Sådan tog jeg sejren

For tre år siden, præcis, lykkedes det mig at hive sejren i land. Sejren i Den store bagedyst og titlen som Danmarks bedste amatørbager. Måske en uvæsentlig titel og blot kulminationen på et virkelig velproduceret semi-reality-program på DR1, men ikke desto mindre en titel og et trofæ, der vendte op og ned på min tilværelse.

Jeg er mange (læs MAAANGE) gange blevet spurgt, om jeg vidste at jeg ville vinde – den dag vi gik ind i bageteltet for sidste gang, – i finalen. Og mit svar er altid det samme: Jeg vidste at jeg kunne vinde. Jeg følte at sejren var min og jeg troede på mig selv. Men man véd jo aldrig.

Den dag idag er jeg stadig ret sikker på, at min tro på mig selv og min følelse af, at sejren var min, var med til at hjælpe mig igennem finalen på bedste vis. Jeg tror på, at vi mennesker skal tro på os selv. Det er så vigtigt at tro på alt det som vi formår, hvis blot vores vilje er stærk nok. Og min vilje var stærk. Jeg ønskede virkelig brændende at vinde, – jeg ville bare vinde! Og hurra for det, for det lykkedes jo 🙂

I skal allesammen vide, at den måde som konkurrencen forløb på og den måde vi konkurrenter havde det med hinanden indbyrdes var god. Vi passede godt på hinanden og heppede på hinanden. Som min ven, River, sagde, så vil man jo hellere slå sine konkurrenter på deres bedste dag end på deres værste. Ikke sandt. Og det var en fair finale. Jeg havde dog en meget klar fornemmelse af at sejren nok var min, da vi skulle til bedømmelsen. Den følelse byggede jeg på det faktum, at jeg havde præsteret stort set fejlfrit i løbet af de to finaledage, hvorimod mine konkurrenter havde kæmpet med lidt af hvert. Så nej, jeg vidste ikke at sejren var min, men jeg vidste at chancerne var meget store!

Jeg vandt med denne lækre lagkage og disse skønne petit fours. Du finder opskrifter via links til DRs hjemmeside herunder.

Champagnelagkage med skovbær

Solbærtrøfler

Lakridstrøffel

Skærmbillede 2016-07-04 kl. 21.31.39

Skærmbillede 2016-07-04 kl. 21.31.07

Skærmbillede 2016-07-04 kl. 21.30.12

Herunder billeder fra min generalprøve hos mine forældre…

Skærmbillede 2016-07-04 kl. 21.28.43

Skærmbillede 2016-07-04 kl. 21.28.55

Skærmbillede 2016-07-04 kl. 21.29.29

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop