Brød & Boller

Seneste brød og boller...

Boller med manitoba hvede og rugkerner

Manitobaboller med rugkerner 12 stk. sværhedsgrad: let arbejdstid: 15 min hævetid: 90 + 30 min bagetid: ca. 25 min. Bolledej 50 g gær 2,5 dl koldt vand 1,5 dl sødmælk 1,5 dl øko A38 0,5% 300 g hvedemel 300 g manitoba hvedemel 12 g flagesalt 65 g uknækkede rugkerner Sådan gør du:

LÆS MERE ⟶

Min moderne påskefrokost

SPONSORERET af Lidl, som ønsker jer alle en god påske! 😉 Og lad mig lige sige – ALT mad, vin og de smukke blomster på billederne er købt hos Lidl. Børnene har min veninde selv lavet… På én eller anden måde føler jeg mig for ung til at afholde påskefrokost – i hvert

LÆS MERE ⟶

Nemt formbrød med købt surdej

Opskriften er SPONSORERET og betalt af Lidl – men udviklet af mig 🙂 Man må gerne snyde! Absolut. I min verden behøver man virkelig ikke lave sin egen surdej – selvom jeg nogengange gør det, – og synes det er sjovt. Men jeg køber ofte en færdig surdej hos bageren

LÆS MERE ⟶

En oldie but goodie… (fastelavnsboller)

Alle poster simpelhen billeder af fastelavnsboller i ét langt væk for tiden. Jeg er faktisk ved at blive lidt mæt af fastelavnsboller, – så meget at jeg egentlig ikke gider bage nogle. Gad vide om mine drenge bliver super over det? Måske. Det kan godt være, at jeg må op

LÆS MERE ⟶

Stollen – tysk julebrød

Jeg har lovet jer en opskrift på det tyske julebrød “Stollen”. Der findes mange forskellige varianter – nogle med marcipan æltet ind i dejen, andre med marcipanen lagt i en pølse ned igennem brødet, som her. Du kan jo gøre, som du ønsker. Men sådan har jeg altid bagt Stollen. Opskriften

LÆS MERE ⟶

Opskriften på lækkert brød med rug

Jeg lavede en dej i går aftes, som et forsøg. Jeg havde noget godt rugmel, noget ølandhvedemel og en rest hvedemel i skuffen, som jeg gerne ville bruge – så jeg tænkte at noget godt måtte der kunne komme ud af det. Jeg lavede dette brød, og bagte det her

LÆS MERE ⟶

HOW TO: Varme hveder!

ENDELIG blev det tid til varme hveder. Endelig blev det Store Bededag. Det er Så fedt, synes jeg… Det er nemlig den eneste dag på året, hvor man bare kan spise sig dødhamrende mæt i hvidt brød – helt uden at nogen synes det er mærkeligt. Det er helt legalt.

LÆS MERE ⟶

Boller med chili og chokolade

Reklamelinks markeret med* Brødene du bare skal prøve… Altså boller med chili og chokolade er nemlig ikke bare boller. Og de smager heller ikke kraftigt at chili. De smager bare…så engelene synger. Der er tale om virkelig nemme koldhævede boller, bagt på surdej med fuldkorn tilsat chili og chokolade. En

LÆS MERE ⟶

Grovboller med surdej

Så meldte trangen sig igen. Antager jeg. Jeg kender det godt. Jeg får ofte selv lyst til gode grovboller og meget gerne på surdej. Eller faktisk, så melder trangen sig ligeså ofte til bløde hvide teboller, helt uden surdej. Men I kender det vel? Godt brød – i alle afskygninger

LÆS MERE ⟶

Grovboller på menuen

Jeg render rundt herhjemme til morgen og har fuld gang i køkkenet. Jeg er både i gang med at skrive opskrifter, bage Valentinskage, lave en prøve-bryllupskage OG, så fik jeg også lige bagt grovboller… Lyder det måske liiiidt for overskudsagtigt, så husk, at det svarer bare til at en revisor

LÆS MERE ⟶

Boller med surdej

Jeg postede dette billede af nogle lækre hjemmebagte boller, som jeg lavede lørdag morgen til min storebrors fødselsdag… Jeg har siden fået mange henvendelser på om jeg ville dele en opskrift!

LÆS MERE ⟶

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN