Derfor vil jeg ikke være bagedyst-dommer!

Jeg købte Se og Hør i går – jeg kunne ikke lade være, for der stod noget om Mette Blomsterbergs “nye liv” efter bagedysten på forsiden. Jeg blev nysgerrig, og jeg måtte bare læse hvad det var. (Køber aldrig Se og Hør efter den famøse skandale, ellers). Og inde i bladet fik jeg svar på min nysgerrighed, men jeg faldt også over en liste over potentielle kandidater til at overtage Blomsterbergs job i bagedysten. Jeg synes bare ikke helt, at den liste giver mening.

Midt i at jeg går rundt og er super glad for mit nye job som tv-vært på Sådanmark, – ja så er der nemlig rigtigt mange, der spørger mig, hvorfor jeg ikke vil (eller potentielt ville) være bagedystdommer, nu hvor Mette Blomsterberg har sagt stop. Og det er egentlig ganske enkelt.

For det første, – jeg er ikke blevet spurgt.

For det andet, – jeg ville takke nej.

Jeg synes at dommerne i Den store bagedyst bare skal være uddannede konditorer – eller til nøds kokke. Ellers så skal de i hvert fald have langt flere år på bagen i kagebranchen end jeg selv. Som jeg sagde til en journalist fra BT, da jeg blev spurgt om det samme: “Så er jeg jo kun en enkelt finalekage bedre end dem, der deltager i programmet” – og det dur bare ikke! Faktisk synes jeg, at det vil være fuldstændigt åndssvagt, hvis den nye dommerplads skal fyldes af en tidligere deltager. På alle måder ville det lugte langt væk af interne interesser. Når det er sagt, så føler jeg mig nu også ret sikker på, at DR ikke kunne finde på at sætte en tidligere deltager/vinder på den post. Men vi får se.

Min kæreste spurgte mig faktisk sådan helt fortroligt (og her deler jeg det så med jer…haha) – om ikke jeg ville have sagt ja, hvis jeg nu var blevet tilbudt jobbet som bagedystdommer anno 2017. Men jeg sværger (på mit liv) at det havde jeg simpelthen sagt nej tak til. Mange store sko vil jeg gerne fylde – men ikke fru Blomsterbergs. Så jeg er viiiiiildt spændt på at se, hvem det bliver.

I mellemtiden har jeg det rigtig godt med at være i godt selskab med DitteKagemagi og køre mit solo-løb ovre på min egen YouTube kanal. Hvor der i øvrigt kommer flere videoer – naturligvis. Jeg har bare for mange jern i ilden lige pt til at nå det hele.

Hvem tror I bliver ny bagedystdommer?

Jeg sætter mine penge på Marianne Stagetorn Kolos fra La Glace.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN