altså til plade nummer 2. Varmer op på 250 igen når du har taget 1. plade ud?
  Synes nemlig det trækker tiden noget ud, da vi oftest bruger dem som rundstykker.
  Jeg har også konstateret at mine boller på plade nummer 2 når at flade ret meget ud når de står på køkkenbordet og venter på at komme i ovnen. Lader du mon dejen til plade nummer 2 blive i køleskabet indtil første plade er bagt færdig?
  Ellers kun 1 ting: Keep up the Good work❤️❤️

  1. Jeg tager bare kun halvdelen af dejen ud ad gangen. Resten lader jeg bare blive på køl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN