Hjemmelavet bounty // bountykugler

Hjemmelavet bounty er bare noget af det, der tager kegler hjemme hos os. Mine børn synes selv det er sjovt at lave, og de elsker at spise det.

I torsdags da min ældste søn fyldte 9 år (tænk som tiden flyver afsted) lavede jeg en stor portion bountykugler fra min bog Konfekt. Det viste jeg jer på Instastory, og der var temmelig stor efterspørgsel på opskriften. Jeg rystede nogle af kuglerne med sølv støv, nogle med metallic rosa støv og nogle i kobberstøv. Det var virkelig fint, og som prikken over i’et pakkede jeg de hjemmelavede xl-bountykugler i små cellofanposer med klistermærker enkeltvis. Så at hvert barn fik sin egen lille pakke.

Min søn var rigtigt stolt over at dele dem ud kunne jeg mærke på ham. Og så er min lykke gjort. Så var det helt ok at bruge hele aftenen på at lave konfekten til ham og hans venner.

Det er altså ikke brain science, det her. Det er en super nem opskrift, hvor alle kan være med.

Sådan bestiller du min bog Konfekt

Min bog Konfekt kan bestilles nemmest ved at overføre 170 kr til firma-mobilePay nummer: 33250
HUSK at skrive: navn, adr & tlf i overførslen. (og evt navn på modtageren af bogen, som den signeres til)

hjemmelavet bounty kugler guld

(Fotos: Skovdal / Stine Christiansen)

Bountykugler

30 stk.
sværhedsgrad: let

Hjemmelavet bounty masse

1⁄2 polynesisk vaniljestang
2 tsk flormelis
250 g kokosmel
1 dåse kondenseret mælk (397 g)

Overtræk og pynt

250 g mælkechokolade
1 spsk guldstøv

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og mas dem sammen med flormelissen. Rør det sammen med kokosmel og kondenseret mælk. Stil massen i køleskab til dagen efter.

Tril ca. 30 små, mundrette kugler af bountymassen og læg dem på køl, mens chokoladen forberedes.

Hak to tredjedele af mælkechokoladen groft og smelt det ved meget lav varme i en skål over vandbad. Riv den sidste tredjedel af chokoladen på rivejern. Tag skålen op af vandbadet og rør den fintrevne chokolade i den smeltede del. Rør det godt sammen. (Du skal ikke bekymre dig om temperaturer – det her er en slags snyde-temperering, som er ekstra nem:) )

Tril dernæst de små bountykugler imellem hænderne i chokoladen en efter en. Brug latexhandsker til formålet. Sæt dem på et stykke bagepapir og vent, til chokoladen er størknet. Gentag processen 3 gange til chokolden er tyk og dækkende, – og størknet. Kom kuglerne i en lille frysepose sammen med guldstøvet og ryst godt for at fordele støvet.

(Reklame) Hvis du synes om denne opskrift, så er min opskrift på nemme dadelkugler måske også noget for dig…eller måske mine saftige, glutenfri romkugler.

 

0/5 (0 Reviews)

7 reaktioner

 1. De ser super lækre ud.. lige et enkelt spørgsmål; ormelis? Er det flormelis? Tænker at computeren måske har haft drillenisser på besøg, da der er sneget sig nogle småfejl ind hist og pist????

 2. Så lækre. jeg lavede dem igår. Jeg har også bestilt din konfektbog igår, men måske den kan afhentes? bor selv i Lyngby nemlig 🙂

 3. Hej Anne-Mette
  Jeg ser meget frem til at lave disse lækkerheder, som skal, blandt andre godter, ligge i en godtepose til min datters barnedåb næste weekend.
  Mit spørgsmål er hvor lang holdbarhed disse Bountykulgler har? Påtænker nemlig at lave dem i dag.
  Med venlig hilsen og med ønsket om at du får en rigtig glædelig jul.
  Jeanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop