Gud, hvor kan man tage fejl, hva’?

Ja jeg må jo sande, at jeg virkelig tog fejl, da det kom til Inge – hende den ældre kvinde, der deltog i dette års udgave af Den store bagedyst. For jeg havde da kun lige nået at udnævne hende som en af mine favoritter i mit indlæg for få dage siden, – og vupti, så var hun smidt ud af konkurrencen af Friis-Mikkelsem og Blomsterberg.

Læs mit indlæg her: Den store bagedyst skuffer mig!

Udfra hvad vi så på skærmen, synes jeg det virkede helt forkert. Jeg synes ikke at hun skulle sendes hjem – og slet ikke når man tager de forrige to programmer med i overvejelserne. Men, det skal siges, at jeg véd, at så mange ting bliver klippet ud og at dommerne udelukkende vurderer på baggrund af præstation i det enkelte program. Og på den måde, med lidt god vilje, jamen så kan det da godt være, at Inge skulle hjem. Men øv. For hun kunne altså bage. Og det var jo heller ikke hendes bageegenskaber, der fældede hende, men nærmere hendes æstetiske udfoldelser – eller mangel af samme. Øv altså, jeg ærger mig. Det var så fedt med sådan en bedstemor-type i feltet.

Min nuværende favorit til at løbe med titlen er Sune, tror jeg. Jeg har lidt svært ved at beslutte mig. Jeg tror sandelig også at Juliane kunne løbe af med den. Åh, jeg ved ikke. Det er jo faktisk meget rart, at der ikke er én tydelig vinder, ligesom dengang med Tobias – hvor hele Danmark jo godt vidste fra program 1, at han ville vinde…

Hvem hepper I på?

skaermbillede-2016-09-27-kl-21-07-10

En reaktion

  1. Jesper er min favorit.

    Har læst at Inge fik kramper i hånden, da hun skulle temperere hvid chokolade til påsketemaet.
    Måske har dommerne så valgt, at det måske var bedst, at hun ikke var med mere.
    Men synd er det, for hun var også en af mine favoritter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN