Brød & Boller

Seneste brød og boller...

Hjemmebagte gulerodsbrud Annemette Voss opskrift

Gulerodsbrud – hjemmebagte og bløde, ligesom dem...

Indeholder reklame for min bog Piece of cake I dag bagte jeg igen LIVE sammen med Club Kagekarma på min instagramkonto @sweetcakekarma. Det var super hyggeligt. Det er et tiltag, som jeg har sat gang i, fordi vi allesammen er Coronaramte i DK for tiden. Men jeg regner med at

LÆS MERE ⟶
Snasket lækkert kanelbrød med glasur

Kanelbrød opskrift: Hjemmebagt kanelbrød med snasket...

Indeholder reklame for Brødbogen Kanelbrød. Uhm, det er bare så lækkert. Og det er én af mine (mange) yndlingsopskrifter. Men inden vi kommer til opskriften på kanelbrødet, vil jeg lige sige tak. Tusind, tusind, tusind tak. Jeg aner simpelthen ikke, hvordan jeg ellers skal sige det – tak føles som

LÆS MERE ⟶

Påskekage: Bamseblød cremesneglekage med farverig...

Indeholder reklame for Rosendahl Jeg synes virkelig – altså virkelig!!, med udråbstegn og det hele – at du skal prøve at bage denne påskekage. Den kan naturligvis bages på alle tidspunkter af året, men nu er det jo påske, så deeeet. Den smager så lækkert. Det er ikke løgn, at

LÆS MERE ⟶

Snobrødsflute med rugmel – bagt kun på surdej

Nu hvor Coronavirussen tvinger os alle til at blive indendøre, og eftersom butikkerne har været tørlagt for gær, så tænkte jeg, st jeg ville lære mig selv – og jer – at bage godt brød udelukkende ved hjælp af surdej som hævemiddel. Til denne opskrift har jeg brugt min rugsurdej

LÆS MERE ⟶
fastelavnsboller-annemette-voss-28

Fastelavnsboller med creme og blommekompot

Fastelavnsboller med creme lavet med kanel – og fyldt med syrlig blommekompot 12 stk. sværhedsgrad: medium arbejdstid: 1 time bagetid: ca 15-18 min Blommekompot 4 røde blommer 40 g lyst rørsukker 5 g majsstivelse 1/2 tsk vaniljepasta (eller korn fra 1 vaniljestang) saften fra 1/2 citron Bløddej til fastelavnsboller 100

LÆS MERE ⟶

Køkken-Talk Show: Wienersnegle med hindbærremonce

Reklame for GRAM Hermed får I det sidste af vores tre køkken-talk shows til fordel for GRAM. Tidligere har I kunne se vores opskrift på Focaccia med rødløg og oliven og vores Torskeret med bacon og æble. Nu er vi kommet til ‘desserten’. Desserten består af Wienerbrødssnegle med lækker remonce

LÆS MERE ⟶

Super nem opskrift på speltboller med fuldkorn

Opskrift på speltboller // Reklame for Lidl Hvorfor gør melet hele forskellen? Det betyder utrolig meget for dit bagværk, at du bruger godt mel. Men “godt mel” varierer alt efter hvilket bagværk, du skal lave. Jeg kommer f.eks. aldrig groft speltmel i en sandkage – der foretrækker jeg kagemel eller almindeligt

LÆS MERE ⟶

Køkken-talk show: Focaccia med oliven og rødløg

Reklame for GRAM “Velkommen til vores lille køkken-talk show” Christine (aka. Acie) og jeg har lavet tre små videoer til jer, som er et slags køkken talk-show, hvor vi bager brød, laver mad, og bager noget sødt – som altsammen er en del af samarbejdet med GRAM. Jeg er ret

LÆS MERE ⟶

Kanelknækbrød – lige til ulvetimen

Reklame for Rosendahl Undskyld altså. Jamen ååååndskyyyyyld, siger jeg. Fordi jeg har lidt dårlig samvittighed, hvis jeg tænker over, hvor svært jeg har gået og gjort det hele for jer. Jeg mener, med alle de komplicerede opskrifter jeg går og udgiver: 6-timers lagkager (for ikke at tale om 3-dages lagkagerne), chokoladetempereringen,

LÆS MERE ⟶

Focaccia med surdej og nigellafrø

Reklame for Brødbogen (købes på webshoppen) focaccia med surdej og nigellafrø (lavet i Go’morgen Danmark d 29/9 2019) Portioner: 1 brød  / 6-8 pers Forberedningstid: 20 min + 12-14 timer hævetid Tilberedningstid: 20-25 min i ovn Sværhedsgrad: mellem INGREDIENSER 10 g gær 5 dl koldt vand 1/2 dl hvedesurdej, opfrisket ca

LÆS MERE ⟶

Hvad skal min bog hedde? Hjælp mig lige.

”Jeg har villet lave en brødbog til hverdagen. Til folk, der elsker at gå i køkkenet, men som også tit har travlt. Bogen gør det nemt og overskueligt at bage godt brød”. Stilen er lagt… Jeg er i fuld gang med at forberede fotoshoot til min brødbog. Vi har allerede

LÆS MERE ⟶

Naanbrød opskrift

Reklame for Gram Gram er sponsor på “En romantisk aften i Botanisk have” og derfor kan du vinde billetter til arrangementet. Jeg deltog selv sidste år, sammen med Micky – og det var simpelthen så hyggeligt. Det er bare en rigtig romantisk oplevelse, som man i øvrigt sagtens kan dele

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN