Dronetegn; tag det og fang dine bedste minder

REKLAME for at tage dronetegn – i samarbejde med Elgiganten 

(Jeg har helt selv efterspurgt dette samarbejde – blot så der ingen tvivl er – fordi jeg oprigtigt mener at dette er fremtiden…)

All eyes on me 🙂

Eller skulle sig skrive “drone-eyes on me”…? Kvinder! Nu skal I ikke sidde og tænke, at dronetegn, teknik, kamera og den slags ikke er for kvinder. Det er noget vores mænd tager sig af…. NEJ! Kvinder, tag ansvar, og lær jer selv hvordan sådan en drone fungerer – det ER fremtiden. I aner ikke hvornår I pludselig må stå på egne ben, – trust me I know all about it ( 😉 ), – og så er det lidt træls ikke at kunne selv. Så – you might as well get to it. Droner er super sjove at lege med, og de kan en helt masse. Men for at bruge en drone (over 250 g), skal du have dronetegn – der er kommet nye regler på området fra 1. juli 2017. Men ingen grund til bekymring – det får du nemt, du skal blot sætte dig ind i stoffet. Læs mere nedenfor.

Vi lever jo i denne her selfie-kultur, hvor vi hele tiden peger linsen mod os selv, for at dele med vores omverden alt det spændende vi går og foretager os. Jeg er ingen udtagelse. Bloggen her er jo et vidnesbyrd om, at jeg er med på det hold. Og nu har jeg fået endnu en mega fed gadget, der kan hjælpe mig med at lave godt indhold – her taler vi videos – af allerhøjeste kvalitet. En ny drone. Den hedder DJI Spark, og den kommer jeg til at skrive meget mere om, når jeg først har brugt den lidt mere…men uden at kende den helt endnu tør jeg roligt skrive, at den er sindssygt smart. Du kan læse mere om mit nye legetøj her: DJI Spark Drone

Fang øjeblikket med en drone

I kender det sikkert nok. Den der følelse af at man har oplevet noget helt vildt fantastisk, og ville ønske at man havde fået det på film. Men som regel så når man ikke lige at fange det øjeblik, der var allermest betydningsfuldt. Men det kan man nu – for det helt særlige ved denne her drone er, at den kan indstilles, så den følger en person rundt. Det vil sige, at den kan flyve rundt over hovedet på mig, og optage alt det jeg går og laver. Eller, hvis man f.eks. har et barn, der løber rundt i haven og spiller fodbold kan den indstilles til at flyve rundt og følge barnets færden. Denne funktion fungerer bedst udenfor, hvor der er mere navigationsrum omkring dronen.

Den vejer næsten intet – altså, den er lille bitte, kan en helt masse og tager nogle super gode videos, som optages i fuld HD. Jeg kan næsten ikke vente med at begynde at optage til samlingen af familie- og ferieminder. Men for overhovedet at må betjene sådan en her, så skal man have et dronetegn – det skal man fordi denne drone vejer mere end 250 g. Min nye DJI Spark Drone vejer godt nok kun 300 g, men derfor skal man jo stadig følge reglerne. 🙂 Du kan læse om både regler og om hvordan du erhverver dig et dronetegn på droneregler.dk

Jeg har hermed taget mit dronetegn, og jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop