En hyldest til Vestjyderne og usammenlignelig ro.

Reklame for Fjordgården

Vi ankom i går – sen eftermiddag. Vi har været her før. Flere gange faktisk. Vestjylland. Vores perle i det danske land. Stedet hvor intet er så ringe endda, og der er højt til himlen og suset fra Vesterhavet rusker kroppen, – konsekvent fremkaldes en tåre i øjenkrogen af ren og skær benovelse over naturens kræfter og vort fædrelands skønhed. 

Intet i Vestjylland – lige foruden naturen – gør et nummer ud af sig, – sådan oplever jeg det i hvert fald. Men det betyder sandelig ikke, at der ikke er noget at være stolt af. 

Første gang vi tog herhen, troede vi, at vi måtte have kørt forkert, da bilen trillede ind på en hullet og slidt vej i et industrikvarter i Ringkøbing. Men da vi drejede om hjørnet, var vi der. Hotellet lå som en lidt underspillet bygning på hjørnet i et forholdsvis anonymt område. Hotel Fjordgården.

Nu er alt (og intet) forandret. Fjordgården er magisk, simpelthen. Dengang – for halvandet år siden inden den gennemgående renovering – var der tale om et dejligt personligt hotel med fantastisk betjening, suveræn mad og smukke naturomgivelser. Nu er der tale om et førsteklasses spahotel på lige fod med de mest kendte og mest ekslusive spahoteller i Danmark. Betjeningen er stadig i top og omgivelserne ligeså. Men hele spa-området er ‘breathtaking’, og når solen står højt på himlen eller ved skumringstid, når brisen slår ind over land, er den udendørs tagterrasse med opvarmet pool intet mindre end helende for et stresset sind. Her er fuglefløjt fra alle verdenshjørner, en salt duft af vesterhav og ro, som ingen andre steder.

Fjordgården er i sig selv en hyldest til den ro, som Vestjylland byder på.

Når man træder ind gennem det store indgangsparti, der i øvrigt også lige er blevet istandsat på smukkeste vis med tidssvarende trælameller (arkitekten i mig bliver sgu helt glad!), er der varme og venlighed, og værelserne åbner op med store altaner mod en smuk eng. Udsigten er udsøgt og værtsskabet kan man ikke sætte en finger på. Lige fra receptionisten, der kender én ved fornavn (okay, vi har været her flere gange, og de vidste vi kom…men alligevel), til velkomst på værelset med bobler, frugt og chokolade til tjeneren, der rundhåndet skænker op i glassene og passende sludrer med ved bordet i små bidder og giver ferietips til fremtidige rejser i Tyskland. Stemningen er hjertelig.

I denne weekend fejrer vi vores 2. bryllupsdag her. For anden gang i år, for at det ikke skal være løgn – fordi sidste weekend var det egentlig vores bryllupsdag, men det var også en dag, hvor vi havde brug for bare at ligge på sofaen. Vi ville også gerne fejre vores kærlighed med en lidt større markering, så derfor har vi planlagt denne weekend i det vestjyske. 

Mine forældre er med os på turen af den simple årsag, at vi længe har villet vise dem hotellet. Og da jeg fik muligheden for at byde dem med i forbindelse med åbningen af det ny spaområde, sagde jeg straks ja tak til tilbuddet. 

I går aftes stod den på en utroligt lækker menu med vin (min far har allerede besluttet sig for at fylde hele sin vinkælder op med samme vin, som vi fik serveret, fordi den var SÅ god!), og morgenmaden nappede vi lynhurtigt for at have nok tid til at hoppe i den udendørs spa, mens solen stadig står højt på himlen, – vi er heldige – vejret er med os her til formiddag, men de lover torden senere. 

Og i dag er vi allerede blevet forkælet vi med spabehandlinger, mere god mad venter i aften (maden og vinkortet på Fjordgården er virkelig udsøgt!), masser af natur og ro. Og vi skal spille kort, skal vi. Vi spiller altid kortspil med mine forældre til langt ud på natten akkompagneret af Aperol Spritz og højt humør. Det glæder jeg mig til. 

Selvom I sikkert godt ved det, hvis I plejer at følge mig på Insta, så har jeg alligevel brug for at skrive, at jeg ikke tager denne slags privilegier for givet. Jeg føler mig simpelthen så heldig.

Vind et ophold for to

Vind et ophold (på et valgfrit tidspunkt) for 2 Pers på Fjordgården ved Ringkøbing Fjord. Opholdet inkluderer overnatning, middag og adgang til det helt nye spa, som åbnede d 17/6. Værdi 2450,- For at deltage skal du gøre følgende:

Skriv i kommentarfeltet hvem du allerhelst vil have med på ophold, og hvorfor?

Jeg finder en tilfældig vinder om en uge. Vedkommende kontaktes direkte og navnet offentliggøres her på siden.

Vestjylland smitter af på mig. Jeg kommer altid hjem herfra med ro i maven, ydmyghed og energi. Vestjyderne lærer mig altid noget om venlighed, temponedsættelse og nærvær. Der er ikke så meget ‘fart på’ i Vestjylland som derovre i Nordsjælland, hvor jeg bor. Alting er ligesom mere…tilbagelænet. 

Men jeg vil også gerne lære ‘dem’ noget. Jeg håber, at min lidt mere tempofyldte facon, min måde at udtrykke stolthed og mine store armbevægelser kan inspirere vestjyderne på Fjordgården til at gøre det samme.

Slå ud med armene. Råb det højt til hele verden, at lige dér – for enden af vejen på hjørnet – ligger et af de dejligste spahoteler i Danmark. Eller gør jeg det bare, – jeg råber det! Der er grund til at sige det højt med stor stolthed. For hos Fjordgården er der fantastisk – og det er ikke så ringe endda. 

1.190 reaktioner

 1. Hvis jeg er heldig, vil jeg vil tage min mand med. Vi kunne godt trænge til lidt forkælelse og 2-somhed i en ellers travl hverdag ❤️🥂🍀☀️😊

 2. Jeg ville helt sikkert invitere min mand, når han kommer hjem til august. Han er udsendt med Forsvaret til Afghanistan og han har været afsted siden slutningen af januar – og denne gang blev det uden mulighed for leave på grund af Corona.
  Så kunne vi fejre hans fødselsdag og vores 11 års bryllupsdag på bagkant. ❤️😄

 3. Jeg ville tage min kæreste med. Vi er helt nyforelsket og det ville være skønt at kunne komme lidt væk og bare nyde hinanden ❤️

 4. Min mand og jeg trænger til noget kærlighedstid sammen uden børn, hverdag og alt det der gør at gnisten ikke bliver slukket, men falmer lidt.

 5. Jeg vil gerne forkæle min dejlige mand Poul 🥰 han er skøn og et rummeligt menneske som jeg elsker højt ❤️❤️

 6. Jeg vil allerhelst have min kæreste med.. Han bor i Nordjylland og vi ser kun hinanden hjemme i København 3 gange om måneden, oveni i det flytter han snart til USA for at flyve – det kunne være en dejlig oplevelse at få sammen, inden han tager afsted ❤️

 7. Jeg ville så gerne have min søde mand med på et ophold på Fjordgården. Vi skal være forældre om 1 1/2 måned og det kunne være fantastisk at nå at nyde sådan et ophold, mens vi stadig kun er os to.

 8. Tak for en fin blog☺️ Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg tage min dejlige mand med. Vi kunne godt bruge en kærestetur😉🥰🍀

 9. Jeg ville tage min mand med på ophold. Som alle andre forældre i corona-perioden, har vi været sammen med vores 3 børn. Det har været skønt og hårdt – som livet med børn jo er. Men der har ikke været meget tosomhed, og det ville virkelig være vidunderligt med ro og tid til hinanden❤️

 10. Jeg vil have min kæreste med, da vi begge to trænger til at komme væk fra hverdagens strabadser og bare nyde hinanden ❤️❤️

 11. Jeg vil tage min mand gennem 20 år med, vi er så dårlige til at påskønne hinanden i hverdagen.
  Jeg, elsker vestjylland og vores første ferie sammen var tur rundt i det vestjyske ( turen gik fra Lolland). Det var mandens første tur i Jylland, nu har vi været der flere gange og børnene tvinges til at opleve Danmark hver sommer.

 12. Min datter har fået 2 børn tæt på hinanden så hun trænger til forkælelse og kunne sove igennem. Vi har før taget mor- datter tur og jeg /vi elsker det.

  Elsker at følge dig og dine.

 13. Ville tage min kæreste med som er sømand og væk længe af gangen. Vi ville have en dejlig weekend der inden vores lille baby kommer til verden.

 14. Hvis jeg vinder vil jeg invitere min dejlige veninde, Rina, med. Vi ses sjældent – hun bor i Sønderjylland og jeg på Sjælland, og med jobs, mænd og tilsammen 6 børn, kan det være en udfordring at ses til noget kvalitets-veninde-tid uden børn.
  Vi har kendt hinanden i 25 år i år, så vi skal fejre sølvbryllup 🤣🤣

 15. Min kæreste 👏 vi blev forældre for 10 mdr siden til en fantastisk lille krudtugle. Jeg ville elske at dele tosomheden med ham selvom vi også er blevet forældre.

 16. Min søde mand har fortjent at blive forkælet efter lang tids knokleri med istandsættelse af vores hus 😘

 17. Det ser fantastisk ud. Hvis jeg er heldig skal jeg så afgjort have min mand med. Han har været så bekymret for mig, da jeg i marts blev syg med Covid19 og blev indlagt. Jeg er særligt udsat men frisk igen – har taget mit liv op til overvejelse og er i gang med en positiv ændring på alle område – så en fejring af livet på Fjordgården vil være så skønt🍀💚

 18. Jeg vil helt klart tage min bedste veninde med! Hun har om nogen fortjent at blive forkælet, især efter tabet af hendes mormor, og hendes far med nyresygdom. Og efter sommeren skal vi begge begynde på studie, så der kunne vi godt bruge lidt ekstra selvforkælelse og venindehygge! ❤️

 19. Jeg ville tage min kæreste og baby-far med. Han trænger til at mærke den Vestjyske ro, som jeg er vokset op med. Vores skønne dreng er halvandet år nu, og vi har endnu ikke været på alene-kæreste-tur, så sådan en hygge-spa-tur ville være rigtig dejligt for os 🙂

 20. Vil tage min kæreste med som lige er blevet færdig på universitetet. Han har knoklet og fortjener at blive forkælet 😊

 21. Forårets corona-nedluk lukkede for vores planlagte spa-babymoon (min kærestes søde julegave til mig) og de lækre middage vi skulle have nået inden baby ankom. Så jeg vil invitere min kæreste med så vi kan få lidt kærestetid når mindstemanden er stor nok til det og jeg atter må hoppe i vandet 🙂 læææænges efter et koldt dyp lige pt ☺️

 22. Jeg vil tage min mand med. Vi har netop kunne fejre vores 10 års bryllupsdag, dog i hver vores landsdel, da han er sendt til KBH for at udføre sit arbejde i forsvaret.
  Så muligheden for at kunne fejre 10 års ægteskab på Fjordgården ville være intet mere end perfekt

 23. Jeg vil afsted med min mand, så vi kan fejre vores første bryllupsdag i skønne rolige og lækre omgivelser 🥰

 24. Jeg vil invitere min søde kæreste Michael med 😘 han fortjener forkælelse og selskab sammen med mig!!

 25. Jeg ville invitere min mand på en mini bryllupsrejse-tur som vi aldrig rigtig kom afsted på🥂🏖

 26. Jeg vil tage min kæreste med, vi arbejder ofte på skift så tid ned hinanden er ofte begrænset, så det ville være skønt at vinde.

 27. Jeg vil invitere min fantastisk overbærende mand på 22. år med. Han har fødselsdag d. 30. juni, og elsker at være i spa – at Fjordgårde så tilmed ligger i Jylland er kun et plus; han er jyde i København, men krydser alt for sjældent Storebælt efter at hans forældre ikke længere er her til at lokke os over.

 28. Jeg vil gerne tage min forlovede med på dette ophold. Det er lige hvad vi har brug for, når alle eksamener er overstået. Wow jeg krydser fingre 😍

 29. Jeg vil gerne vinde et ophold til min kommende mand & jeg – vi skal giftes om 2 uger og har måttet aflyse vores bryllupsrejse pga. Corona 💖🤞🏼

 30. Vil tage min søde kæreste med, som fortjener at blive forkælet efter nogle travle måneder på jobbet❤️

 31. Jeg vil gerne vinde et ophold til min kommende mand & jeg – vi skal giftes om 2 uger og har måttet aflyses vores bryllupsrejse pga. Corona 💖🤞🏼 (Mailen i min første kommentar er forkert!)

 32. Ville elske at tag min mand med på sådan er ophold, så vi sammen kan fejrer vores 10 års bryllupsdag 😍❤️🤞🏻

 33. Det gad jeg så godt vinde! Ville tage min mand med – bare fordi det kunne være skønt❤️

 34. Min kære mand ovenpå en lidt hård tid hvor efter vi har fået barn nr 3 der har haft en vild start på livet ❤

 35. Jeg vil tage min (nye) mand med. Vi har været kærester i 8 år, og blev, endelig, gift i starten af juni. Vi havde en virkelig skøn dag, men med alle corona-restriktionerne er det svært at planlægge en vild bryllupsrejse. Men sådan et ophold kunne være en fin måde at gøre det på.

 36. Jeg vil forære det til mine forældre, som virkelig trænger til at komme lidt væk fra dagligdagen, og deres ønske er at prøve sådan et ophold. 😊

 37. Jeg ville tage min søde kæreste med🙏🏼 Vi er begge kokke👨🏽‍🍳👩🏼‍🍳 Så det ville være skønt med lidt balsam til sjælen💦☀️🍽

 38. Jeg vil helt sikkert tage min mand med❤️
  Det er lidt hård tid for os
  Mange tråde at holde sammen på, arrangere studentergilde, fejre hende. Samtidig med at yngste pige er færdig i folkeskole og det selvfølgelig også skulle fejres.
  I morgen kommer der en flok studenter forbi (studenterkørsel) 🇩🇰🇩🇰🎉
  Og onsdag flytter hun hjemmefra😔😔 pyha det er virkelig hårdt synes jeg. At give slip, på en jeg elsker såååå meget❤️❤️❤️

  Kram til dig💖🌸

 39. Jeg vil tage min mand med. Vi skal giftes d. 19/9, så denne tur vil være perfekt til efter brylluppet ❤️🤞🏼

 40. Adam fordi han fortjener det og altid arbejder og ydermere en god far til vores søn 🤩☀️

 41. Min mand, efter 6 måneder på krykker og manglende overskue til kærligheden, er han på benene igen og har fundet overskud til kærligheden, kærligheden trænger til pleje ❤️ Det ville være dejligt at kunne fejrer vores 1års bryllupsdag til september

 42. Jeg ville tage min mand med. Vi har været gift i et år i marts, men fik ikke mulighed for at fejre det grundet omstændighederne og vi kunne virkelig godt trænge til at komme væk og bare komme helt ned i gear. Stedet ser fantastisk ud og vores datter på 4 kunne komme på hygge-visit hos mormor og morfar ❤️☺️

 43. Vil tage min skønne veninde fra gymnasiet med 😍 det er alt for længe siden vi har set hinanden, og dette vil være skønt selvforkælelse 👏🏻

 44. Jeg vil invitere min kæreste med på tur, da alle vores sommer planer er blevet ændret og vi derfor ingen ferie har sammen..🤞🏼😍

 45. Jeg ville tage min bedste veninde Line med, da vi ikke har set hinanden i 1 år, pga corona og da jeg bor i udlandet. Jeg savner hende meget og vi har så meget brug for kvalitetstid sammen og til at tøsehygge, bare os to og uden vores børn ❤️

 46. Jeg vil tage min veninde med, som jeg flere gange har været på spaophold med. Ville være så dejligt at også prøve Fjordgaarden, som jeg har haft kik på et stykke tid, da jeg fandt ud af de var ved at lave en lækker spa.

 47. Jeg ville tage min mand med, vi blev gift for 4 år siden, men holdt aldrig fest – det skal vi til august og så ville det her være en perfekt “bryllupsrejse” ❤️

 48. Ville tage min søde kæreste med, så vi kan nyde lidt afslapning inden vi bliver beriget med en lille dreng til november 🙂

 49. Jeg vil aller helst have jordens dejligeste mand med, nemlig min❤️. Fordi han simpelthen står bag mig i tykt og tyndt, og der har været meget tyndt (hvis det altså er det hårde i “tykt og tyndt”🤪).

 50. Jeg vil tage min mand med der har parkinson, vi trænger til ro og skønne omgivelser. Kun tænke på hinanden uden dagligdagspligter🍀😎

 51. Jeg ville tage min søde kæreste med, da vi lige er blevet forældrene til et sæt for tidligt fødte tvillinger. Så jeg tænker vi har brug for et lille afbræk fra hverdagen på et tidspunkt 😍😍

 52. Jeg ville tage min dejlige mand med, vi skulle have været gift 4 juli, men måtte udskyde pga. COVID-19 – så vi kunne godt trænge til det♥️

 53. Jeg vil afsted med min søde mand Frederik❤️ I slutningen af september bliver vi forældre til en lille dreng og inden da vil det være dejligt med en sidste tur bare os to. At min gravide krop så også kunne bruge lidt wellness er en ekstra bonus ved opholdet😂

 54. Jeg vil tage min søde kæreste med, så vi kan nyde lidt afslapning inden vi bliver beriget med en lille dreng til november 🙂

 55. Hvis jeg bliver den heldige, vil jeg dele med min kæreste ❤️ da vi ville nyde oplevelsen sammen! ☀️

 56. Jeg vil tage min kæreste, som også er far til vores to drenge, med. Vi har endnu ikke haft en kæreste weekend siden vi blev forældre og vores drenge er 6 og 8 år ☺️ så vi trænger til, at være “bare” kærester igen 🥰. 🍀🍀🍀

 57. Jeg håber på, at kunne forkæle min kæreste med et ophold. Vi har i den grad brug for nærvær, ro og tid sammen under andre rammer end derhjemme. Vi er begge tilbage på arbejdet igen efter sorgorlov og en alt for hård periode. 🍀☀️

 58. Sikke en dejlig konkurrence. ❤️

  Jeg vil tage min dejlige og mest omsorgsfulde mand med. Vi trænger til en masse kærlighed og ro i sindet efter vi mistede vores datter.

 59. Jeg vil invitere min veninde Anne Mette med fra højskole tiden.
  Hun trænger til at blive forkælet.

 60. Jeg vil tage min skønne kæreste med 🤩🥰🙏 han fortjener noget afslapning efter at have lavet vores nye have 🌱

 61. Fantastisk hvis jeg kunne overraske min skønne mand med sådan en lækkert ophold🙏🏼🍀💫🥂❤️

 62. Jeg vil tage min mand med, da vi efter lang tid herhjemme trænger til at komme ud og få gode oplevelser.

 63. Jeg ville have min kommende mand Kris med ❤️ Vi skal nemlig giftes til oktober og skulle egentlig ikke på bryllupsrejse så kunne være fedt at overraske ham med dette ophold 🤞🏼🤞🏼❤️

 64. Din begejstring “smitter” SÅ meget – vil elske at kunne invitere min kære ægtefælle på tur med forkælelse og tosomhed i smukke omgivelser❤️

 65. Vil have min søde kæreste med, vi trænger til en smuttur væk hjemmefra ❤️

 66. Jeg vil tage min kæreste Kasper med! Da vi trænger til afslapning, god mad og afslapning. Jeg krydser i hvert fald finger, fordi stedet ser fantastisk ud!🤞🏼🤞🏼😍

 67. Jeg vil tage min kæreste med, som betyder alt for mig. Vi bor ikke helt tæt på hinanden så det kunne være skønt at få et ophold med ham, hvor der bare er tid til os💕

 68. Jeg ville tage min kæreste med, så vi kan nyde hinanden, inden jeg flytter til Australien inden længe💕

 69. Jeg vil ELSKE at komme på tur med min mand 🥰 Vi har været sammen 8 år til August og skulle have fejret det med koncert. Det blev jo desværre aflyst .

  Mest af alt så vil jeg overraske min mand – Han har eddermamene været sej og vlret en KÆMPE støtte for mig både mens jeg var på OUH og ikke mindst herefter ❤

 70. Jeg ville tage min dejlige veninde Lis med. Hun har været der for mig , i hele mit behandlings forløb. For lungekræft ❤️ . Ville så gerne glæde hende med en masse forkælelse 🤞

 71. Jeg ville tage min kæreste med ❤️ Så vi rigtig kunne nyde noget kvalitetstid sammen

 72. Jeg ville helt klart tage min veninde Bolette med! Efter hun er flyttet til Jylland så ses vi ikke så tit. Vi har begge travlt på vores jobs, Så sådan en god omgang kvalitetstid med min ynglings “jyde” ville være perfekt.

 73. Jeg vil tage min kæreste med, vi fortjener en pause fra hverdagen og at kunne trække stikket og koble helt fra og bare nyde hinandens selskab.

 74. Min kæreste Roger. Vi venter vores første barn sammen, så det havde været en dejlig weekend for bare os 2. 👼🤰☺️

 75. Det må være en veninder der støtter mig igennem en tid nu med sorg over at have mistet. En tur til Ringkøbing Fjord ville rive lidt væk i en svær tid 🙏🏼

 76. 🥂🏊🏻‍♀️🧘🏻‍♂️Jeg vil tage min veninde med. Jeg har lige overstået min 2 operation – og det vil være helt fantastisk med et spaophold til kroppen efter 6 ugers sygemelding. Jeg håber, krydser fingre for masser af held🧘🏻‍♂️🏊🏻‍♀️🍸

 77. Jeg vil tage min kæreste med, fordi vi virkelig kunne bruge en afslappende weekend alene efter 8 mdr, hvor alt har handlet om baby, husrenovering og job 👶🏼🏡💻

 78. Jeg vil tage kæreste med, idet vi godt kunne bruge lidt ægte kvalitetstid sammen. Vi sætter stor pris på spa-oplevelsen og ville nyde det fuldt ud♥️

 79. Jeg vil inviterer min kæreste med, det vil være de perfekte rammer til at fejre vores 11 år sammen 🙏🏻❤️

 80. Jeg ville tage min kæreste med, fordi vi virkelig godt kunne bruge en weekend med afslapning alene, efter 8 mdr. hvor alt har handlet om baby, husrenovering og job 👶🏼🏡💻

 81. Jeg vil tage min kæreste med. Han har arbejdet i udlandet i to år og der har været alt for lidt kærestetid og forkælelse. Håber🍀🍀🍀

 82. Ham jeg ses med. Vi har ikke set hinanden længe nu pga eksaminer, så det kunne være super med lidt kvalitetstid sammen 😍

 83. Jeg vil så gerne have min kæreste med ❤️ Han har arbejdet hårdt i hele corona-perioden, og fortjener at blive forkælet med lækker mad, spa og mig ❤️🤞🏻

 84. Jeg vil invitere min veninde med. Vi er begge i en proces, hvor vi skal lære at leve et nyt liv, nu hvor vores børn er så store, at vennerne trækker mere end oplevelser med os. Det er både sjovt og mærkeligt. Men vi omfavner mulighederne.

 85. Jeg ville tage min dejlige kæreste med. Vi er begge to lige blevet færdige med eksamen og har også snart 2 års dag❤️

 86. Ville tage min mand med fordi vi trænger efter begge at have knoklet i denne corona tid for at passe på andre

 87. Jeg tage min dejlige tvillingdsøster med, som lige er flyttet til en anden by efter at vi har boet sammen i 5 år. Vil være perfekt mulighed at tilbringe tid sammen 😍

 88. Ville inviterer og overraske min mand, med et rolig ophold uden børn. Vi trænger mildest talt til det. Og 2 fluer med et smæk, kunne vi så både fejre hans fødselsdag, og vores 8. bryllupsdag, som godt nok var i marts, men vi ikke fik fejret pga corona.

 89. Hvis jeg vinder denne overlækre konkurrence, vil jeg tage min tætte veninde med. Hun fortjener ro og selvforkælelse. Hun knokler som selvstændig frisør, og grundet Corona holder hun ikke så meget ferie, da hun altid er der for sine kunder og sætter dem ALTID i første række. Hun gør det så godt, og jeg er så stolt af hende.
  Jeg skal giftes i oktober, og her lukker hun salon, for at gøre mig lækker til min store dag. Jeg vil så gerne invitere hende til en afslappende og dejlig weekend for hende og jeg.

 90. Jeg vil tage min kære mand med, som jeg under Corona lock down kunne fejre 20 års bryllupsdag med 🎉❤️ Vi har den store fejring tilgode, og er ophold i Eingkæbing ville være kærkomment og helt perfekt 🤩

 91. Min kæreste/kommende mand. Vi venter en lille dreng om et par dage, så det er måske tiltrængt med en friweekend, når han er blevet større 😅

 92. Min veninde og kollega Lene vi er begge plejefamilier 24/7 og ville elske at komme på sådan et lækkert ophold og kople af 😍

 93. Jeg vil invitere min kæreste med 😃 vi har lige købt hus og står overfor en kæmpe renovering, så vi ved der går lang tid før vi kan være rigtige nærværende kærester igen.

 94. Jeg ville ønske jeg vandt 🤞🏼🍀 Så ville jeg tage min mand med og nyde tosomheden inden vores datter kommer i august 💕😍

 95. Min kæreste og jeg er i gang med en større lejlighedsrenovering og har derfor heller ingen sommerferieplaner.. Derfor ville et spaophold være helt perfekt selvforkælelse og en lille pause for os 😍

 96. Jeg vil invitere min skønne veninde med.. Jeg har været gennem en svær periode med stress og brud med kæresten, så lidt kvalitetstid med den bedste veninde vil være så godt for sjælen og humøret ❤️

 97. Jeg ville tage min mand med, vi har lige fejret 1 års bryllupsdag og det ville være den perfekt get away 🥰 jylland gør noget særligt ved os, vi finder ro og tid til hinanden når vi køre mid det jyske 🥰

 98. Åårrh, jeg ville ta min kæreste med.
  Så Vi kunne nyde en fantastisk tur.
  Med hygge og lækre omgivelser og mad.
  Bare en Dig og Mig tur ❤️❤️

 99. Jeg vil tage min mor med. Hun trænger virkelig til at se andet end sit hjem. Vi vil også fejre hendes 95 års fødselsdag 😍

 100. Jeg vil invitere min søde kæreste med, der det sidste lange stykke tid har kæmpet med at få afleveret sin PhD afhandling, hvilket corona har bremset helt. Efter 3,5 år med 12 timers arbejdsdage og bekymringer har han fortjent lidt forkælelse ❤️

 101. Jeg ville tage min mand med – vi trænger til en hyggelig weekend efter meldingen om, at vores nybyggede hus igen bliver forsinket grundet skimmelsvamp 😩🤞😍

 102. Jeg vil invitere min mor med, fordi jeg ikke har set hende siden før jul pga. Corona. Så vi trænger til lige at hygge os lidt sammen i ro og mag igen meget snart❤️🤞🏼

 103. Jeg vil tage min søde mor med!
  Fordi hun virkelig hjælper mig meget i denne tid med at jeg lærer latinske betegnelser udenad til mit studie som fysioterapeut, hvilket hun ikke finder super spændende, men stadig gør for min skyld 💤❤️

 104. Min mand og jeg håber at vinde, så vi kan få en virkelig tiltrængt pause fra hverdagen og hende Corona og vores 4 børn 😳🤣🥳 krydser min “pølse-fingre” og håber at kunne vinde ✨

 105. Ville tage min dejlige kæreste med som har knokler og knokler i vores nyindkøbte hus ❤️

 106. Jeg ville forkæle min mand ovenpå en hektisk eksamensperiode – og fejre at nu er jeg FÆRDIG🤩🥰

 107. Jeg ville tage min kæreste Anders med – vi kunne virkelig godt bruge en kærestetur (uden barn), og bare slappe af med hinanden ❤️ Og så er vi ret glade for spa, vin og god mad, så det kan ikke blive bedre 😍

 108. Jeg vil tage min mand med. Vores datter på 1 år er halvvejs igennem hendes kræftforløb så vi trænger virkelig til at komme ud og få andre oplevelser/omgivelse end sygehusets hvide vægge🤞🏻🤞🏻

 109. Jeg vil tage min kæreste med , jeg vil nyde at kunne overraske ham med en sådan tur, da han / vi ikke har været ude og rejse de sidste 2år på grund af arbejds skade , som gør han slet ikke fungere 100 % med ryggen Men jeg ved at han stadig har oplevelses genet intakt 🙏❤️

 110. Jeg ville tage min mor med ❤️ Hun mistede sin mand for et lille år siden og trænger i den grad til at blive forkælet 🤞🏼

 111. Jeg vil tage min skønne mand med, da vi lige har haft 12 års bryllupsdag❤️ og virkelig kun ønske at fejre og forkæle os selv på dette skønne sted🤩🥰

 112. Jeg ville give den til mine forældre:) De er virkelig de bedste forældre der findes, og gør så meget for mig og mine søstre💕💫

 113. Min mand – fordi det SÅ længe siden vi har haft alene tid sammen og han lige har plejet og passet mig ovenpå en større operation ☺️❤️

 114. Jeg vil invitere min kæreste med, vi trænger til at komme væk fr storbyen og nyde hinandens selskab ❤️

 115. Jeg vil have min kæreste med, da vi trænger til ro. Vores ferie sidste år i Tyrkiet indebar 2 indlæggelser for mig, så i år trænger vi til en VELLYKKET ferie med RO og afslapning. ❤️🥂🍾
  Vi har boet i Oksbøl, inden vi flyttede efter jobbet, men vi savner virkelig naturen i Vestjylland og en dejlig ferie til Ringkøbing, vil være intet mindre end FANTASTISK. 👌👌👌
  Jeg krydser alt, hvad der krydses kan 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

 116. Jeg ville tage min vidunderlig kæreste med, som virkelig fortjener, at blive forkælet inde vi bliver forældre, til september☘💏👶🏻🙈🙏💕

 117. Jeg ville tage min kæreste med, får med vores jobs og skiftende arbejdstider er der oftest ikke tid eller overskud til hinanden – så en tur “væk” ville være perfekt til os ❤️

 118. Jeg vil tage min kæreste med. Vi skulle være gift i dag, men har som mange andre måtte udskyde det. Det vil derfor være dejligt at kunne overraske med lidt ekstra forkælelse. 😍

 119. Jeg ville tag min bedste veninde med og fejre at jeg er færdiguddannet snart og hun er blevet gift og har fundet sin drømme uddannelse! 🥰🌸🙏🏼☀️🤞🏼🍀

 120. Ville tage min mand Simon med. Vi har haft nogle hektiske år, og det kunne være så skønt, at jeg kunne invitere ham på en forkælelsesoplevelse af de helt store. 😊

 121. Jeg ville invitere min søde veninde Mariana med, for hun skal i gang med en 3 år lang pH.d om spyt og snot og antibiotikaresistens. Så mon ikke hun kunne trænge til lidt RO, inden det hele går løs (det får hun selvfølgelig ikke på et ophold med mig – men tanken tæller vel 🙂

 122. Jeg vil tage min dejlige mand Per med. Vi trænger til,at komme på spa efter min blodprop i juli 2019. Vi har de sidste 10 år været igennem en masse sygdom.

 123. Jeg vil tage min mand Kim med, vores ældste er 21 og den yngste snart 12. I alle disse år tror jeg vi har været uden vores børn i ca 20 overnatninger, da vi bor langt fra familien i Danmark (vi bor i Frankrig) Så et ophold for to med forkælelse, vil absolut være en luksus ❤️❤️❤️

 124. Jeg ville tage min søde mor med, fordi hun altid er der for alle sine tossede børn og bare er verdens bedste mor ❤ hun kom meget i Ringkøbing med min mormor inden hun døde og nu skal det være en tradition vi prøver at føre videre ❤

 125. Det lyder sørme lækkert 😋 Vi (min mand og jeg) kunne godt ha brug for ro sammen ♥️ han arbejder i udlandet, så det er faktisk ikke så ofte vi er afsted kun os 2. Når han er hjemme 1 uge om måneden, så skal der nåes rigtig meget ift børn og de 2 små børnebørn 💕 et par dage alene 👌 Ja tak 🙏

 126. Jeg ville tage min kæreste med for noget tid væk fra lejligheden efter 3 måneders corona hjemmearbejde. Han har svært ved at slappe af og de skønne omgivelser vil være den perfekte hjælp 🙏🏻❤️

 127. Jeg ville elske, at kunne tage min kæreste med på sådan et ophold 🥰 Vi har begge have travlt med uddannelse og arbejde, så det ville være den perfekt ‘get-away’

 128. Jeg ville tage min kære mand med 😍. Vi kunne godt trænge til lidt alene tid sammen. Vi blev nemlig forældre til nummer 2 for et halvt år siden og er lige flyttet i hus 😀

 129. Jeg vil tage min mand med💞
  Vi trænger til kvalitetstid sammen😊og vi har bryllupsdag i næste uge🥰

 130. Jeg ville invitere min kæreste. Vi blev hevet hjem før tid fra vores rejse til Asien, som skulle være vores eventyr – så det ville være dejligt med ordentlig slutning, det kunne opholdet her, gøre op for det. Desuden gik vi glip af vores årsdag og min 20 års fødselsdag, så her kunne vi slå det hele sammen❤️ Tillykke med endnu et år med kærlighed

 131. Min dejlige mand Jesper. Vi har været sammen i 25 år og det er værd at fejre❤️❤️❤️

 132. Jeg ville tage min kæreste med 😍 vi har endnu ikke prøvet at holde ferie /weekend uden vores tvillinger (som er 19) 🙈🙊🙂, så det ville være dejligt at vinde sådan et ophold 😍🤞😍🤞

 133. Jeg vil tage min kæreste med på vores første date, siden vores andet barn kom til verden i november 😊🍀🍀

 134. Jeg vil tage min dejlige mand med, for han fortjener noget forkælelse efter at han er gået ned med stress ❤️

 135. Efter et hårdt forår med meget arbejde og koordinering med skole-børn midt i en corona tid. Så tænker jeg at min mand og jeg trænger til et lækkert get-away som det her, for det ser da virkelig alt for lækkert ud. 🤞😳🙌😍

 136. Jeg ville elske at kunne drage afsted på kærestetur med Jesper. Med 2 små børn og er husrenoveringsprojekt på 2. År, er lidt ekstra opmærksomhed på hinanden vist meget kærkommen.

 137. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde denne smækre lækre præmie, vil jeg tage min dejlige veninde Gitte med🤩💜
  Jeg er alenemor til 3, hvor af de 2 har et handicap og min skønne veninde har også haft et turbulent år, da hendes søn har været meget syg, så vi trænger, som i virkelig trænger, til noget kvalitets-veninde-hygge tid, uden mand og børn🙏💜

 138. Jeg vil tage min søde kæreste Martin med fordi vi begge to har travlt og trænger til en weekend med afslapning ❤️

 139. Jeg ville afgjort snuppe mit livs lykke med,
  nemlig min mand hr. Lykke.

  Så kunne vi fejrer min 60 års dag i August på romantisk og hyggelig vis ❤️🇩🇰

  Når man hedder Lykke til efternavn, bør man være vældig heldig 🍀

 140. Jeg vil tage min dejlige kæreste med Maria ❤️ jeg ønsker at forkæle hende lidt efter hun er en hård tid i møde.. Så et ophold i Jylland er lige noget vi kunne trænge til ☀️

 141. Jeg vil invitere min mand med. Vi har aldrig prøvet spa ophold, så det kunne være en dejlig oplevelse. ❤️

 142. Jeg vil tage min bedste veninde med. Hun har 2 små børn og er samtidig ved at renovere hus, så hun havde slet ikke tid til at fejre sin 30 års fødselsdag. Derfor vil jeg gerne forkæle hende med spa og fred og ro 🥰

 143. Jeg vil tage min kæreste gennem 13 år med. Coronatiden har været hård for os begge og med to børn under 6 år og begge fået nye jobs (hvilket kræver lidt ekstra på energikontoen) så trænger vi til lidt tosomhed❤️

 144. Jeg ville glædes over at vinde et ophold sammen med min partner, som har været den bedste partner, far og bonusfar i tiden, hvor jeg har været syg med stress og depression. Han trænger til afslapning og forkælelse efter den hårde periode, hvor det ville være rart at sige tak, trods ord er fattige.

 145. Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg invitere min skønne kæreste med på tur! Det ville være den perfekte overraskelse til ham i en travl hverdag 🥰

 146. Jeg ville ELSKE at kunne invitere min mand med på et dejligt hotelophold! ❤️ Med fire børn og fuld knald på hverdagen altid vil det helt sikkert falde i god jord ☀️😀❤️

 147. Jeg ville tage min kone med, hun fortjener max forkælelse og pause fra hverdagen med 4 børn 🥰

 148. Jeg vil tage min kæreste med. Hverdagen er blevet lidt for praktisk med renovering og nu skal han udsendes til Estland i 6 måneder. Ville være fantastisk med sådan et ophold når han er hjemme på leave ❤️

 149. Glemte at skrive det her, men mine forældre har også 20 års bryllupsdag er på tirsdag, så det ville være en perfekt gave👌🏻

 150. Min gode veninde som i denne tid har brug for ekstra opmærksomhed 🧚🏼‍♀️🧚🏾‍♂️🧚🏻

 151. Jeg vil invitere min kæreste Nicolai med fordi jeg synes han fortjener en dejlig tur i hyggelige omgivelser 🙂

 152. Vil tage min mand med. Vi har brug for at pleje hinanden og vores kærlighed..❤️❤️

 153. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vinde og dele med min kæreste. Vores ferie i år er nemlig hans valg. Jeg deltager gerne, men kunne godt bruge noget, som jeg har valgt også.

 154. Min søde mor, fordi hun fortjener lidt selvforkælelse efter alt det hun har gjort for mig på det sidste 🌸

 155. Jeg vil dele med min mand. Vi har næsten lige haft 10 års bryllups dag, men uden nogen fejring da den lå i Covid-19, hvor alt var lukket. Vi elsker begge at være vest på, men vi har altid 3 unger med. Så kunne være skønt at opleve det kun ham og mig ❤️ Og så fylder jeg 40 her d. 30/6. Perfekt give away til os begge 2 ☀️🤞🏻

 156. Jeg ville invitere min kæreste med 🥰
  Han fortjener forkælelse, og en god oplevelse i vores dejlige Danmark ♥️

 157. Jeg vil tage min bedste veninde med for hun har brug for at komme lidt væk fra 4 børn som hun er alene med og så kunne vi hygger os det sker ikke så tit 😉

 158. Jeg ville tage min mand med 🥰 vi kunne godt bruge lidt kæreste tid efter vi er blevet forældre 😍

 159. Jeg ville dele opholdet med min fantastiske kollega Julie, som jeg er så heldig at arbejde med hver dag. Vi er som et gammelt ægtepar, men er i virkeligheden bare to single-damer i start trediverne, som arbejder som sindssyge, men knuselsker et afbræk i det søde liv i skønne Danmark. Badehoteller er vores ting! Krydser fingre for vi vinder🥰

 160. Jeg vil tage min dejlige kæreste med, vi har selv været på fjordgården inden det blev renoveret og vi har et stort ønske om at komme tilbage og opleve den nye spa afdeling på dette fantastisk hotel 🤞🏻❤️🌸☀️

 161. Ville tage min kæreste med 😍 ville være fantastisk med forkælelse på dette lækre sted inden vi bliver forældre for første gang til september ☺️🌸

 162. Jeg ville invitere min kæreste med på spaophold i vores sommerferie i august. Dette kunne været dejligt ovenpå et lidt træls sygdomsforløb 🙌🏻😄

 163. Jeg vil rigtig gerne have min kæreste og snart far til vores første barn med. Vi drømmer om en lille getaway, hvor vi bare kun nyde tosomheden, inden vores liv ændrer sig for altid, når lille A dukker op i starten af november 💕
  Og så flot og fantastisk du præsenterer Fjordgården, så lyder det som det helt rigtige sted for sådan en tur ✨Jeg har allerede flere gange sagt, at vi altså SKAL prøve at tage derop.

 164. Jeg ville tage min kæreste med. Jeg er opvokset i området, men kommer der ikke så meget længere, men det ville være skønt at kunne nyde det fra Fjordgården.

 165. Jeg ville invitere min kæreste med ❤️oven på et halvt år ind og ud af hospitalet og en hel del operationer, fordi han pludselig blev akut syg, så trænger vi i den grad til kvalitetstid og afslapning sammen 🥰

 166. Jeg kunde godt tænke mig at ta min elskede mand gennem 26 år. Vi er stadig forælsket og vi har været igenem mange svære ting sammen♥️♥️♥️

 167. Åhhhh det ville være det dejligste sted at forkæle min kæreste…med 3 sammenbragte teens trænger vi max til romantik laaaaaaaaaaaangt væk fra Aula, Intra, Indkøb og teenhumørsvingninger. 🙂

 168. Jeg ville invitere min skønne kæreste med🥰 vi har genfundet kærligheden efter nogle år hver for sig. Men nu er vi i rette tid og sted i vores liv, til at give kærligheden den fordybelse den fortjener💕 så et ophold på Fjordgården ville være bidrage til vores genforening ☀️

 169. Jeg vil dele opholdet med min kommende mand, vi skal giftes 01.08, så det vil være den perfekte overraskelse👏🏼

 170. Jeg vil invitere min bedste ven (og kæreste, i én og samme person)💕 Han fortjener fuld forkælelse og afslapning☀️

 171. Jeg vil tage min kæreste med, da vi trænger til tosomhed i skønne omgivelser❤️❤️❤️

 172. Min mand❤️ Jeg er højgravid med nummer to, så vi kunne rigtig godt bruge en pause og noget selvforkælelse om en 10-12 mdr. 😂

 173. Hvis jeg bliver den heldige, vil jeg invitere min kæreste med. Vi blev forældre for første gang i 2019, så vi kunne godt bruge et lille, lækkert get-away ❤️🙏🏻

 174. Min mand skulle med, vi har aldrig været på et spa ophold så ville være luksus i en travl hverdag ☀️

 175. Min kæreste og jeg trænger meget til selvforkælelse efter meget sygdom i familien…❤️

 176. Jeg ville elske at kunne forkæle kæresten med det som ville blive vores første kæreste get-away siden vi blev forældre til mini A👶❤🙏

 177. Det skal min dejlige mand – som er så mega sej, at renoverer hus til mig og være den skønneste far for vores børn🥰 og fordi vi os har (dog) 3 års bryllupsdag i december ❤️🥰☺️
  Og fordi det ser ud til, at være et fantastisk sted☺️

 178. Ville elske at dele denne oplevelse med min forlovet. Vi skal snart giftes men der er så meget usikkerhed i forhold til Corona. Så det kunne være lækkert at blive forkælet lidt 🐚🌊💃🏼🍀

 179. Det kunne vi så godt bruge hjemme hos, pengene er små og har aldrig været på et spa ophold .
  Vil gerne forkæle min mand, det trænger han til , så Håber vi er de heldige 😊

 180. Jeg ville tage min mand med på en romantisk tur væk fra hverdagens trædemølle. Hverdagen kan være fantastisk – jeg har faktisk ikke noget imod madpakkesmøring, snavsede børne-sommertæer, evigt beskidte gulve på trods af daglig køretur med støvsugeren og vasketøjskurven der aldrig er helt tømt. Men lidt alene-forkælelsestid med min skønne mand ville være en dejlig måde at fylde overskudstanken godt op ⛽️❤️

 181. Jeg vil tage min mand med.
  Hvorfor: Efter 5 års ægteskab, er vi stadig barnløse, og han fortjener så meget at blive forkælet for, når det var set allermest stort ud, er han lyset bag de sorte skyr. (2 spontane aborter, en lang udredning, hvor vores barnløshed skyldes en arbejdsskade som han har været udsat for) og han er stadig fantastisk positiv.

 182. Jeg ville tage min kæreste under armen og nyde en weekend for os selv ❤️ Vi blev forælde for lidt over et år siden og selvom vi elsker krudtuglen uendeligt højt, så savner vi også bare lidt tid for os selv og hvor vi kan forkæle hinanden 100% 😊

 183. Er jeg den heldige vindere vil jeg tage min dejlige mand med på en forsinket mini bryllupsrejse/ophold. Han har været der for mig, da jeg havde det svært.

 184. Jeg ville invitere min skønne mor med, som altid har fortjent lidt ekstra forkælelse og opmærksomhed 💓

 185. Jeg vil tage min skønne kæreste med. Vi kommer ikke til at ses i 3 uger af sommerferien pga jeg rejser til Sverige💕 så det kunne være dejligt med noget kvalitetstid efter🌟🌟

 186. Jeg vil tage min kæreste med fordi vi virkelig trænger til at komme lidt væk og stresse af 🙏🏽😍

 187. Jeg vil allerhelst have min bedste veninde med, da hun står foran en skilsmisse, og jeg netop er blevet sat ud af min lejlighed, så vi trænger begge til forkælelse og positiv kvalitetstid. ❤️

 188. Jeg vil inviterer min veninde gennem 26 år med, vi ser ikke hinanden så ofte, da vi bor langt fra hinanden. Men vi elsker begge Vestkysten og spa ❤️

 189. En sommer uden sport i tv = muligheden for at tage kæresten med på et tiltrængt ophold 🍀

 190. Jeg ville tage min kæreste med. Det ville blive vores første “ude-overnatnings” oplevelse, og jeg har heller aldrig selv prøvet det før 😄

 191. Hvis jeg skulle være så heldigt at vinde et ophold, så vil jeg tage min kæreste med.
  Han er endelig kommet hjem igen, efter 16 uger på søen. Vi har en søn på 1,5 år, så kvalitets tid bare som kærester, er ikke det der er mest af. Så det synes jeg da helt klart vi fortjener 🥰

 192. Jeg vil invitere min mand med, der via en arbejdsulykke brækkede ryggen i januar. Så vi trænger til at finde hinanden igen 🤞🏻❤🤩

 193. Jeg ville tage min bedre halvdel med. Det er så længe siden, at vi har haft en par dag. Faktisk ikke en eneste dag i år. Corona, eksamener, arbejde og en 3 årig har været lidt i vejen😂 Ville være så skønt, at pleje kærligheden lidt❤️

 194. Jeg håber på at vinde, så min kæreste og jeg kan fejre kærligheden og at vi har været kærester i 7 år 😍

 195. Jeg vil rigtig gerne dele med min kæreste. Vi er begge to kokke og arbejder derfor rigtigt meget og tit skævt af hinanden. Desuden arbejder vi i hver sin ende af landet, henholdvis Skagen og Odense, så derfor ville det være så rart at kunne invitere ham på et fint ophold, det fortjener han mere end noget andet 🥰

 196. Åhhh Annemette 💕 det ser så dejligt ud. Jeg vil nyde opholdet mwd min Mand Morten og tænker det skal bruges når vi skl fejre vires bryllupsdag i august 🥂

 197. Jeg vil tage min søde mor med, fordi hun snart har fødselsdag 😊❤️☀️🍀🥂🛁

 198. Åha. Min kæreste ville elske at komme med, som et afbræk fra vores 4 fælles delebørn. Men men men, tror faktisk Jeg ville elske at have min veninde Karen med❤️ Der går ALT for længe mellem vi ses, får catchet op, ævlet, og får tøsetid❤️ Derfor ville jeg elske at kunne invitere hende med på sådan en venindetur😍🎉🎊

 199. Jeg vil tage min kæreste med, så vi kan få lidt tid sammen inden vores søn kommer til verden til oktober 😍

 200. Hvis jeg vinder vil jeg tage min kommende mand med, vi har ikke planlagt nogen bryllupsrejse, men sådan et lækkert ophold ville være den perfekte måde at fejre vores kommende bryllup her i efteråret 🥰🤞🏻🍀🧖🏼‍♂️🧖🏻‍♀️💒

 201. Vil helt sikkert invitere en god veninde med. Vi lærte hinanden at kende i en sen alder, men nåede mange telt ture og bilferier, i det Danske land, inden vi fik børn. Men nu må det være tid til sådan en tur igen, uden mænd og børn🥂

 202. Jeg vil tage min skønne dejlige veninde med. Hun fortjener at blive forkælet og vi trænger til en get away hygge stund, os veninder 💕🤩🙏🏼🌊👙

 203. Wow en flot konkurrence.
  Jeg vil helt sikkert invitere min gode veninde og kollega med på et lille spaophold. Hun/vi trænger virkelig til et lille break efter en travl tid på arbejde (sygeplejersker).
  Og lidt god veninde snak og afslapning kan få skuldrene sænket hos de fleste 😁

 204. Hvis jeg vandt så ville jeg dele med min gode veninde Christine ❤️ Nu er hun ved at være færdig med at amme deres nr 2, så kunne hun godt trænge til lidt forkælelse ☺️ Vi trænger til det ovenpå det her corona, med meget skøn tid sammen med børnene, lige at få lidt tid til tøsehygge 😁 så jeg krydser fingre 🤞🏼

 205. Jeg vil invitere min mand med på et skønt ophold ❤️
  Jeg trænger til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag, så det kunne være helt perfekt at besøge Fjordgården, for vi eeeelsker spa 😍🍀

 206. Jeg ville gerne vinde og dele opholder med min mand. Vi har til september været et par i 15 år, gift i 14 år, forældre første gang for 13 år siden. Vores sommerferie skal i år foregå hjemme – vi skal have skiftet tag på vores snart 50 år gamle hus – det trænger gevaldigt 🙂 så ferien for og med vore 3 børn bliver på græsplænen… muligvis kombineret med søde bedsteforældre som gerne vil have ungerne på besøg… så lidt forkælelse til forældrene ville være dejligt 🥰

 207. Jeg vil dele opholdet med min mand, vi har haft 5 års bryllupsdag d. 20 juni og “fejrede” det ligesom jer… Med alt for meget fjernsyn og afslapning på sofaen 🤷🏼‍♀️❤

 208. Jeg ville så gerne vinde også tage min kæreste Mathias med på et ophold, han har aldrig prøvet spa før og at vi kan kombinere det med en getaway for os begge samtidig er fantastisk! Han fortjener det virkelig ❤️

 209. Det lyder så lækkert! Jeg ville tage min mand med ❤lidt kærestehygge ville være tiltrængt efter et travlt forår/forsommer med store beslutninger

 210. Så ville jeg rigtig gerne have min kæreste med, corona har været en røver i vores liv… så lidt tosomhed og kærlighed ku være ret så dejligt!! ❤️🍓

 211. Ville elske at vinde dette ophold ❤️ Vil tage min kæreste/kommende mand med ❤️😍 Vi skal giftes i oktober og har jo ikke booket nogen bryllupsrejse, da vi ikke ved om vi kan rejse til den tid 😕😊🥰❤️ Så det ville være perfekt som en lille bryllupsrejse ❤️❤️❤️

 212. Jeg ville klart tage min bedste veninde Gitte med, som jeg mødte for 29 år siden, da vi begge var elever samme sted. Vi har fulgtes gennem livet med mand, hus og børn og i år fylder vi 50 og skulle i påsken have fejret vores første ferie og skarpe hjørne sammen i NY, men det satte Corona en stopper for, så vi venter spændt til der åbnes op og en ny rejse kan bookes. Gitte har fødselsdag den 30/6 og jeg den 14/8 og det kunne være skønt, at fejre os med lidt forkælelse mens vi venter på vores rejse. 🙏

 213. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg tage min mand med ❤️ Vi trænger til en romantisk weekend. Der er ikke meget romantik i hverdagen med et barn på 1 år 😅 Til september skal vi fejre vores første bryllupsdag og Hotel Fjordgaarden er da et oplagt sted at fejre det 😊

 214. Vil tage min mand med ❤️ Vi blev gift d. 30. Maj og skulle have holdt stor fest, det blev et mindre bryllup grundet den nuværende situation, så vi ville elske at blive forkælet med en lille bryllupsrejse, til det smukke sted 🌸🤩

 215. Jeg vil tage min kæreste, som snart bliver til min mand ❤️ Så vil tage på spaophold, som en slags bryllupsrejse, nu hvor tiden med corona kan sætte en stopper for nogle udlandsrejser.

 216. Hvis jeg var så heldig at vinde, så ville jeg forære opholdet til mine forældre. De to har knoklet for mig det sidste halve år, og de fortjener stor tak og masser af forkælelse 💙

 217. Jeg ville elske at kunne overraske min søde veninde Tina med sådan et lækkert ophold 🤩 Hun trænger virkelig til forkælelse efter hård skilsmisse og sygdom ❤️

 218. Jeg vil dele med min datter. Det er to år siden vi sidst var på et spa-ophold, og hun fortjener at blive forkælet ❤

 219. Jeg ville tage min kommende mand med for at fejre, at vi skal giftes i august og for at få noget ro og kvalitetstid sammen, inden han skal udsendes i seks måneder ♥️

 220. Jeg vil inviter min kære mor. Hun er den sejeste og har altid været der for mig. Jeg er født spastiker og haft det svært på nogle område hele mit liv. Hun har altid støttet mig. Så hvis jeg kunne gi hende en spa oplevelse. Ville set være dejligt

 221. Jeg kender en sød fyr, jeg gerne vil invitere på en date og fornemmer at med dette ophold vil det være de rette rammer♥️

 222. Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg gerne invitere min kæreste Johan med! Så skal vi fejrer 5 1/2 år sammen med den skønneste oplevelse ❤️

 223. Jeg vil rigtig gerne afsted led min veninde Mille. Vi trænger begge to til at komme lidt væk hjemme fra 😍

 224. Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg tage min kære mand med, der med 2 sygemeldinger i hans virksomhed, har måtte arbejde hver weekend, og i alt for mange timer om ugen, i lang tid nu. Han trænger til at slappe af, og vi trænger til kæreste tid. 🥰❤

 225. Vil tage min kæreste med og nyde tosomhed en og en stille stund inden er efterår med travlhed og udfordringer ❤️

 226. Jeg vil dø af glæde hvis jeg bliver den heldige vinder. Det kunne min mand og jeg VIRKELIG GODT BRUGE. Vi trænger! Med 3 børn graviditets osv.

 227. Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg tage min mand med❤️
  Vi trænger til at komme afsted bare os to, så vi får en lille pause i hverdagens gøremål med barn, hund, hus mv.

 228. Jeg ville tage min mand med. Faktisk ville vi nok bare cykle der ned, længere væk bor vi nemlig ikke. Men sjovt som man tit og ofte ikke benytter de oplevelser man har i baghaven. Taler ofte med min veninde der bor i KBH om det. Min mand og jeg har nok oplevet flere ting i KBH og omegn end hende der har boet der i 20 år.

 229. Uhh det er en dejlig præmie og jeg vil inviterer min veninde fra Fyn med. Vi så sjælendt hinanden og dette vil være perfekt for os til hygge, samtaler og spa 🙏🤞🍀

 230. Jeg vil invitere min kære mand med❤️ Kommende far til snart 3, så jeg tænker helt sikkert vi fortjener det senere på året.

 231. Jeg vil dele opholdet med min kæreste 🥰
  Vi venter vores første barn til efteråret, og vi kunne godt bruge en “baby-moon” 🤰🏽

 232. Jeg vil invitere min mor. Bare fordi, hun er så god ved alle andre, UNDTAGEN sig selv. Hun fortjener at koble af og nyde et ophold væk fra arbejde, børn og pligter og skrubbe sig i lidt i mor-datter kærlighed ❤️

 233. Hvis jeg var så heldig at vinde, Ville jeg tage min kære mand med på tur 🙂 Vi har haft er turbulent år med familieforøgelse, et husbyggeri hvor for meget gik galt og stress. Derfor trænger vi i den grad til noget kvalitetstid sammen, hvor vi kan få ladet helt op igen 🤞🏼😊

 234. Jeg ville invitere min bedste veninde med på ultimativ tøsehygge, hvis jeg vandt. Grunden er simpel – hun er min evig støtte, elsker og ville gøre alt for både min datter og jeg – Hunt fortjener at blive forkælet.

 235. Jeg ville invitere min bedste veninde med på ultimativ tøsehygge, hvis jeg vandt. Grunden er simpel – hun er min evig støtte, elsker og ville gøre alt for både min datter og jeg – Hunt fortjener at blive forkælet.

 236. Jeg vil invitere min dejlige kæreste Torben med, hvor vi kan nyde tosomheden og bare være sammen. Nyde en hel nat søvn uden børn som vækker os.

 237. Jeg vil invitere min skønne mand (og kommende far) med. Vi fortjener om nogen at trække stikket et døgns tid ovenpå en hård start med en graviditet med mange komplikationer. Jeg krydser fingre 🤞🏼❤️

 238. Hvis jeg vinder, vil jeg invitere min bedste veninde med, som gør så menge fantastiske ting for mig. Nu er det min tur til at forkæle hende ❤️🙏🏻☀️🍀

 239. Jeg vil tage min mand med. Vi blev forældre til lille pige for 19 dage siden og har i forvejen i dreng på 4 år, så vi kunne virkelig godt bruge en lille tur væk og bare være os to når vores datter er stor nok.

 240. Jeg vil invitere min kæreste med, fordi vi ikke har været på date eller get away sammen siden før vi fik vores søn på 2 år 😅 så vi trænger til en kærestetur ❤️

 241. Jeg vil tage min mand Søren med. Det trænger vi virkelig til efter corona kaos med hjemmekontor og arbejdsuger på 50 timer i gennemsnit siden marts😳🥵

 242. Jeg vil invitere min kæreste. Vi skulle have været på førsteferietur uden børn i år, men så kom corona….

 243. Jeg ville tage min kæreste med. Vi har ikke ferie denne sommer, så sådan en lille getaway ville være så kærkommen!

 244. Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg invitere min mand med på et tiltrængt weekendophold langt væk fra arbejde i tre-holds skift, anlægning af ny have. Bare os to.

 245. Jeg ville dele opholdet med min dejlige kæreste.. Vi kommer begge to fra ringkøbing, og nyder vores hjemby 😍 Det ville være så fedt at opleve det nye kurbad!

 246. Jeg vil invitere min skønne mand med 🤗 Vi blev corona gift og kunne virkelig godt bruge sådan et ophold med masser af ro og velvære, for at fejre det med hinanden 🥰

 247. Jeg ville elske at tage afsted med mine skønne veninde. Både hun og jeg har haft en hårdt år, så lidt lækker kvalitets tid ville virkelig være rart 🥰

 248. Jeg vil tage min skønne mand med😍🥰 Jeg fik aldrig købt en 1 års bryllupsgave til ham🙈 Så tænker han vil tilgive mig hvis jeg vinder dette ophold. Hmmm nej han har aldrig været skuffet over han ikke fik noget af mig😁

 249. Helt sikkert min mand – måske endda i anledningen af enten hans fødselsdag eller vores 3 års bryllupsdag 🙂

 250. Vil dele med min kæreste, da vi fortjener forkælelse, da vores drømmegrund lige er blevet solgt for næsen af os 😞

 251. Jeg ville tage min elskede kæreste med.. Vi fortjener en kæreste tur, vi har ikke været på ophold i 3 år efter der kom et barn.. Det ville være så dejligt

 252. Min mand uden tvivl. Han rejser meget og er væk i flere uger af gangen, hvor jeg må klare det huslige med en teenager, tweenie og enefternøler! så vi kunne virkelig godt bruge en go gang forkælelse, bare os to.

 253. Min kæreste og jeg har snart 3 års dag. På de 3 år har en af været syg konstant. Mig med problemer med mave( måtte på sondemad), hjertet ( helikopter til Skejby) ,nervebetændelse, kroniske smerter. Min kæreste depression, traffik uheld, nu cyste i nakken. Dødsfald i familien. Og vi holder stadig sammen, last og brat om hinanden. Vi er modgang og ville ønske lidt medgang.

 254. Mon jeg kan være heldig at vinde dette ophold til min kæreste og jeg🤞🏻Vi trænger til at komme væk og være os to👩‍❤️‍👨 Vi har ikke været på ferie de sidste par år og dette år bliver det heller ikke til ferie væk fra hjemmet🙈

 255. Jeg vil elske at tage min stenalder-mand med. Vi skulle have været til Florida i år – os alle. Turen er nu blevet aflyst, og vi kan ikke komme igennem til flyselskabet. Har forsøgt et utal af gange. Så nu har vi næsten 50.000kr “ude at svømme” og vil ikke bruge flere penge på en evt ferie. Så nu bliver vi hjemme. Vil dog gerne afsted alene til Vestjylland med min mand, så må vi få de 4 små passet.

 256. Jeg ville tage min søde kæreste med fordi at corona ikke har været helt nemt for os, og fordi jeg endelig har fortalt ham om min fortid..
  Jeg ville elske at forkæle os og få tid til os.

 257. Jeg vil invitere min kæreste med.
  Vi har bruge for noget tid bare os. Sætte den travle hverdag med børn på pause.
  Så vi bare kan nyde hinanden♥️

 258. Jeg vil så gerne invitere min mand afsted på to-somhed. Med en travl hverdag hvor vi begge er selvstændige er det vores teenagepiger der får vores opmærksomhed. Så nu er det tid til bare os to❤️

 259. Jeg ville tage min kæreste med! Vi skulle have været til Vesterhavet i maj, men bilens dæk eksploderede på vej og vi måtte med autohjælp hjem igen 😏 🤞🏻❤️

 260. Jeg vil rigtig gerne vinde opholdet og jeg vil invitere min mand med derom. Vi er begge vestjyder men har aldrig været på ophold i Ringkøbing. Trænger til lidt selcforkælelse og afslapning

 261. Jeg vil give det vidre til min datter og hendes kæreste så han kan prøve noget så dejligt som et sådan ophold er.

 262. Jeg vil uden tvivl tage min alt for dejlige kæreste med, som lige pt arbejder i døgn drift, og derfor ikke har meget tid til kærestehygge 🌸🧡 Jeg synes uden tvivl, at han fortjener at komme lidt væk, og få muligheden for at slappe helt af i de rolige vestjyske omgivelser ☀️💕

 263. Jeg vil gerne tage min mand med så kan vi fejrer 20 års bryllupsdag ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 264. Vil tage min kæreste med, så vi kan nyde tosomheden i de fantastiske omgivelser på Fjordgården❤️

 265. Jeg vil helt sikkert tage min kæreste med. Vi har 5 sammenbragte børn, så når vi alle 7 er samlet, er der lutter glade dage. Når vi til hverdag blot er os to og mine tre børn, er han dens bedste bonus-far man kunne ønske sig. Han involverer sig i mine børn og investerer sin tid i og sammen med dem. Han, og vi, fortjener et smut vestpå i Jylland – hans barndoms “land”.

 266. Jeg vil tage min mand med, efter vi har fået nr 4. Kommer vi bare ikke ret meget ud og nyde hinanden, det trænger vi til. Bare 1 weekend bare ham og mig…

 267. Jeg vil dele med min mand, som har været væk fra mig og ungerne i snart 6 uger pga. arbejde. ☺️❤️🎉🔥🥐🍦🍷

 268. Åhh jeg vil rigtig gerne vinde er forkælelsesophold sammen med min mand. Det trænger vi og specielt jeg til efter en langggg efterbehandling for brystkræft og operation. Er stadig i gang og derfor er en gevinst meget kærkommen

 269. Jeg ville klart tage min kommende mand Kim med. 💕 Vi skulle havde været gift i år, men har udsat det til næste år pga. alt det Corona kaos. Så en forkælelse weekend kunne vi godt bruge. ✨

 270. Vil tage min mand med så han kan få et afbræk fra vores byggeri.! Har han ikke tid må det blive en tur med min skønne veninde Henriette, som trænger til lidt ro og forkælelse ❤️

 271. Min kære mand fortjener det sååå meget❤️ Ikke nok med han bygger på vores hus, så skal han også tage sig af en masse andet, da jeg er kræftramt for 2. Gang. Ville elske og overraske ham med sådan et lækkert ophold🙏🏻🍀😃

 272. Jeg vil invitere min kæreste med. Vi kunne godt bruge noget kæreste hygge efter vi fik vores datter sidste år har vi ikke lavet noget sammen bare ham og jeg. Derudover kunne jeg godt bruge noget selvforkælelse efter jeg næsten lige har afleveret speciale og forsvaret det og det ville ikke kunne ha lade sig gøre uden min kæreste ved min side ❤️

 273. Jeg vil uden tvivl tage min dejlige mand med, da vi godt kunne bruge en break fra hverdagen og bare kunne nyde hinanden😀

 274. Hvis jeg var så kanon heldig at vinde så ville jeg tage min kommende mand med og forkæle ham. Han fortjener alt godt og forkælelse i verden nemlig 🥰

 275. Jeg ville overraske min mand. Vi har de sidste 2 år renoveret vores gård ved siden af vores arbejde, børn, graviditet, fødsel, en lille ny og en masse udfordringer på vores vej med gården.
  Min mand har knoklet i døgn drift og stadig været den bedste Mand og familie far. Lige om lidt skal vi flytte ind og vi glæder os alle sammen. Derfor fortjener han at komme afsted, sammen med mig.

 276. Jeg ville tage min søde studieveninde med, da vi trænger til noget forkælelse ovenpå en mega hård og lang eksamensperiode på uni. ☺️❤️

 277. Jeg ville tage min kæreste med, og så få arrangeret det bryllup, han har sagt ja til, tilbage i 2018 😂❤️ Så har han ingen undskyldning for at det hele tiden udskydes.

 278. Jeg vil gerne tage min kæreste med, vi trænger og hungre for at finde hinanden igen ❤️🙏🏼 Vi har ikke været på kærestetur i snart 2 år pga vores sidste barn havde kollik, derpå har vi heller ikke sovet i samme rum, det har på alle måder været og er hårdt, og et ophold ville langt om længe tvinge os til at få hende passet ude og få plejet vores kærlighed ❤️

 279. Jeg vil invitere min søster med, der pt er sygemeldt og godt kunne bruge lidt forkælelse – selvfølgelig sammen med mig.

 280. Min elskede ældste datter og kæreste fortjener et ophold i det vestjyske ❤️ De er et par arbejdsomme unge mennesker, som knokler med studier og jobs, så et sådant ophold vil uden tvivl gøre godt ❤️ Og så kan jeg samtidig få lov til at passe deres lille hundehvalp Otto, som er det mest nuttede væsen 🐶🐶🐶❤️

 281. Hvis jeg vandt opholdet så vil jeg tage min mand med. Vi blev gift efter 20 år på den dag vi blev kærster d 22 maj i år. Og måtte udskyde vores fest og vores bryllupsrejse da der var corona.
  Så det ville være så fedt at vinde det så vi kan have en mini bryllupsrejse bare mig og ham uden børn 😊

 282. Min dejlige mand. Vil nyde hinanden og roen. Elsker vores drenge, men må indrømme at ens overskud bliver sat på prøve, når den ene har ADHD.

 283. Vinder jeg, så skal min mand med. Vi blev gift den 18/4 under meget kaotiske omstændigheder… ikke kun pga. corona men af årsager der virkelig gør at vi mærker at livet tester os. Vi har slet ikke haft tid til at nyde hinanden efter vi er blevet mand og kone… så hvis jeg vinder, vil vi afsætte vores 2 små børn og nyde kærligheden. Det trænger vi så meget til❤️

 284. Jeg vil elske at invitere min mand på tur. Han kæmper en daglig kamp med kroniske sygdomme. Han fortjener om nogen at blive forkælet❤️❤️❤️

 285. Jeg vil invitere min livs kærlighed med (min mand og faren til vores unger). Vi har været sammen i snart 20 år, gift i snart 14 år. Og når krisen rammer så står han sgu bare der som verdens stærkeste klippe, som jeg trygt kan læne mig op af.
  Han har så meget fortjent at det for en gang skyld er ham som bliver forkælet og opvartet.

 286. Hvor ville jeg elske at vinde dette ophold og tage på kærestetur med manden. Hans 40-fødselsdag blev aflyst i marts pga Corona og det samme gjorde min gave til ham. Hvor ville jeg elske at kunne give ham dette

 287. Jeg ville tage min kæresten med. Vi har været sammen i snart 1,5år, det har været 1,5 hårde år men vi har stået sammen og er kommet stærkere ud på den anden side. Og jeg er ikke er øjeblik i tvivl om at det ikke skal være for evigt. I know fløde pladder og sukkersødt! Men man bliver bare nød til at stå ved den mavefornemmelse 😍

 288. Jeg ville invitere min kæreste med, da vi har fundet sammen igen efter 15 år, og godt kunne bruge at komme væk og nyde hinanden.

 289. Det ser da helt fantastisk ud. Jeg ville elske at vinde og kunne overraske min kæreste med sådan en lækker tur. Vi trænger til lidt kvalitetstid bare os to sammen.

 290. Hvor ser det skønt ud 😍
  Jeg ville elske at kunne dele denne
  Oplevelse med min skønne datter Natasja mor til 2 drenge hun fortjener af hele mit ❤️ At koble fra

 291. Jeg ville invitere min kæreste Jimmy med. Vi er bare ikke gode nok til at få prioriteret kæreste tid sammen, med to børn på henholdsvis 1,5 og 3 år, så jeg krydser finger for jeg kan invitere ham med på et lækkert spaophold! Kender desuden området da jeg har familie dernede, og området er skønt!🤞🏻❤️

 292. Vil tage min kæreste med, vi trænger sådan til en getaway bare os to 🙌
  Så tiltrængt efter at være blevet forældre sidste sommer.

 293. Af alle mine yndlingsmenneske vil jeg ønske at kunne dele en sådan oplevelse med min voksne datter <3

 294. Det ser super dejligt ud. Jeg vil gerne tage min mand med, hvis jeg vandt. Vi har 5 års bryllupsdag d. 15. August, så det ville være et skønt sted at fejre det.

 295. Hvis jeg er heldig at vinde vil jeg tage min mand med. Vi har kendt hinanden i 27 år og været gift i 12 år. Og det er virkelig mange år siden vi har været på en tur alene ude børn. Vi trænger til lidt selvforkælelse og romantik❤️

 296. Min mand må springe over denne gang🙏🏽
  Jeg vil invitere min veninde med fordi hun altid er så betænksom overfor andre og fortjener selv en lille overraskelse 🥰

 297. Min veninde – fordi hun lige er blevetvskilt! Og vi trænger til veninde hygge! Og måske sådan nogle damer fra Sjælland ville havde godt af lidt jysk kultur!

 298. Jeg vil inviterer min kæreste med, det kunne være skønt med en afslappende weekend oven på en periode med renovering af badeværelse 🤞🏻🍀😍

 299. Min dejlige mand Mads og jeg trænger til to-somhed og bare være kærester. Uden at skulle tænke på haveprojekt og havregrød kl. kvart i hundelort. Ikke at skulle tænke på noget og bare nyde hinanden det trænger vi til <3

 300. Mig og min mand igennem 23 år, han har lige haft en blodprop i hjernen, er gudskelov på ” vej op”, vi har altid kommet i Ringkøbing og Søndervig som børn og unge, nu bor vi i Århus, åhhh hvor jeg ville ønske sådan et ophold på Fjordgaarden, har aldrig været der men SÅ skønt det lyder ❤❤

 301. Jeg ville tage min mand med. Med tre børn og to fuldtidsjob samtidig med at vi sætter hus i stand,er der indimellem langt mellem åndehullerne, så det ville være en lækker forkælelsespause til os🥰

 302. Min dejlige mand Michael❤️ Det ville være lækker forkælelse inden vi skal være far og mor 🤰🏼🐳

 303. Min dejlige kæreste og jeg vil nyde dette ophold. Vi har ikke haft meget tid alene siden vores datter kom til verden i vinters 💕

 304. Jeg ville tage min mand med
  💕 Som nybagte forældre (december 2019) trænger vi til sådan en overnatning (måske endda uden barn) 🙏🏼☘️

 305. Jeg vil helt klart tage min kæreste med. Vi er blevet forældre for 4 måneder siden og dette kunne være skøn hyggetid og et skulderklap, for han gør det virkelig godt som far.
  Vi bruger meget tid i det vestjyske om sommeren i sommerhus men har endnu ikke været fordi Fjordgården. Håber vi vinder 🤞🏻

 306. Jeg vil tage min kæreste med, vi er blevet forældre for første gang for 9 måneder siden 💕👨‍👩‍👧 Men vi trænger til lidt forkælelse og pleje af parforholdet uden baby, så det ville være så lækkert at kunne invitere ham på et lille ophold.

 307. Hvis jeg skulle være så heldig ville jeg invitere min kæreste med – vi trænger i den grad til noget alenetid ❤️

 308. Hvis jeg er heldig at finde så skønt et ophold, så vil jeg invitere min kæreste med. Jeg arbejder forsat hjemme, og der er lange udsigt til normale arbejdsrammer igen, så vi trænger til lidt udover hjemmet rammer ☀️🌈💖

 309. Jeg ville ELSKE at invitere min veninde med på dette skønne ophold. Hun fylder 30 år om lidt og det kunne være en fantastisk måde at fejre hende på ❤️

 310. Ville give min mand en velfortjent tur både fordi han har bygget os et nyt hus og knoklet for at give os det allerbedste samt vi snart selv har to års bryllupsdag 😍
  Perfekt gave til at være sammen bare ham og jeg og nyde vores kærlighed

 311. Ville ønske at dele opholdet med min mand – vi trænger til en børnefri weekend❤️

 312. Jeg vil tage min elskede mand med. Jeg ville overraske ham med et fantastisk ophold, hvor vi ville nyde naturen, spaen, lyset, maden – og ikke mindst hinanden 💕 Vi har kendt hinanden i 43 år – og været gift i 33 af dem. Der har været sten på vejen, men vi har fasthold kærligheden til hinanden på trods. 💕 Vi ville kigge hinanden dybt i øjnene og vide, at det her er
  “Godt nok” 💕

 313. Min bedste halvdel Claus . Det ville være så skønt❤️. BeROligende og lækkert.

 314. Hvis jeg bliver den heldige skal jeg have min mand med. Han fortjener om nogen at blive forkælet da han altid er der for mig.

 315. Jeg ville elske at tage min kæreste med. Vores sidste kærestetur blev aflyst pga corona, så det her ville være den lækreste erstatning 🥰

 316. Hvis jeg vinder, vil jeg tage min dejlige kæreste med og det ville være helt perfekt, fordi vi denne sommer har kendt hinanden i 5 år 💕

 317. Hvis jeg skulle være så heldigt at vinde, ville jeg invitere min kæreste med ♥️ Fordi vi mangler partid, fordi vi ikke fik chancen for at fejre hans 30 års fødselsdag pga corona, fordi han gør mig glad helt ind i sjælen men allermest fordi jeg elsker ham, og ville så gerne kunne forkæle ham med sådan en tur ♥️

 318. Min dejlige kæreste. Fordi han knokler med fuldtidsarbejde og studie, og fortjener at blive belønnet for altid at have overskud.❤️

 319. Jeg vil gerne afsted med min kæreste❤️ Bare fordi vi trænger til lidt kærestetid og det er så vigtigt at huske hinanden i en travl hverdag med leverstohej og nullermænder❤️

 320. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg tage min kæreste på. Vi trænger til alenetid, eftersom alt for tid bliver brugt på vores lille søn og renovering af vores hus. 😍🤞

 321. Jeg vil ta min kæreste, gennem de sidste 12 år, Keld med…… vi har aldrig prøvet sådan et ophold. Det vil være det rene luksus for os 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥰🥂🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️

 322. Jeg vil invitere min bedre halvdel med .. Han, om nogen anden – trænger gevaldigt til RO, og opladning.. ❤️❤️

 323. Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg tage en af mine bedste veninder med. Vi vil fejre at hun lige er blivet færdig med sin uddannelse og det bliver jeg også lige om lidt, så der er masser at fejre. Derud over har vi kendt hinanden i mange år, men bor desværre i hver sin ende af landet, så vi ses ikke så ofte som vi har lyst til ❤️ Så dette kunne være en oplagt mulighed for at få noget rigtig god kvalitetstid sammen! ❤️❤️🐧

 324. Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg give mine forældre tilbuddet. De er altid så stressede, fordi de skal nå dit og nå dag. De skulle selvfølgelig have turen sammen for at slappe af og bare nyde hinandens selvskab🥰

 325. ❤️Hvis jeg er den heldige vil jeg dele med min mand.🥰 Vi fortjener at hygge os sammen og blive forkælet❤️

 326. Min mand og jeg har kun været på date 2 gange på 21 år – så det ville være helt fantastisk at vinde sådan et ophold. 🤞🏻🍀

 327. Min mand Morten og min babydreng Nohr på knap 4 måneder skulle helt sikkert med på Fjordgården hvis jeg vandt 😍 Vi troede ikke vi skulle være så heldige at få et barn sammen (jeg er 45 og Morten er 48 – vi har 2 + 3 børn fra tidligere ægteskaber på hhv 19 og 12 samt 9, 11 og 14 år) men d 8. marts kom Nohr til verdenen ♥️ Et ophold på Fjordgården ville være en passende fejring af al den herlighed og kærlighed som vi er blevet givet 🥰

 328. Jeg ville tage min kæreste med❤️ Vi har ikke været selv uden børn i meget lang tid pga en syg datter. Det kunne vi virkelig godt bruge❤️

 329. Vil glæde at forkæle Peter han har været der igennem mit sygeforløb . Som heldigvis er ved at være slut.. COVID-19 gjorde det ikke nemmere. Jeg er på den anden side .. kunne også selv bruge en god forkælelse 💃💃🍷🍻☕️🍤

 330. Jeg vil tage min kæreste med på skøn overnatning 😍 Vi har for nyligt fundet ud af at vi skal være forældre igen, så det kunne være dejligt med sådan en tur inden der kommer en lille ny 🤩

 331. Min kære mand, Simon, og jeg trænger virkelig til at blive forkælet. I en travl hverdag med 4 små børn, er det ikke altid parforholdet bliver prioteret så højt. Til oktober kan vi fejre 13 års bryllupsdag ❤️

 332. Jeg vil tage min mand med, da vi er jævnt dårlige til, at komme ud, bare os to 🙈. Det kunne virkelig være skønt at komme afsked.

 333. Skulle jeg være heldig så ville jeg helt sikkert tage ham med som har formået at få en plads i mit hjerte (ud over min søn) har været single i 6 år og nu har en kollega fejet benene væk under mig. 🥰 så en lille romantisk tur ville ikke være afvejen.

 334. Jeg vil tage min mand med 🙏🏼❤️
  Vi er efter et helt år med totalrenovering af hus og 4 sammenbragte børn, bare ved at være klar til alenetid og ro ❤️

 335. Skulle jeg være heldig så ville jeg helt sikkert tage ham med som har formået at få en plads i mit hjerte (ud over min søn) har været single i 6 år og nu har en kollega fejet benene væk under mig. 🥰 så en lille romantisk tur ville ikke være afvejen.

 336. Jeg ville elske at invitere min kæreste ud på et mega fedt ophold! Han er lige blevet student i år, og det ville være fedt at kunne fejre ham, men hvor det kun er han og mig selv😊 Derudover kommer han oprindeligt fra Sønderjylland, og jeg selv fra Falster, og ingen af os har set Vestjylland endnu, så det ville være en mega fed oplevelse at opleve noget nyt sammen☺️

 337. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg invitere min dejlige veninde Mette med. Vi runder begge version 5,0 i år og skulle have fejret det i NY.

 338. Min søde kæreste, som helt uden klager trækker det tunge læs økonomisk, fordi jeg er på SU 🥰❤️

 339. Jeg ville invitere manden med. Vi trænger til lidt afslapning, hygge, ro og ikke mindst søvn som afbræk til en travl hverdag med to sønner på 3 og 1.

 340. Jeg ville tage min skønne mand med på forkælelsestur – han fortjener det ❤️ Han gør så meget for alle andre hele tiden, så ville elske at forkæle ham

 341. Jeg ville tage min mand Allan med fordi han trænger så meget til at blive forkælet efter en hård periode hvor jeg er blevet akut opereret, og han derfor har stået alene med børnene, hjemmet, job og alt det praktiske, mens jeg har været indlagt. Ville virkelig elske at kunne give ham lidt forkælelse, og afslapning.

  Wow hvor jeg håber vi er de heldige 🙏🏼❤️

 342. Jeg ville tage min kæreste med, da vi begge er begyndt på nyt, så der har været maks pres på, og ville være rart at kunne slappe lidt af, og virkelig bare nyde roen og tiden med hinanden. 😍🌸

 343. Jeg vil tage afsted med min mand 😍vi har kobberbryllup i år og det ville være så skønt at fejre det; bare ham og mig ❤️

 344. Min elskede mand og jeg skulle forkæles max 🤩🤞 har fuldt alle dine story fra hotellet, både nu men også for 2 år siden da I blev gift. ❤️

 345. Jeg vil tage min søde veninde med, som lige har slået op med sin kæreste og godt kunne trænge til lidt forkælelse 😊

 346. Jeg ville tage min god ven med. Han har virkelig gjort en forskel for mig de sidste 4 uger og det ville være skønt at overraske ham med dette❤️

 347. Jeg ville aller helst inviterer min søster med. Simpelthen fordi hun altid er der for mig. Hun er min bedre halvdel og knokler altid for at gøre andre glade. Hun vil elske at komme afsted på sådan et ophold.

 348. Jeg ville uden tvivl invitere min dejlige mand med♥️ Vi begiver os ud på 3 ugers camperferie i Norge med vores 2 børn – og jeg har på fornemmelsen, at vi ville sætte pris på lidt tosomhed herefter 😂🙏🏼🍀🥳♥️

 349. Min mand og jeg elsker virkelig denne form for ophold – der er plads til velvære, selvforkælelse, tosomhed, romantisk og total afslapning. Vi har bryllupsdag d. 28 juli midt i sommerferien (13år) og bedre location skal man da lede ret meget efter 🙂 Jeg smider mig lod i puljen og krydser fingre xxx

  God sommerferie 🙂

 350. Jeg vil tage en god veninde med hun har passet ældre på et plejehjem under corona og trænger til st komme ud og blive forkælet krydser fingre for at være heldig at vinde

 351. Jeg vil tage min mand med og fejre vores to års bryllupsdag men samtidig også at vi har været forældre i 9 måneder til hvad vi synes er verden dejligeste datter 🌸

 352. Min søde veninde Helle. De sidste år har familielivet og vores børn fyldt alt, så vi trænger i den grad til sådan en tur 😅

 353. Min søde mor. Jeg bor normalt i Costa Rica, men tog hjem på besøg ved min mor lige inden Corona, nu har jeg ikke kunne kommet tilbage til Costa Rica i snart 3 måneder og tror min søde mor er ved at være reeeet træt af at have sin voksne datter vandrende rundt derhjemme. Tak til min mor for den kæmpe støtte hun har været for mig, mens jeg har savnet kæreste, hund og hus på den anden side af jorden. Hun fortjener forkælelse i stor stil!!

 354. Med min mand @larschristianhassing Vi var der for mange år siden, hvor stedet ikke var noget særligt. Så det skal prøves nu 🍀

 355. Jeg vil dele med min kæreste – han passer så godt på mig og vi hjælpes gennem min sidste tid som studerende 💓 Han fortjener at blive forkælet!

 356. Jeg ville tage min dejlige datter med på dette luksus-ophold, fordi det er guld værd med noget mor/datter tid, og vi trænger til noget dejligt og positivt, efter denne kedelige “Corona-tid” med aflysning af både konfirmation samt fødselsdag☀️🌸

 357. Det vil jeg dele med min dejlige mor 😍 Hun trænger til en pause, efter alt det hårde arbejde der har været med corona – det kunne være den fineste gave at give hende 🤞🍀❤️

 358. Jeg ville tage min mand med da han fik madforgiftning og jeg fik halsbetændelse sidst vi var på ferie. Så vi trænger til en ny 😅

 359. Jeg vil invitere min mor med som er opvokset i Ringkøbing og sidste år flyttede tilbage efter 30 år i kolding. Men hun fortjener om nogen sådan et skønt ophold i sin by. Fordi hun bare er den bedste 💜🤞

 360. Jeg ville tage min mand med til afslapning og kærlighed. Vi blev forældre fra et år siden og det har været så vildt. Nu er hun endelig begyndt at sove nogenlunde om natten. Det ville være fantastisk at kigge hinanden lidt i øjnene uden baby.

 361. Min mand og jeg har ikke haft rigtig alene-voksetid i over 2 år, hvor vi har været væk hjemmefra uden børnene. Det trænger vi i den grad til! Derfor vil jeg gerne vinde et ophold til os, sammen, alene uden børn, opvasker der skal tømmes, vasketøj, madpakke osv. 🍀🍀🍀

 362. Min mand og jeg har ikke haft rigtig alene-voksetid i over 2 år, hvor vi har været væk hjemmefra uden børnene. Det trænger vi i den grad til! Derfor vil jeg gerne vinde et ophold til os, sammen, alene uden børn, opvasker der skal tømmes, vasketøj, madpakke osv. 🍀🍀🍀

 363. Hvis jeg vandt ville jeg tage min mand med.. med 2 små pjurk derhjemme er mor&far tid en sjælden ting 🥳🤞🏽

 364. Jeg vil tage min skønne kæreste Peter med, som fejring af min snarlige afslutning på mit speciale. Vi har virkelig brug for at få lidt tid sammen og nyde hinanden. Og ikke mindst komme helt ned i gear ovenpå et lidt hårdt år.

 365. Jeg vil elske at tage min kæreste med og nyde lidt tid sammen uden at skulle tænke på sygdom ❤️❤️🤞🏻

 366. Hvor vil jeg gerne invitere min elskede datter med ❤️, det kunne være så dejligt med en mor/datter tur 😍. Hun har så travlt med flere job, inden hun skal starte med studie, så hun har virkelig fortjent en pause med lækker spaophold 👌🍀

 367. Jeg ville invitere min søde veninde Ida med. Både hun og jeg kunne godt bruge lidt selvforkælelse og kvalitets-venindetid ❤️

 368. Jeg ville invitere min mand med . Af den simple årsag , at vi trods over 10 år sammen aldrig har været på et ophold . 🙂

 369. Vil invitere min mand med. Vi har været sammen siden vi var 15 og kan til oktober fejrer 20 år som kærester, heraf 10 som ægtefolk. Så kunne være super fedt med en lille gateaway til efteråret 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 370. Jeg ville helt sikkert invitere min elskede mand, Morten. Vi trænger til et parforholds-boost – væk fra hverdagen med 5 børn, fuldtidsjob og studier ❤️❤️

 371. Jeg vil tage min mand med❤️
  Vi kæmper med en rigtig stram økonomi, så vi har desværre ikke muligheden, for at tage på kroophold eller andre lækre ting 😢

 372. Min skønne mand som jeg vil overraske med en alene weekend uden børn❤️
  I anledningen af at vi snart kan fejre kobberbryllup ville det være den bedste gave at give ham😍

 373. Min fantastiske mand Viktor, som har arbejdet hårdt og i mange timer i hele corona perioden. Vi trænger til en enkelt børnefri weekend med ro og afslapning🥰

 374. Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg inviterer min veninde Emma med♥️ Vi har brug for noget veninde hygge o kvalitetstid sammen da vi begge har nogle pressede og travle hverdage. Krydser fingre 🤞🏽

 375. Hvis jeg vandt ville jeg tage afsted med min mor, da hun arbejder utroligt hårdt for alting, og bare er den sejeste mor i verden, derfor fortjener hun sådan et ophold!

 376. Min skønne veninde Emma ❤️ Vi trænger til en masse selvforkælelse efter ikke at have set hinanden i 2 måneder.

 377. Hvis jeg er heldig og vinde, vil jeg overraske min mand på vores 5 års dag, da vi virkelig har brug for alene tid, vi har ikke været sammen uden børn siden vi fik vores børn 😍

 378. Vil invitere min kæreste med❤️ Vi har begge haft rigtig meget at se til på det sidste og måtte aflyse vores rejse grundet corona. Så ville være helt fantastisk med sådan en tur med masser af kærestetid.

 379. Jeg ville tage min tvilling med, vi skulle have været på tur sammen i marts men turen blev selfølgelig aflyst, men vi har stadig brug for at vende hele verdens situtationen sammen. 😊🥂

 380. Jeg vil tage min mor med ❤️ Vi har haft et turbulent forhold hele mit liv. Nu har vi begge fundet et sted hvor vi kan parkere fortiden på hylden og se fremad. Et ophold som det her vil hjælpe os med at skabe nye GODE minder sammen. Noget positivt som vi vil kunne se tilbage på 🙏🏼

 381. Jeg vil ta min mand med. Han er fra vestjylland, Ca 15 km fra Ringkøbing og vi har aldrig været på Fjordgaarden, til gengæld har vi været kærester i 20 år til august så det ville være helt perfekt at kunne fejre det i de skønne omgivelser 🤞🏼❤️☀️

 382. Jeg vil invitere min kæreste med. Vi har 4 dejlige børn, så vores hverdag er tit fyldt godt op med sport, skole, div arrangementer, så det ville være fantastisk at vinde og få et afbræk i vores travle hverdag og få en weekend væk og få lov bare at nyde tiden, sammen med min fantastiske kæreste.

 383. Jeg vil have min kæreste Jens med. Vi er slet ikke gode til at lave noget sammen i hverdagen, så det vil virkelig være et kærkomment break 🙂

 384. Jeg ville inviterer min helt fantastiske mand Mikael med, fordi han er verdens bedste far, ægtemand og forsørger som står meget tidlig op hver dag uden noget brok (på trods af at klokken ikke altid når at blive 5 før vores yngste er klar på at begynde dagen) 😄❤️🤞🏻

 385. Jeg vil invitere min veninde Diana med. Fordi hun er den skønneste veninde ig vi har alltid en fest når vi er sammen. Hun fortjener at blive forkælet!

 386. Vil tage min ynglings person, min søde kæreste, med på tur ❤️ Så kan vi blive forkælet og få slappet helt af inden nyt semester starter

 387. Jeg vil elske at invitere min mand med🤞🏻💙vi trænger til at komme lidt væk sammen❤️💙

 388. Jeg vil da inviterer min kære mand på 10. år med.. han trænger til lidt ‘uden 4 børn tid’… 😍

 389. Jeg ville dele oplevelsen med min mand, Morten❤️
  Jeg vil vise ham det Vestjylland, jeg er vokset op med og i og håbe, at det er en dag, hvor der er vindstille i stedet for modvind🙈😂

 390. Jeg ville tage min dejlige kæreste med.. Vi kunne super godt bruge og komme væk fra storbyens ræs og få slappet helt helt af i flotte omgivelser

 391. Jeg ville invitere min kæreste med. Vi har været igennem noget svært og sorgfuldt for nyligt og vi trænger til at komme lidt væk og nyde hinandens selskab❤️

 392. Jeg ville invitere min dejlige forlovede med ❤️ Vi skulle have været gift om en måned, men har desværre måtte udskyde det til næste år, så vi kunne godt bruge noget selvforkælelse ❤️

 393. Hvis jeg vinder, vil jeg tage min kæreste med, inden det meste af tiden begynder at stå på flytning🤞🏻

 394. Jeg vil tage min mand med❤️❤️ selv om han, som så mange andre i dette land, har været hårdt ramt af nedlukningen, har han holdt både humøret og fanen højt. Han haft overskud ikke bare til familien, men også til at hjælpe andre, tiltrods for han selv stod endnu sværere.
  Jeg ville elske at give ham et ophold, med fokus på fuld forkælelse af ham ❤️❤️

 395. Jeg ville allerhelst have haft min skønne veninde Nanna med. Men de bor i USA for tiden og vores sommerferie over til dem er desværre aflyst på grund af corona. I mangel på hende må det blive min dejlige mand😊

 396. Jeg vil invitere min søde kæreste. ❤️ En weekend væk fra hverdagens sus er netop, hvad vi trænger til efter en lang periode med alt for meget overarbejde. 🌪

 397. Jeg vil tage min dejlige kæreste med ❤️ Til august har vi været sammen i tre år, i slut 2019 flyttede vi i hus, og har siden forsøgt os med projekt baby. Det er desværre endnu ikke lykkedes, men måske sådan en kærlighedstur kunne hjælpe os godt på vej? 😍

 398. Jeg ville klart invitere min mand med. Vi har snart 1 års bryllupsdag,og det skal fejres. Min mand er så god til at hjælpe andre, være der når det gælder og kærlig. Han fortjener at komme til det vestjyske, hvor det er ham det skal forkæles 😍💛🌸🍻

 399. Jeg ville tage min bedste ven❤️ med så vi kunne fejre min 40års fødselsdag
  🇩🇰

 400. Jeg vil invitere mand på bryllups hygge / hotel/ kun os 2 ❤️
  Vi er blevet gift idag , og da corona ikke tillader vi rejser sydpå ville dette være fantastisk
  Ville være super hyggeligt 🙏

 401. Min mand💙 vi blev forældre for anden gang da Danmark lukkede ned og vi har været sammen med vores unger nærmest non-stop siden. Det er selvfølgelig dejligt, men det ville et lækkert break og en hel nats søvn (!) også være😀❤️🍀

 402. Jeg ville så gerne have muligheden for at tage mine kæreste med på ophold. Han har for et år siden fået fjernet sine “bryster” efter han har tab sig mange kilo, og han har endelig fået selvtillid til at vise sig i bade tøj i det offentlige rum. Han har ALDRIG været på spa ophold! Så det vil jeg så gerne give ham muligheden for nu!
  Jeg er selvstændig (herretøjs forretning) så fritid er der ikke altid lige meget af, så vi kunne have godt, af et kæreste ophold.
  Vi er begge 26 og elsker at rejse, men vores rejser, ligesom alle andres ferie er aflyst i år. Så det er svært at holde ferie som selvstændig, når der aldrig er arbejde at lave. ☀️🌸

 403. Min veninde Mette. Vi er virkelig gode til at være på spa sammen – for vi får slappet af og talt igennem om de sjove og de tunge ting i livet. Sidst blev opholdet dog afkortet pga dødsfald i familien, så ville være rart med en ny oplevelse.

 404. Jeg ville tage min kæreste med 💗 Efter et hårdt efterår, forår og vinter med sygdom, ville det være så dejligt med noget selvforkælelse 🙏🏻👌🏻

 405. Jeg vil allerhelst have min mand med ❤️
  Vi trænger til, og fortjener!, lidt tid, sammen væk, bare os 2 ❤️

 406. Jeg ville invitere min skønne mand med på en “bryllupsrejse” på Fjordgaarden. Grundet Corona har vi ikke haft mulighed for at komme til udlandet på bryllupsrejse, så Vestjylland it is!🤞🏼❤️

 407. Min søde mand. Han trænger til en overraskelse og vi trænger begge til vores første tur sammen, efter vi er blevet forældre for to år siden♥️

 408. Hvis jeg vinder vil jeg tage min mand med❤️ Vi trænger virkelig til alenetid og at blive forkælet lidt😉❣️

 409. Hvis jeg er så heldig, vil jeg vil tage min mand med. Vi kunne godt trænge til lidt forkælelse i en ellers travl hverdag ❤️

 410. Jeg vil tage min kæreste med. Vi har været på ophold der før, så vi vil jo helt vildt gerne opleve den nye spaafdeling ❤️

 411. Jeg vil invitere min mand med. Vi trænger til så lækkert et ophold og så har vi ofte snakket om fjordgaarden, men hvor det ikke er blevet til noget, og ja så kom corona… ❤️ Og nu er det tiltrængt med et ophold for os 🌸❤️☀️

 412. Jeg ville tage min forlovede med, så vi kan få et afbræk fra ombygningen af vores hus😍

 413. Jeg vil invitere min fantastiske mand med. Grunden er mange.. vi har kæmpet de sidste 4 år på at holde sammen på os selv og familien som gælder en teenager samt to banditter på nu 5 og 7 år da hele verden ramlede pga PTSD og vi har formået at lykkes. Det har ikke været nemt men det hele værd. Så vi trænger i DEN grad tilsat komme hjemmefra og slappe helt af

 414. Jeg vil så gerne kunne give min veninde (Birte) dette ophold. Hun giver mig alt i form af omsorg, kærlighed, nærvær, sjov og ballade og tænker ALDRIG på sig selv. Lige nu har hun det rigtig svært med kærestesorg og flytning og hun beder stadig ikke om noget. Det vil derfor gøre mig så glad at kunne få muligheden for at give hende det her ophold🌸✨ så kan jeg måske give en brøkdel af det, som hun giver mig

 415. Jeg vil tage min mand med ❤️ vi har vores første bryllupsdag her d. 27/7, og vi kunne godt trænge til lidt afslapning, når vores hverdag er så presset. ❤️

 416. Jeg vil tage min kæreste med. Han trænger til at holde fri og blive forkælet efter alt det han gør for andre. Han arbejder på et sygehus og har rygende travlt med at passe på alle patienterne! 🙏🏻🥳🥰

 417. Min mor❤️ Og det fordi vi aldrig har haft en oplevelse som dette vil være, bare os to. Krydser hvad der krydses kan!

 418. Jeg vil invitere min mand med, vi kunne virkelig godt bruge sådan en weekend sammen væk fra en stresset hverdag med arbejde, madpakke smøring, fritidsaktiviteter og Puch maxi klub 🛵😉

 419. Jeg vil tage min kæreste med og bare lidt ro og tosomhed ovenpå et kaos forår og senest en fyring.

 420. Det vil da være så lækkert 😍 det ser så lækkert ud – vil inviterer min mand med, det trænger vi til ❤️

 421. Min mand skal med. Vi trænger til at komme ned i gear, lande på benene igen og huske på, at det nok skal gå💋🙌🏻❤️

 422. Jeg vil enten invitere min mand med til 1 års bryllupsdag eller forære gavekortet til mine forældre, som har haft et par år med udfordringer på sundhedsfronten 💕

 423. Jeg ville tage min mand med..Da han arbejder rigtig meget og med to små børn er der ikke meget tid til voksen hygge❤

 424. Min mand, da vi aldrig har været på Spa ophold i de 17 år vi har kendt hinanden og godt ku trænge til at “genfinde” hinanden

 425. Jeg vil tage min elskede mand med, fordi han er den sødeste og dejligste og har fortjent lidt ro og nydelse.

 426. Jeg vil gerne vinde et ophold på dette lækre spahotel, jeg vil tage min søn med, fordi han gør så meget for mig, og det sætter jeg rigtig meget pris på, så derfor skal det være ham😀

 427. Åhh hvor lyder det lækkert og helt igennem tiltrængt for min kære mand og jeg. Efter 6 år, hvor den har stået på rigtig mange udfordringer er vi slidte og trænger til opladning og forkælelse. Min mand på 38 år fik kræft for 1 år siden og er lige blevet erklæret rask. Vores yngste datter blev født meget for tidligt og har men deraf, som har krævet meget af hele familien de sidste mange år (også de tre ældre søskende). Vi har kæmpet med en forsikringssag i 4 år om vores hus og har været genhuset – så der har bare været bøvl hele vejen rundt. Derfor vil jeg gerne forkæle min mand med en skøn afslappende tur pg samtidig fejre, at han er erklæret rask❤️

 428. Hvis jeg vinder vil jeg tage min dejlige mand med. Han fortjener noget ro og forkælelse i meget travl hverdag og det ville jeg elske at give ham ❤️
  Og så vil jeg gerne se hotellet igen efter renoveringen. Jeg var der for en del år siden og allerede dengang var det en skøn oplevelse 😊

 429. Jeg vil invitere min kæreste Jesper med ❤️ Vi bor sammen med vores tilsammen fire teenagepiger i en glad og fantastisk sammenbragt familie ❤️ Men lidt ro, hygge og alenetid vil være så kærkommen 😉🙏❤️

 430. Min allerbedste veninde Nana, som fortjener den bedste forkælelse og roen, som vi vestjyder kommer fra ♥️🙌🏼

 431. Hvis jeg vandt ville jeg tage min mor med. Vi skulle have været på ferie sammen, bare os to i maj, meeen så kom Corona og ferien blev aflyst.
  Så jeg ville elske at dele sådan en oplevelse med min mor😊

 432. Jeg vil elske at kunne overraske min datter med et spaophold her.🤩
  Hun har været gennem en hård tid siden feb. 2020 og fortjener nu i den grad afslapning og forkælelse.❤️

 433. Jeg vil invitere min veninde med, til ren afslapning efter en weekend plaget med vand i kælderen og ødelagt bil for hende 🙁

 434. Sikke en fantastisk præmie. Jeg vil helt sikkert tage min kæreste med – vi trænger begge til et pusterum og forkælelse.

 435. Jeg ville tage min mand med så vi kunne fejre vores 3 års bryllupsdag ❤️ Vi har endnu ikke nået en bryllupsrejse,så en romantisk og afslappende oplevelse på Fjordgården,ville være et perfekt sted at starte 😍❤️🤞🏼

 436. Jeg vil gerne dele med min kæreste ❤️ Vi har ikke været på en tur siden vi blev forældre for 9 måneder siden, så jeg ville elske at kunne overraske ham med en tur 😍

 437. Jeg vil tage min dejligt kæreste med ❤️ Som så mange andre har vi ikke nogen sommerferieplaner, så dette ville være perfekt til sommerferien 🙏🏻🌸

 438. Jeg vil bestemt tage min bedte halvdel med ❤️🥰 har aldrig været i Vestjylland så nu er det da oplagt at forsøge med denne konkurrence og komme der over 😊🙏🏼