Cream cheese frosting med chokolade

cream-cheese-frosting-chokolade-callebaut-annemette-voss-1

Perfekt, fløjsblød og ikke mindst sprøjtefast cream cheese frosting – med ægte chokolade. Var det ikke lige dét, du gik rundt og ledte efter opskriften på?

Her er den i hvert fald. Og jeg har selv udviklet og testet den – den virker. Trust me!

God fornøjelse.

Sprøjtefast cream cheese frosting med chokolade (ikke kakao)

Der er nok creme til én kage på ca 20 cm i diameter eller ca 12 cupcakes.

Mild cream cheese frosting med chokolade
100 g lys chokolade (køb her: Callebaut 823 – 33,6%)
200 g flormelis
125 g blødt smør
200 g philedelphia flødeost

Mild cream cheese frosting med chokolade: Start med at tage flødeosten og smørret ud af køleskabet og lad det stå ved stuetemperatur i en lille times tid, så det ikke er helt køleskabskoldt, når du skal bruge det.

Smelt chokoladen i vandbad ved lav varme. Lad den smeltede chokolade køle af til den har stuetemperatur. Det tager en halv times tid. Pisk flormelis og blødt smør til en luftig og meget lys smørcreme. Tilsæt dem smeltede chokolade og pisk det godt sammen. Tilsæt flødeosten og pisk det ganske kortvarigt sammen til det er ensartet. Hvis du pisker for længe bliver cremen for blød.

Kom frostingen i en sprøjtepose med en stjernetylle og dekorer kagens top.

cream-cheese-frosting-chokolade-callebaut-annemette-voss-3

cream-cheese-frosting-chokolade-callebaut-annemette-voss-4

cream-cheese-frosting-chokolade-callebaut-annemette-voss-6

0/5 (0 Reviews)

5 reaktioner

  1. Hej. Jeg skal smøre en lagkage op og vil gene bruge en hvid chokolade creme cheese frosting. Kan jeg lave den i aften og først smøre kagen op i morgen eftermiddag? Hilsen Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop