Vi slår tre fluer med ét smæk

Reklame for G4S

Jeg skriver dette indlæg til dig, der måske, ligesom mig selv, har brug for tryghed. 

Jeg er virkelig modig og kaster mig ud i alt muligt, men is i maven – det har jeg bare ikke. Jeg kan ligge søvnløs over alverdens bekymringer, og nogle af de bekymringer kan jeg heldigvis komme til livs med noget så simpelt som en G4S-alarm i mit hjem.

Bliv selv ringet op at en sikkerhedskonsulent, og få et uforpligtende tilbud på, hvad et alarmsystem koster for dig. Tryk her

3 problemer, som alarmen løser for mig

For det første er det lykkedes mig at få mine børn (særligt den ene, der er præcis ligeså bekymret som mig selv) til at slappe mere af. Både når de er alene hjemme, og når vi alle sover om natten. Fordi nu véd drengene, at vi er sikrede og at hjælpen er på vej, hvis noget så ubehageligt som ildebrand eller indbrud skulle ramme os. Alarmsystemet inkluderer nemlig både røgalarm, sikring mod vandskader og en alarm, der reagerer på ubudne gæster. Få dit tilbud her

Derudover er jeg selv mindre bekymret for at været en slags omvandrende invitation til fremmede om, at de bare kan komme og tømme mit hjem for værdier. Fordi når man lægger sit liv ud på sociale medier i den grad, som jeg ofte gør, så er det ikke specielt svært for ubudne gæster at regne ud, hvornår det er nemmest at trænge ind og begå indbrud i ro og mag. Tanken om det scenarie har gjort mig rigtig urolig i flere år, men siden vi fik alarmen installeret i foråret, er jeg mere afslappet. Nu skilter jeg bare med alarmen, sideløbende med at jeg deler ud af mit liv, så det er tydeligt, at vi har sikret os. 

Det sidste, der er kommet styr på, er mine ubudne tanker om fremmede i opgangen. Vi havde nemlig for kort tid siden et indbrud i opgangen, hvor vi bor – og dét gjorde mig særligt bekymret. Det hele skete ved højlys dag, og tyvene har simpelthen båret tyvekoster ned ad trappen, mens vi alle i opgangen har kunnet se på. Men ingen opdagede det! Det var en helt vanvittig situation, som gjorde alle i opgangen forskrækkede. Men med alarmen, som bliver slået til, hver gang vi forlader vores hjem, bekymrer det mig naturligvis slet ikke nær så meget mere. 

Alarmen har givet mig ro. Og den giver børnene ro. 

Særligt gode fordele ved G4S

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om en G4S alarm, så modtag et gratis tilbud vis dette link

Du vil blive ringet op af en sikkerhedskonsulent, og prisen vil afhænge af dine individuelle behov. 

Særligt for G4S er, at de tilbyder 24-timers overvågning med hjælp fra Danmarks største kontrolcenter + deres eget vagtberedskab. 

Nøgleboks sikrer både indvendig og udvendig rundering, hvis alarmen går. Dvs. At G4S kan tjekke om nogen gemmer sig inde i boligen, og kan sørge for at alt er lukket og låst og slå alarmen til igen. 

G4S tilbyder tryghedsgaranti, som dækker din selvrisiko på op til 3000,-, hvis du mod forventning skulle opleve indbrud. Derudover sørger tryghedsgarantien også, at du som kunde – samt din familie – kan få hjælp af en krisepsykolog, hvis uheldet rammer. 

Sidst men ikke mindst er det ret genialt, at G4S sørger for nøgleservice. Så hvis du er uheldig nok til at have låst dig selv ude, så kan G4S gennem din ekstra nøgle i nøgleboksen hjælpe din indenfor igen. 

Der findes naturligvis mange andre gode grunde til at få et alarmsystem i din bolig – men dem kender du jo bedst selv. Så hvis du kunne tænke dig at høre mere og blive klogere på dine behov, så klik her og bliv ringet op af en sikkerhedskonsulent, der giver dig et gratis tilbud. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN