Tag børnene med på campingferie i Danmark

Sommerferien er for alvor skudt i gang med både spaophold i sidste weekend og nu også campingferie med ungerne. I år stod den, vanen tro, på shelter/teltferie i Danmark for mig og mine drenge. Vi startede traditionen for tre år siden med en telttur til Helsingør. Siden da har vi holdt fast i konceptet, og hvert år er det den ferie, jeg glæder mig allermest til.

Det har naturligvis ikke noget at gøre med, at Micky ikke er med os – og dog. Fordi det er faktisk ret vidunderligt at have nogle dage alene med mine tre drenge, hvor jeg bare kan få lov at være Mor med stort M. Og nogle dage hvor det er mig, det er i højsædet hos Luca fordi Micky ikke er i nærheden. (Luca er på alle måder sin fars dreng, hvilket er ok, men naturligvis vil jeg også gerne indtage rollen som yndlingsforælder bare en gang i mellem). 

I år skulle vi egentlig tilbage til Camp Hverringe, hvor vi var sidste år, men deres pool er ved at blive renoveret (og står først klar i kommende weekend), så derfor måtte vi sadle om i sidste øjeblik. Vi valgte at køre til Bogense strand Camping, der vist nok skifter navn til First Camp Bogense lige om snart. Micky fandt det til os på nettet, og campingpladsen holder, hvad den lover. Det er virkelig en 5-stjernet campingplads med både shelter, teltpladser, glamping, campingpladser, inde- og udekøkkener, inde- og udendørs pool, minigolf, gokarts, bålplads… og lige om hjørnet ligger både indkøbsmuligheder, strand og havn. Jeg vil egentlig bare sige, at det er en alletiders campingplads.

Læs også: Alle mine uundværlige tips til telttur

Tanken var oprindeligt, at vi ville overnatte i shelter de to første nætter og dernæst i telt i to nætter. Men pludselig viste den danske sommer sig fra sin knap så venligtsindede side og det mildest talt pissede ned og vinden blæste op. Jeg måtte sande, at med mindre jeg ville have tre tænderklaprende drenge i tre dage, måtte jeg ændre planer. De frøs. Jeg frøs. Så jeg tog en rask beslutning om at leje et større telt (en slags glamping telt) de sidste tre nætter efter vores første nat i shelter. Det gjorde vores telttur ca. 3 gange så dyr som planlagt, men med tanke på at det er den eneste ferie drengene rigtig får i år, betød det ikke så meget. Det vigtigste for mig var, at vi bare havde en alletiders tur. 

Jeg kan anbefale på det allervarmeste, at man tager sådan en lille 2-4 dages shelter/telttur med sine børn en gang om året. Der er bare noget utrolig skønt i ikke at gå i bad i flere dage (altså vi bader i havet/poolen), lugte lidt af bålplads non-stop og primært spise rugbrødsmadder med pålægschokolade og drikke Capri-Sonne til både morgen, middag og aftensmad. Jeg synes ikke, at man skal tænke for længe over, om det nu også er noget for én. Jeg lover dig, det er lige noget for børnene – og det er jo netop dét, der er hele pointen. Sæt dine egne behov for lækkerhed og luksus lidt til side og gå med på ungernes ønsker. Det kan altså virkelig noget. 

I dag er vi blevet hentet at Micky. Han kører os hjem, og i aften venter en bunke ubesvarede e-mails og en masse blogindlæg, som jeg skal kigge på. Derudover står der 100 tomme flyttekasser i stuen, som vi skal i gang med at få pakket – der er ikke mere end en uge til vi flytter. Ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig. 

Rigtig god sommerferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN