Konfekt og Slik

Seneste indlæg ...

Fyldte chokolader med lys chokoladeganache, hasselnød...

         Reklame for Callebaut® Chokolade Fyldte Chokolader er selvfølgelig gode hele året, men for mig hører det sig særligt julen og nytåret til med hjemmelavede fyldte chokolader. Ja okay, og så måske lige til Valentines day, hvis man fejrer det. De her er nemme, de kræver ikke en helt

LÆS MERE ⟶

Små chokoladetærter med lakrids, nougat og...

REKLAME – opskriften er udviklet for Callebaut® Opskrift på chokoladetærter med et twist 6 små tærter á 11 cm diameter sværhedsgad: medium arbejdstid: 45 min bagetid: 10 min hviletid: et par timer Mørdej 100 g koldt smør 200 g hvedemel 70 g flormelis 1 æg, str M Chokoladecreme med lakrids og nougat

LÆS MERE ⟶

Nærende müeslibarer med cashewnødder

REKLAME – opskriften er udviklet for Lidl Hvordan får du dine børn til at spise mere sundt? Jeg synes virkelig, at det kan være svært at få mine børn til at spise mere sund mad. De vil helst, hvis de selv får lov at bestemme, indtage burger, hotdogs, pizza, flødeboller,

LÆS MERE ⟶

Kransekager med glasur

Kransekagetop, overflødighedshorn, kransekagekonfekt osv. Der findes et utal af forskellige varianter kransekage, som gør sig rigtigt godt til nytårfesten. Men egen simple favorit er faktisk disse små kransekager med glasur. De er mine favoritter, fordi de tager ikke lang tid at lave, de er i små portionsstørrelser, og så smager

LÆS MERE ⟶

Opskrift på kransekager, – sprøjtevenlige,...

REKLAME for Bjørn Wiinblad Denmark  Ja, altså jeg véd godt, at overskriften med ordet sprøjtevenlig næsten lyder lidt fræk. Men kransekagedej kan drille enhver, hvis man ikke kan sprøjte den ud med en almindelig sprøjtepose ved håndkraft. Det kan du med denne dej… Længere ned i indlægget finder du en

LÆS MERE ⟶

Hjemmelavet fudge med chokolade og hasselnød

REKLAME for Nestlé Så meldte julen sig, skal jeg da lige love for. Der er snart ikke det gadehjørne her i Lyngby, som ikke er pyntet op med julelys, plastikgran og hvid pulversne. Men jeg elsker det. Julen er simpelthen dét, der gør, at december går hurtigt, og at vi

LÆS MERE ⟶

Hjemmelavet Blomme i madeira opskrift

Foto: Stine Christianen / Skovdal REKLAME for min egen bog Eftersom min bog Konfekt er super aktuel, og julen nærmer sig med næsten ubegribeligt hastige skridt, – hvad er så mere oplagt end, at jeg deler en opskrift med jer fra bogen? Hele Danmark skal jo som bekendt i gang

LÆS MERE ⟶

Hjemmelavet bounty // bountykugler

Hjemmelavet bounty er bare noget af det, der tager kegler hjemme hos os. Mine børn synes selv det er sjovt at lave, og de elsker at spise det. I torsdags da min ældste søn fyldte 9 år (tænk som tiden flyver afsted) lavede jeg en stor portion bountykugler fra min

LÆS MERE ⟶

Krydret, kraftig trøffelkage på crunchy bund

Kagen er udviklet i forbindelse med et fotoshoot for Magasinet Lækkerier. Hver gang bladet udkommer har jeg mit eget lille afsnit med naturligt pynt. Til denne kage kan du i magasinet finde opskriften på de lækre og dekorative tørrede jordbær. Foto: Line Falck Det her er sådan en rigtig tung,

LÆS MERE ⟶

Nemme dadelkugler

Opskriften er SPONSORERET af og udviklet for Lidl 🙂 NEMME DADELKUGLER 10 stk. arbejdstid: 5 min Dadelkugler 150 g friske dadler uden sten 50 g øko mandler 25 g øko græskarkerner 25 g øko solsikkekerner 10 g kakao I øvrigt 50 g øko sesamfrø, til at rulle i Blend ingredienserne

LÆS MERE ⟶

DIY – festlige vafler til sommeris

Se hvor nemt du lige kan lave dine egne festlige vafler til en gang is på en lun sommeraften – eller enhver anden aften. Det eneste du skal bruge er: vafler – kan købes i dagligvarehandel 100 g god mørk chokolade sukkerpynt eller hakkede nødder (vær kreativ, du kan anvende

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop