Cream cheese frosting med chokolade

cream-cheese-frosting-chokolade-callebaut-annemette-voss-1

Perfekt, fløjsblød og ikke mindst sprøjtefast cream cheese frosting – med ægte chokolade. Var det ikke lige dét, du gik rundt og ledte efter opskriften på?

Her er den i hvert fald. Og jeg har selv udviklet og testet den – den virker. Trust me!

God fornøjelse.

Sprøjtefast cream cheese frosting med chokolade (ikke kakao)

Der er nok creme til én kage på ca 20 cm i diameter eller ca 12 cupcakes.

Mild cream cheese frosting med chokolade
100 g lys chokolade (køb her: Callebaut 823 – 33,6%)
200 g flormelis
125 g blødt smør
200 g philedelphia flødeost

Mild cream cheese frosting med chokolade: Start med at tage flødeosten og smørret ud af køleskabet og lad det stå ved stuetemperatur i en lille times tid, så det ikke er helt køleskabskoldt, når du skal bruge det.

Smelt chokoladen i vandbad ved lav varme. Lad den smeltede chokolade køle af til den har stuetemperatur. Det tager en halv times tid. Pisk flormelis og blødt smør til en luftig og meget lys smørcreme. Tilsæt dem smeltede chokolade og pisk det godt sammen. Tilsæt flødeosten og pisk det ganske kortvarigt sammen til det er ensartet. Hvis du pisker for længe bliver cremen for blød.

Kom frostingen i en sprøjtepose med en stjernetylle og dekorer kagens top.

cream-cheese-frosting-chokolade-callebaut-annemette-voss-3

cream-cheese-frosting-chokolade-callebaut-annemette-voss-4

cream-cheese-frosting-chokolade-callebaut-annemette-voss-6

5 reaktioner

  1. Hej. Jeg skal smøre en lagkage op og vil gene bruge en hvid chokolade creme cheese frosting. Kan jeg lave den i aften og først smøre kagen op i morgen eftermiddag? Hilsen Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN