Så er der sommervideo – 10 minutter med solskin – vi testede min DJI Spark drone

REKLAME for Elgiganten

DJI Spark drone

Bonus info: præcis 2 minutter efter at vi vendte snuderne hjemad efter disse billeder er taget – så væltede det ned med regn. Jøsses – hvad sker der luge for den danske sommer i år? Nå men, nu til sagen.

Endelig – som i  e n d e l i g – fandt vi mulighed og tid til at gå ud og optage video med min nye DJI SPARK drone, som jeg har været så heldig at få lov at skrive om i et samarbejde med Elgiganten. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke var glad for det samarbejde. For dét er jeg. Deres kampagne “Find din ting” er jeg ret vild med, og jeg må indrømme, at der er temmelig mange ting, som jeg godt kunne finde i deres butikker – men altså…nu starter vi lige med mine nye drone. Vi har ærlig talt forsøgt at komme afsted og lave nogle fede optagelser flere gange i løbet af de sidste 14 dage – men det har været umuligt pga regnvejret. Jeg sender simpelthen ikke mit nye legetøj til vejrs i silende regn!

Sådan har det ikke altid været…

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke havde hørt om droner og dén slags før jeg mødte min kæreste Micky. I mit tidligere forhold gik vi ikke så meget op i tekniske ting og sager – men efter jeg har mødte Micky, som er ret engageret i film & tv og andre “teknikaliteter”, så er der kommet nye boller på suppen herhjemme 😉 Han har det nærmest i blodet fra sin far, der virkelig brænder for udstyr, gadgets og dimsedutter. Det er sgu meget sjovt at have sådan en kæreste og sådan en svigerfar. Og eftersom jeg jo har sagt ja til at blive en del af Fridtjof-familien, så kan jeg ligeså godt lære det. Hellere før end siden.

DJI Spark drone

 

Se lige videoen vi har optaget (herover).

Det står jo knivskarpt. Den dér drone er ret fantastisk. Lige nu har jeg kun 1 batteri til den, og det holder ca 12 minutter – hvilket jo slet ikke er nok, for jeg har det mega sjovt med at flyve den… Serioulsy Girls, dén slags er ikke kun for mænd. I øvrigt, så tror jeg, at der er laaaaangt flere kvinder, der er gode til at huske, at man skal få nogle videooptagelser med hjem fra sommerhuset af ungerne i vandkanten eller på gyngestativet og dén slags – så det er bare om at komme i gang, piger. Ja, sorry, hvis jeg generaliserer – men sådan er det hos os. Og som I måske kan se på optagelserne, så er det primært Micky der styrer dronen – haha – men han blev beordret til det (af undertegnede) mens drengene og jeg løb ud i bakkerne og ledte efter sommerfugle og græshopper. (Åh, de er så søde de unger… gid de aldrig blev ældre!)

DJI Spark drone

DJI Spark drone

Du skal have dronetegn til din DJI Spark drone

Det eneste, som gør det lidt svært, at have det sådan rigtig sjovt med dronen er, at der gælder rigtigt mange regler omkring droneflyvning. Man skal have et dronetegn… Læse mere her om at tage dronetegn, hvor jeg guider til, hvorfor og hvordan man får det. Når først det er i hus, og man har fundet nogle steder, som er i tilpas afsted til boligområder mm – så er det bare at komme i gang.

DJI Spark drone

DJI Spark droneDJI Spark drone DJI Spark drone

DJI Spark drone DJI Spark drone

DJI Spark drone

DJI Spark drone

 

 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN