Brød & Boller

Seneste brød og boller...

Køkken-talk show: Focaccia med oliven og rødløg

Reklame for GRAM “Velkommen til vores lille køkken-talk show” Christine (aka. Acie) og jeg har lavet tre små videoer til jer, som er et slags køkken talk-show, hvor vi bager brød, laver mad, og bager noget sødt – som altsammen er en del af samarbejdet med GRAM. Jeg er ret

LÆS MERE ⟶

Kanelknækbrød – lige til ulvetimen

Reklame for Rosendahl Undskyld altså. Jamen ååååndskyyyyyld, siger jeg. Fordi jeg har lidt dårlig samvittighed, hvis jeg tænker over, hvor svært jeg har gået og gjort det hele for jer. Jeg mener, med alle de komplicerede opskrifter jeg går og udgiver: 6-timers lagkager (for ikke at tale om 3-dages lagkagerne), chokoladetempereringen,

LÆS MERE ⟶

Focaccia med surdej og nigellafrø

Reklame for Brødbogen (købes på webshoppen) focaccia med surdej og nigellafrø (lavet i Go’morgen Danmark d 29/9 2019) Portioner: 1 brød  / 6-8 pers Forberedningstid: 20 min + 12-14 timer hævetid Tilberedningstid: 20-25 min i ovn Sværhedsgrad: mellem INGREDIENSER 10 g gær 5 dl koldt vand 1/2 dl hvedesurdej, opfrisket ca

LÆS MERE ⟶

Hvad skal min bog hedde? Hjælp mig lige.

”Jeg har villet lave en brødbog til hverdagen. Til folk, der elsker at gå i køkkenet, men som også tit har travlt. Bogen gør det nemt og overskueligt at bage godt brød”. Stilen er lagt… Jeg er i fuld gang med at forberede fotoshoot til min brødbog. Vi har allerede

LÆS MERE ⟶

Naanbrød opskrift

Reklame for Gram Gram er sponsor på “En romantisk aften i Botanisk have” og derfor kan du vinde billetter til arrangementet. Jeg deltog selv sidste år, sammen med Micky – og det var simpelthen så hyggeligt. Det er bare en rigtig romantisk oplevelse, som man i øvrigt sagtens kan dele

LÆS MERE ⟶

Opskrift på julekringle med marcipan og æble

Reklame for GRAM Opskrift på julekringle…mmm! Ja tak, ikke?  Du er vel ikke blevet træt af julen endnu? Nej vel. Nu hvor julen træder ind i sin slutspurt, inden det rigtigt går for sig juleaften, så får du lige dette års sidste opskrift for min trofaste samarbejdspartner GRAM med på

LÆS MERE ⟶

Bløde hjemmebagte krydrede juleboller

Opskriften er fra min bog Julebag, der er udgivet i 2018. Bogen indeholder en række klassiske julebageopskrifter, mere moderne eller utraditionelt julebag og et afsnit med bagværk, der egner sig særligt godt til nytåret. Køb bogen her. Krydrede juleboller 12 stk. sværhedsgrad: let Gærdej 70 g smør 2 dl sødmælk

LÆS MERE ⟶

Kardemommesnurrer med appelsin, vanilje og kanel

Reklame for GRAM Så kom der julestemning indenfor dørene her på matriklen. Det skal jeg da lige love for. I skulle bare prøve at dufte, hvordan her dufter i mit hjem i dag – for jeg har været i gang med at udvikle årets sidste to opskrifter for min faste

LÆS MERE ⟶

Surdejsbrød med ølandshvede og hørfrø

Reklame for Gram Inden du går i gang, så kan du læse min ret udførlige guide til nem surdej. Hvis du ikke selv har en surdej, eller har mod på at dyrke den, så kan man købe surdej hos forskellige bagere. At lave et rigtig godt brød eller nogle lækre

LÆS MERE ⟶

Speltbrød med manitobahvede og surdej

Jeg vil så gerne gøre det både nemt og sjovt at lære at bage brød. Så jeg har virkelig forsøgt at beskrive alle processerne i denne opskrift, så I får så meget som muligt ud af at bruge mine brødopskrifter. Til dig, der allerede er totalt god til at ælte

LÆS MERE ⟶

Grove koldhævede boller med chokoladechunks,...

Reklame for Callebaut® Chokolade Nu er det jo ikke alle opskrifter for chokoladeproducenten Callebaut®, der skal være søde på den usunde måde, vel?! I véd, – altså jer der jævnligt læser med – at jeg faktisk er ret glad for at bage brød og boller, og rigtig på gerne koldhævet

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop