Sommerferien er booket, vi skal til…

Skærmbillede-2017-05-02-kl.-21.15.09-720x455.png

…Ungarn! 4 dage i Budapest og 7 dage ved Balaton søen. Og vi glæder os helt vildt. Vi har planlagt en 11-dages tur med drengene, – og vi har inviteret min mor med på “slæb”. Faktisk bliver det en stor befrielse at have et ekstra sæt hænder. Nu er vi tre voksne og tre børn, så er der vel styr på det hele – satser vi på 😉 Så skal vi bare lige finde ud af, hvem der skal trække kufferterne…haha.

I stedet for at booke en kør-selv ferie i USA, som var vores første ønske, så valgte vi (for nemheds skyld) en tur til Ungarn. Flyveturen er langt kortere, afstandene er lidt mindre og prisen betydeligt lavere. Man kan nemlig få utroligt meget for sine penge i Ungarn, – og det ved jeg, fordi Micky og jeg lige var i Budapest i Januar (i 14 graders frost – yes, really!). Læs om vores tur her. 

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 21.15.09

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 21.16.22

Vi blev, for at sige det lige ud, smask-forelskede i byen, og når man bliver vild med en by, der viser sig fra sin allerkoldeste og mest grå side midt om vinteren – jamen, hvor smuk er den så ikke om sommeren? Vi var faktisk bare helt enige, da vi gik langs Donau i Januar – at vi ville tilbage med børnene og gerne før end siden. Så da vi kom hjem tog vi en ret hurtig beslutning og bookede flybilletter. Nu er der så også kommet styr på indlogering: nogle sindssygt lækre lejligheder, som vi fandt på airbnb – genialt – og Micky har sørget for at vi har lejet en lille mini-van til hele den store familie, så vi kan køre rundt i landskaberne omkring Budapest og Balatonsøen. Vi har hørt at der skulle være ret smukt.

Hvis I har ferietips til Ungarn, så modtages de med taknemmelighed.

Knus

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 21.13.23

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 21.13.03

 

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 21.11.51

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 21.14.44

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFKAGEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været Tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der i ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved at illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Webshop