Mit liv før Bagedysten

Havde jeg bare vidst, hvad der ville komme… D. 4 juli 2013 sagde Peter Ingemann ordene “Vinderen af Den store bagedyst 2013 er…. Annemette!” Det blev først sendt på skærmen d 8. Oktober (på mine forældres bryllupsdag), men allerede fra 4. Juli det år vidste jeg, at mit liv nok ville tage en drejning. Det […]

Bagedysten got me thinking…

Åhhh nej, tænker I sikkert. Har hun nu tænkt sig at sidde dér og kloge sig på Den store bagedyst – nu igen. På femte år i træk? Kan hun da ikke bare slippe det? Og lade de andre komme til? Hvad véd hun egentlig om det? Nå nej, det var måske ikke det I […]

Hvad jeg gennemlevede dén dag for 4 år siden…

For 4 år siden sad jeg i en hotelseng i Silkeborg. I rummet ved siden af sad min ven River og i det tredje rum var sønderjyske Katja. Vi var de tre finalister i Den store bagedyst 2013. Eller faktisk, så er det mere end 4 år siden – fordi Den store bagedyst blev optaget […]

Derfor vil jeg ikke være bagedyst-dommer!

Jeg købte Se og Hør i går – jeg kunne ikke lade være, for der stod noget om Mette Blomsterbergs “nye liv” efter bagedysten på forsiden. Jeg blev nysgerrig, og jeg måtte bare læse hvad det var. (Køber aldrig Se og Hør efter den famøse skandale, ellers). Og inde i bladet fik jeg svar på […]

Mine tips til Bagedyst-ansøgning!

Jeg får rigtigt mange henvendelser i disse dage, hvor Den store bagedyst løber over skærmen, der går på, hvordan man bedst ansøger om at medvirke i Den store bagedyst. I vil gerne have de gode råd til, hvad der skal lægges vægt på, hvilket type billede I skal vedhæfte og hvilke historier, der er bedst. […]

Den store bagedyst må ikke blive barometer for...

Det her er vigtigt! Rigtig vigtigt. Det handler om hyggen. Dansker-brandet numero uno! Hyggen er jo vores helt store salgsargument, når vi skal lokke folk fra nær og fjern til Danmark for rigtigt at opleve, hvad danskheden går ud på. Den går i dén grad ud på at hygge sig! Og hvad er mere hyggeligt […]

Gud, hvor kan man tage fejl, hva’?

Ja jeg må jo sande, at jeg virkelig tog fejl, da det kom til Inge – hende den ældre kvinde, der deltog i dette års udgave af Den store bagedyst. For jeg havde da kun lige nået at udnævne hende som en af mine favoritter i mit indlæg for få dage siden, – og vupti, […]

Den store bagedyst skuffer mig!

Jeg har virkelig været i tvivl om, hvorvidt jeg skulle skrive det her. Men idag stod jeg og snakkede med nogle kvinder, og flere af dem sagde det samme: “Bagedysten 2016 skuffer. Øv.” – men ingen af dem turde rigtigt sige det højt. Det var sådan lidt ud mellem tænderne, at de udtrykte deres frustration […]

Sådan tog jeg sejren

For tre år siden, præcis, lykkedes det mig at hive sejren i land. Sejren i Den store bagedyst og titlen som Danmarks bedste amatørbager. Måske en uvæsentlig titel og blot kulminationen på et virkelig velproduceret semi-reality-program på DR1, men ikke desto mindre en titel og et trofæ, der vendte op og ned på min tilværelse. Jeg […]

De allerbedste opskrifter fra Den store bagedyst…

Jeg har tænkt mig at lave en lille guide til jer, med de allerbedste opskrifter fra Den store bagedyst 2013. – I følge mig…og baseret på smagen! (Glem udseendet, når det kommer til dette indlæg – det skal handle om hvad der smagte godt.) Derfor må jeg naturligvis også holde mig til den sæson som jeg kender, […]