5 stærke tips til Pinsen – alt fra kager til cocktails.

Indeholder reklame
Reklamelinks er markeret *

Pinseferien er nok dén lille miniferie, jeg elsker allermest, fordi den ofte falder på et tidspunkt, hvor vejret er godt, og alle folk er ramt af ukuelig forårskuller.

Nu er jeg med på, at pga. Corona er tilstanden i DK måske en anden i år, men ikke desto mindre antager jeg, at der er en masse af jer, der ligesom mig skal ud og lufte de blege stænger, nu hvor de lover sommerlige tilstande med sol fra en skyfri himmel. Måske skal I endda en tur i havet. Ja, ik?

Jeg har samlet 5 stærke bud på noget du skal foretage dig i pinsen. Det er 5 bud, der stikker i hver sin retning – så det er bare at tage for dig, alt efter hvad der passer til dit humør.

Du skal da bage en solskinskage, skal du! 

Opskriften er fra min bog ‘Kagebogen’, som ikke engang er udgivet endnu. Den er faktisk kun på tegnebrættet, men alle billederne er fotograferet og opskriften er skrevet. Så hvorfor ikke lige dele den med jer, så I kan få smag for sagerne. 

(Billederne og opskriften er fra en bog, der kommer til Oktober, Kagebogen. Foto: Stine Christiansen)

Prøv min opskrift på Solskinskage

Eller måske er det NU, du skal få gang i den surdej (igen). 

I har jo HELT SIKKERT hørt om surdejsbølgen, der skyllede ind over Danmark, da Corona var på sit højeste. Det lagde nærmest min indbakke ned på @sweetcakekarma med #annemettessurdejsguide og #surdejsammen – og i kølvandet på det lavede jeg Bonusbogen. Det er en lille håndbog, der skal hjælpe dig til at komme godt i gang med surdejseventyret, om som holder dig i hånden, når processen driller undervejs. Bonusbogen kan bestille via linket *


Du skal drikke Aperol cocktails efter min opskrift – fordi den smager, så du aldrig glemmer det! 

Og hey, kære venner, hvis I ikke er med på Aperolbølgen, så kan et glas kold rosé også sagtens klare de værste coronablues under en klar himmel. Jeg siger det bare; kom ud og nyd vejret. Smil til hinanden, og nyd et par drinks eller lign med dem du holder mest af! 

Opskriften på blender-spritz kommer her: 

Blender Spritz

2 stk – i store rødvinsglas

1 dl Aperol
1/2 dl mørk rom
2 spsk ahornsirup
3 dl prosecco
1 dl friskpresset appelsinsaft
8 dl isterninger
frisk mynte til dekoration

Blend alle ingredienserne. Hæld i store vinglas. Dekorer med mynte og appelsin

Du skal besøge en dansk seværdighed, fordi Danmark ER dejligst.

I år kommer jo til at være det år, hvor allerflest danskere nogensinde holder ferie i Danmark (antager jeg!). Så hvorfor ikke sparke den danske sommer i gang med at se lidt på alle de fantastiske seværdigheder der gemmer sig derude. – Du må i øvrigt VILDT gerne byde ind med ideer til, hvad andre læsere skal se/besøge i år i Danmark. Skriv det bare i kommentarfeltet.  

Jeg vil anbefale alle på en solskinsdag at køre til Fyens hoved, det er det smukkeste sted jeg nogensinde har været i DK. 

Du skal bestille mit kosttilskud, der passer på din hud, hår og negle i sommersolen. 

Jeg blev jo ramt af noget allergi på øjnene her i marts. Derfor bruger jeg ikke længere øjenskygge eller kraftig makeup. Jeg har besluttet, at jeg vil passe godt på min hud og se mere velplejet ud end nødvendigvis sminket ud. Pas godt på dig selv. 

Til dem, der ikke ved det – så ejer jeg selv et firma, der forhandler kosttilskud, sammen med min bror. Det er dette kosttilskud, jeg omtaler. Jeg købte mig ind i virksomheden, fordi jeg selv havde taget kosttilskuddet, og synes det er godt. Derfor havde jeg lyst til at gøre mere ved det.

Så her i Pinsen kan du passende bestille Saguna Beauty caps, der er et kosttilskud, som styrker hud, hår og negle. Du skal sørge for at bestille DETTE PRODUKT*, der er i den svenske emballage, for dem kører vi særtilskud på lige nu, da de udløber i oktober 2020. Der er til tre måneders kur, så det passer genialt. Prisen er kun 129,- for 90 dages kur fremfor 359,- som er normalprisen. Fyr den af. Tro mig, du vil ikke fortryde det – læs mere om vores kunders erfaringer med produktet i opslagene på IG @beautyforcedenmark 

Læs mere om min egen erfaring med Saguna Beauty caps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN