DIY – festlige vafler til sommeris

Se hvor nemt du lige kan lave dine egne festlige vafler til en gang is på en lun sommeraften – eller enhver anden aften.

Det eneste du skal bruge er:

vafler – kan købes i dagligvarehandel
100 g god mørk chokolade
sukkerpynt eller hakkede nødder
(vær kreativ, du kan anvende hakkede nødder, sukkerhjerter, tivolikrymmel, sølvkugler, tørrede spiselige blomster, bærstøv, frysetørrede bær, knuste bolscher, osv osv.) 

Kog lidt vand og kom det i en lille skål. Stil en anden skål ned i vandet – vær sikker på at det varme vand ikke kan falde over kanten og ned i vandbadet. Hak chokoladen, kom den op i vandbadet og lad den langsomt smelte. Så snart chokoladen er smeltet løftes skålen op ad vandbadet.

Dyp vaflerne i chokolade og tril dem herefter i pynt. Læg dem på bagepapir. Lad chokoladen størkne.

Servér med en kugle lækker hjemmelavet is (eller købt – who are we kidding 😉 )

Skærmbillede 2017-03-18 kl. 21.09.00

Skærmbillede 2017-03-18 kl. 21.10.26

 

0/5 (0 Reviews)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop