Kager og desserter

Seneste kager og desserter...

Citronkage med glasur af Annemette Voss

Citronkage med glasur, en regnbuekage – syrlig...

I dag bagte jeg igen LIVE med en hel flok både store børn og voksne, da jeg afholdt “Hjemkundskab hver for sig” på min IG-konto @annemettevoss. Det er jo et tiltag jeg har sat gang i her i Coronatiden, hvor mange børn ikke kommer i skole – og særligt de

LÆS MERE ⟶

Blød og snasket brunsviger med et twist af varme...

Indeholder reklame for min bog Julebag Opskriften her tager udgangspunkt i den opskrift, jeg har udviklet til min bog Julebag. Det er en ret klassisk brunsviger, men i remoncen er der tilsat krydderier, der leder tankerne hen på julebag og kolde dage foran pejsen. Og nu har det jo lige

LÆS MERE ⟶
Hyldeblomstlagkage

Lagkage med hyldeblomst, jordbær og hvid chokolade

Indeholder reklame for min bog Lagkagebogen Tak for endnu en hyggelig omgang LIVE-bagning på @sweetcakekarma profilen på Instagram, hvor jeg hver tirsdag og torsdag (så længe Corona stadig er ‘over os’) bager kl 13.00 med det jeg kalder ‘Club Kagekarma’. Alle er velkomne i ‘klubben’, og det kræver ikke nogle

LÆS MERE ⟶
Chewy cookies med smarties chokoladeknapper

Chewy Cookies – fyldt med farverige smarties

Indeholder reklame for min bog Piece of cake I dag, Langfredag, bagte jeg LIVE sammen med en helt masse børn (og voksne, antager jeg) i mit LIVE-bagekoncept, der hedder Hjemkundskab hver for sig. Det var så hyggeligt – og sikke nogle lækre cookies vi fik lavet. Hvad siger I? Har

LÆS MERE ⟶
Snasket lækkert kanelbrød med glasur

Kanelbrød opskrift: Hjemmebagt kanelbrød med snasket...

Indeholder reklame for Brødbogen Kanelbrød. Uhm, det er bare så lækkert. Og det er én af mine (mange) yndlingsopskrifter. Men inden vi kommer til opskriften på kanelbrødet, vil jeg lige sige tak. Tusind, tusind, tusind tak. Jeg aner simpelthen ikke, hvordan jeg ellers skal sige det – tak føles som

LÆS MERE ⟶

Påskekage: Bamseblød cremesneglekage med farverig...

Indeholder reklame for Rosendahl Jeg synes virkelig – altså virkelig!!, med udråbstegn og det hele – at du skal prøve at bage denne påskekage. Den kan naturligvis bages på alle tidspunkter af året, men nu er det jo påske, så deeeet. Den smager så lækkert. Det er ikke løgn, at

LÆS MERE ⟶
Blåbærmuffins med frosting Annemette Voss

Blåbærmuffins med frosting

Reklamelinks er markeret * Jeg har igen været i køkkenet med jeres børn og bagt kager i fredagens “Hjemkundskab hver for sig”. Det er et tiltag jeg har sat i gang her i Coronatiden, hvor børnene ikke rigtig får så stort udbytte af de kreative fag i skolen – jeg

LÆS MERE ⟶

Mokkalagkage med æblekompot og browniebund

Indeholder reklame for Carte Noire / @cartenoiredk Indeholder reklamelinks Mokkalagen, der gjorde, at jeg kom med i Den store Bagedyst Når jeg siger ordet “Mokkalagkage”, så sker det én af to ting. Enten så slukkes al glæden i øjnene hos vedkommende, jeg serverer for…eller, så lyser vedkommende fuldstændigt op i

LÆS MERE ⟶

Hvid chokolademousse med lime og hindbærcoulis

Reklamelinks er markeret * Hvis du lige står og mangler den perfekte menu til veninderne i weekenden, så skal du ikke bruge mere tid på at søge rundt på Google. Her er løsningen. Jeg har sammen med min søde kollega og veninde Karen-Elisabeth (I kender hende måske fra Maddysten på

LÆS MERE ⟶

Blommekage med mandler – saftig og superlet

Reklame for min bog Foto: Claudia Dons Blommekage med mandler I dag, – sådan en våd fredag, – byder jeg på denne saftige og svampede blommekage med mandler, som passer perfekt til de mørke eftermiddage. Opskriften er utrolig nem, så får du gæster på besøg eller vil forkæle familien, kan

LÆS MERE ⟶

Kage med chokolademousse, brændte mandler, lime og...

Reklame for Callebaut® Chokolade Jeg har udviklet opskriften for Callebaut® Chokolade, og naturligvis givet kagen et lille twist af jul, med brændte mandler, kanel og kirsebærgelé på toppen. Chokoladen, som jeg i denne omgang fokuserer på, er chokoladen over dem alle, i hvert fald hvis man spørger mig, – den

LÆS MERE ⟶

Honningkage med vaniljesmørcreme

 Reklamelinks er markeret * Foto: Stine Christiansen  Her får du en lækker opskrift på honningkage med smørcreme. Opskriften er fra min bog Julebag – Køb bogen her -, og egner sig perfekt til julens gæster. I Julebag finder du en lang række klassiske juleopskrifter, men også en del mere nytænkte versioner af

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop