Konfekt og Slik

Seneste indlæg ...

DIY – festlige vafler til sommeris

Se hvor nemt du lige kan lave dine egne festlige vafler til en gang is på en lun sommeraften – eller enhver anden aften. Det eneste du skal bruge er: vafler – kan købes i dagligvarehandel 100 g god mørk chokolade sukkerpynt eller hakkede nødder (vær kreativ, du kan anvende

LÆS MERE ⟶

Flødeboller med julekrydderier og hvid chokolade

Vi kan slet ikke få armene ned. De her flødeboller smager bare fantastisk. Prøv dem. God fornøjelse… Flødeboller med julekrydderier og solbærmarcipan Ca. 12 stk. Hvide chokoladeskaller 4-600 g god hvid chokolade lidt bronze dust Solbærmarcipan 200 g ren rå marcipan 3 tsk solbær støv Krydderiblandning 1 vaniljestang 1/2 stødt

LÆS MERE ⟶

Kransekagetop – opskrift og how-to (med hjælp...

Lige nu er det jul og det jo meget snart nytår – og jeg kan faktisk ikke begynde at forklare jer, hvor mange mennesker, der ringer til mig i disse dage med spørgsmål omkring juelbag og kransekage. Det er faktisk ikke kun telefonen, der er rødglødende – nej det er

LÆS MERE ⟶

Flødebollekupler med vaniljeskum og pistaciebund

Annemettes bageskole på YouTube er i samarbejde med Bilka Flødebollekupler (se videoen nederste i indlægget) 12 stk. sværhedsgrad: svær arbejdstid: 1 time 15 min. Støbte chokoladekupler 1 tsk guldstøv 600 g god, mørk chokolade Vaniljeskum 200 g sukker 80 g glukosesirup 60 g vand 110 g pasteuriserede æggehvider 1 spsk

LÆS MERE ⟶

Afroditekage ;)

Afrodite var elskovens gudinde i græsk mytologi, men er også kendt for at være gudinden for kærlighed, skønhed og frugtbarhed. Derfor hedder denne kage Afroditekage – fordi den er fyldt med alle de ingredienser, der har ry for at fremme sexlysten og derved understøtte kærligheden. Det er da sjovt. Disse

LÆS MERE ⟶

Saftige, glutenfri romkugler

Jeg er absolut ikke vild med romkugler. I hvert fald ikke dem man køber ved bageren, hvor jeg bare synes de smager af gammelt wienerbrød. Ja sorry, men det er altså én ting, jeg endnu ikke har lært at holde af. Men jeg er VILD med hjemmelavede romkugler, hvor jeg

LÆS MERE ⟶

Nem glutenfri konfektkage til Halloween

Jeg er ikke den helt store fan af Halloween – I won’t lie. Men jeg er begyndt at lære det, og derfor følger kagebagningen naturligvis også trop i disse dage. Men jeg bliver nok aldrig (nu skal man jo passe på, hvad man siger) den der type Mor, der laver store

LÆS MERE ⟶

Fylde chokolader – how to

  Fyldte chokolader med citron og saltkaramel Et magisk tip: Det som gør disse fyldte chokolader så gode er selve oplevelsen, når du sætter tænderne i dem. Først rammes smagsløgene af den søde, hvide chokolade, dernæst en blanding af fyldig mørk chokolade og sej karamel og til slut kommer citronsmagen

LÆS MERE ⟶

Guldkugler til Guldtuben (Romkugler)

De her smager bare godt. De er glutenfri og mere cremede og lækre end traditionelle romkugler. Prøv dem. ROMKUGLER med guldstøv. 30 stk. sværhedsgrad: medium arbejdstid: 40 min. bagetid: 20 min. GRUNDKAGE 50 g salte peanuts 150 g smør 150 g god mørk chokolade (60-70%) 150 g lyst rørsukker 3 æg,

LÆS MERE ⟶

Glutenfri chokoladedrøm med blomme og bær

Denne kage er ganske enkelt fantastisk. En rigtig klassiker (i hvert fald bunden) i mit køkken. De små lækre detaljer i pynten gør virkelig kagen til en oplevelse for øjet, og samtidig smager den himmelsk. Bunden er nærmest lidt konfektagtig – og så er den glutenfri…. Du kan jo give

LÆS MERE ⟶

Roser i fondant

Foto: Sif Meincke, Bagelyst, Politikens Forlag, 2014 Roser i fondant Start med at se en lille how-to video om at folde roser i fondant herunder: Rul fondanten ud til en tykkelse på 1-2 mm. Udstik 2-3 fembladede blomster pr. rose. Form en lille kegle, som skal bruges til at bygge

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN