Kosttilskuddet, Saguna Beauty Caps, som jeg har valgt at investere i, – nu til spotpris

Reklame for Saguna Beauty Caps
– mit eget produkt – indeholder reklamelinks*

Hvad er det egentlig for noget, – det dér med mig og et kosttilskud?

I har (måske) opsnappet, at jeg er i FULD sving med at udvikle emballage, logo-design og koncept for mit ny kosttilskud, der kommer til at hedde Silica boost beauty caps, under navnet BeautyForce Denmark. Det er, kort sagt, et skønhedstilskud. Så hvis du oplever en ubalance i f.eks. huden (det gør jeg ret ofte), så indeholder tilskuddet ingredienser, der kan hjælpe til at genvinde en normal tilstand. Det er ikke kun din hud, du kan hjælpe på vej – tilskuddet er rettet mod hud, hår, negle og bindevæv.

Måske jeg lige skal skynde mig at tilføje, at jeg ikke er ved at udvikle selve produktet, for den formel har vi sådan set allerede. Det er nemlig det produkt, som vi sender på markedet om få måneder, som skal ‘tage over’ når det populære Saguna Beauty Caps udfases.

beautyforce_denmark_1

TILBUD: 3 måneders kur med Saguna Beauty Caps – for kun 179 kr (det er halv pris) – SHOP HER*

Saguna Beauty Caps, som jeg har været ambassadør for tilbage i 2017, blev jeg så stor fan af, at jeg selv fik lyst til at være en del af foretagendet. Så da jeg fik muligheden for at købe rettighederne til distribution af restlageret, jamen, så kunne jeg ikke dy mig. Jeg er derfor gået sammen med en fra den tidligere ejerskreds af Saguna plus en dansk investor, og vi skal sammen udvikle produktet og tage det til nye højder. Første fokus ligger på, at få den ny emballage på plads og få produktionen sat i gang. Derudover glæder vi os meget til at udvide sortimentet med andre produkter, der styrer både hår, hud og negle – ja, skønhedsfølelsen hos både mænd og kvinder. Vores egne produkter, under nyt navn og i ny emballage, rammer hylderne sidst på sommeren, hvis alt går vel. Men indtil da kan I stadig få fingrene i Saguna Beauty Caps – SHOP HER*.

Jeg er edderspændt. Det kan jeg godt sige jer. Og jeg tror så meget på det her, at det bare kribler i alle celler i min krop for at komme i gang med både produktion, branding og salg. Jeg synes, det er helt enormt spændende! Og jeg føler virkelig, at jeg havner på rette hylde her, hvor jeg bruge alle mine kompetencer indenfor både branding, salg, marketing og design. Jeg kan se hvordan mine kreative såvel som organisatoriske evner kan komme til sin ret, og hvordan mine sociale platforme kan bruges til at udbrede budskabet. Det føles godt.

Beskeder jeg har fået af brugere

Jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger vedr Saguna Beauty Caps og mine anbefalinger af samme. Men jeg ville blot fremhæve et par stykker.

“Jeg er 40 og har stadig problemer med uren hud. Har fået seriøse kure tidligere (recept), som har taget det værste, men nu hvor jeg får minipiller er det blusset op igen – dog i mindre grad. Men de her piller hjælper virkelig – jeg tror de har fjernet 90% og jeg har kun en enkelt bums i ny og næ…”

“Jeg synes bestemt, at pillerne hjalp mig. Især på mit hår, der vokser meget (jeg tager dem stadig). Men også min hud.”

“Capsene har været min redning til min problemfyldte hud…”

“Jeg læste på et tidspunkt om de her “saguna”-piller på din blog. De har hjulpet sindssygt meget på min hud, og det vil jeg gerne takke dig for!”

Nu er der tilbud – Saguna Beauty Caps restlager skal tømmes

Vi har fået testet vores Saguna produkter, der ligger på vores lager, og holdbarheden er blevet analyseret og godkendt ved et dansk analyseinstitut – ligesom fødevarekontrollen har godkendt salg af produktet. Grunden til, at jeg skriver dette, er, at vores produkter egentlig havde en udløbsdato i marts 2019. Men vi havde en klar formodning om, at holdbarheden var længere – og ganske rigtigt – efter en grundig analyse, som vi har ventet på – har vi fået holdbarheden forlænget frem til maj 2020. Det føles SÅ godt at få styr på det – både ud fra et økonomisk synspunkt, men i den grad også ud fra et mere bæredygtigt perspektiv. Den der smid-væk-kultur vi lever under, ja, hvad kan jeg sige – vi skal ikke smide noget ud, der stadig er 100% i orden.

Det er jo slet ingen hemmelighed, at vi skal have solgt ud af det restparti, der ligger på vores lager. Så det gør vi straks. Den eneste grund til, at jeg har trukket selve salget lidt i langdrag, har været, at vi ventede på svar fra analyseinstituttet.

Saguna Beauty Caps til spotpris

TILBUD: 3 måneders kur med Saguna Beauty Caps – for kun 179 kr (det er halv pris) – SHOP HER*

Beskrivelse:

Silica styrker hud. hår, negle og bindevæv.

Med denne kur kan du give dig selv, din hud, dit hår og dine negle et fantastisk boost.

Tilskuddet hjælper din skønhed på vej indefra, Silica er med til at detoxe din krop for tungmetaller og giver samtidig elasticitet, biotin er utrolig vigtig for hud, hår, negle og bindevæv, Silica er også godt for et sundt nervesystem. Råvarerne i Saguna produkterne er udvundet af de bedste råvarer. Re-silica beauty-Caps er en naturlig hjælp til dig som vil give din krop en sundheds- og skønhedsbooster.

Læs meget mere om mine erfaringer med Saguna Beauty Caps her: SHOP HER*

10 reaktioner

 1. Jeg tænker på om det er noget for mænd at tage? Min mand døjer så meget med uren hud… Men måske i får et produkt til mænd?

  Ift. Hår, øger det også hårvæksten andre steder?

  1. Kosttilskuddet er unisex. Mht ekstra hårvækst, så er det ikke noget jeg har bemærket. Jeg føler heller ikke at jeg har fået mere hår. Blot at det vokser lidt hurtigere og føles stærkere.

   Knus

 2. Lyder som er mirakel middel – Er det et tilskud man må tage når man er gravid, eller hvad indeholder de? 😃

 3. Lyder som et mirakelmiddel – Er det et tilskud man må tage når man er gravid, eller hvad indeholder de? 😃

  1. Kære Caroline, ja som udgangspunkt kan gravide godt tage kosttilskuddet. Men det er altid en god ide at forhøre dig hos din læge.

 4. Hej 😊 kommer man til at kunne købe geléen igen? Den har virket bedst på mig, så lidt øv hvis man ikke længere kan få den..

 5. Jeg har store problemer med, at jeg fælder ekstremt meget. Er det noget kapslerne kan afhjælpe?

  1. Jeg kan naturligvis ikke garantere det. Men jeg hører, at folk har gode erfaringer med det.

 6. Hej Annemette
  Jeg kan se, at Beauty-caps, som er på tilbud har best before april 2020. Dvs. at man ikke kan nå at spise hele pakken, før den er løbet i dato. Tænker du, at de godt kan bruges efter udløbsdatoen?
  Vh Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN