IMG_6931

STOR KONKURRENCE! – om 8 gear og det hele…

SPONSORERET af PUKY – de flotteste cykler i byen 😉 Først, konkurrencen – du kan vinde en cykel. YES! Hvor fedt er det lige? Men det er ikke en cykel til dig selv, næh nej, det er en skolecykel til dit barn, din niece, din søster, dit barn.
Skærmbillede 2017-04-27 kl. 10.58.46

Hvilke Bagedyst-favoritter på KAGEMAGI?

Ditte og jeg er i fuld gang med at optage næste sæson af KAGEMAGI, som går live på vores fælles YouTube Kanal d 14. juni og de efterføgende 4 onsdage. Husk at subscribe – det kan du gøre her! Vi håber I vil følge med. Inden da, så skal I hjælpe.
IMG_5900

Jeg gik i søvne, og…

…klippede mit tøj i stykker! Jeg har det med at gå i søvne, og gøre mærkelige ting. Men denne her topper nu alligevel listen. Hvad FANDEN har jeg drømt? Normalt vil jeg ikke bruge bandeord i mine overskrifter – og jeg forsøger sådan set o.
IMG_5870

Vi kom en uge for tidligt…. Hovsa!

Jeg ser helt klart mig selv som et rimelig tjekket menneske. Sådan én, der har ret godt styr på min kalender og kører hverdagen i hård hånd med overskud og ikke mindst overblik. Jeg kan (som regel) godt huske hvilken dato der er, og min kalender er p.
Skærmbillede 2017-04-24 kl. 20.47.38

Vi kigger på hund!

Vores elskede hund Pablo er jo desværre blevet aflivet, som nogen af jer måske har læst. Og det er vi altså mægtig kede af. Men heldigvis er det jo rimelig nemt at finde en ny sød hund, – dog ikke som vores Pablo (man kan bare ikke erstatte en .