Kulde, Cocktails og Kærlighed – keep it coming!

Jeg fik en fantastisk julegave af min kæreste, Micky. En tur til Budapest. Jeg anede ikke hvad jeg skulle tænke om det, for jeg har aldrig været her før – men jeg glædede mig virkelig meget til at komme afsted. Nu er vi så hernede på tredje døgn og jeg er vild med det!’

Se og læs med herunder, her får I et lille udvalg af billeder fra vores tur. Det har været mega fedt – og jeg kan på det varmeste anbefale jer at tage herned.

Skærmbillede 2017-01-28 kl. 21.47.30

Skærmbillede 2017-01-28 kl. 21.46.37

Skærmbillede 2017-01-28 kl. 21.46.46

Skærmbillede 2017-01-28 kl. 21.44.40

(Vi smager på alt muligt hernede… Micky og jeg er begge to sådan nogle rigtig foodies, så vi kan slet ikke lade være… Jeg har smagt på sådan nogle sjove ungarske kager, som minder lidt om sno brød og Micky har spist kartofler der er dybstegt på pind med paprika…mums!)

Jeg har altid tænkt at Paris måtte være kærlighedens by – men for at være helt ærlig, så gør Budapest virkelig indtryk på mig i disse dage, hvor Micky og jeg er taget på kærestetur til Ungarns mest romantiske by. Her er bare så umådelig smukt – og pisse koldt…haha. Som nogle af jer måske har bemærket, så har det hersket en virkelig slem kulde indover det østlige Europa i den seneste tid, hvilket vi tydeligt mærker – dog i lidt mindre grad end hvis vi havde været afsted i december, hvor den var helt gal. Men her er koldt – meget koldt. Så vi holder os varme ved at drikke rigeligt med væske – i form af mega lækre og utroligt billige cocktails – og så hopper vi i den termiske pool på hotellet om aftenen når vi kommer retur efter en lang dag i kulden. Men intet skal holde os tilbage. Vi nyder dagene sammen og jeg må bare konstatere, at Budapest er det ny Paris (i min optik!).

Skærmbillede 2017-01-28 kl. 21.45.32

Skærmbillede 2017-01-28 kl. 21.45.59

Vi har shoppet amok. Absolut. Men her er udsalg, og når alting er på 70% og i forvejen koster det halve af hvad det koster derhjemme, ja så kan det jo nærmest ikke betale sig at lade være. Faktisk, hvis vi nu skal være helt ærlige, ja så er det lige før jeg tjener penge på at være hernede og gøre mine indkøb – sådan næsten da… Jeg har købt de flotteste støvler, lækkert undertøj, tøj til både mig og Luca og Micky har fået noget elektronik (mænd!) som han har ønsket sig forever!. Vi indgik en lille handel mod at jeg købte det til ham – men den kan I altid høre om en anden gang.

Skærmbillede 2017-01-28 kl. 21.47.48

Derudover så har vi gået gaderne tynde, og vi er vilde med Budapest. Så vilde, at vi allerede er i fuld gang med at planlægge en tur herned for hele familien – om sommeren. Her må egentlig gerne være lidt varmere næste gang. Vi er desværre blevet snydt for et besøg (pga. ombygning) på det jødiske “Museum of Terror”, som naturligvis omhandler forfølgelsen af jøderne under 2. verdenskrig. Til gengæld har vi tilbragt rigtig meget tid i det jødiske kvarter, som er über cool. Der er næsten ikke et gadehjørne uden en eller anden lækker lille restaurant, cocktailbar eller fed butik, så vi har spist, shoppet og drukket drinks uden ende (altså inden for rimelighedens grænser – vi har jo Luca med).

Skærmbillede 2017-01-28 kl. 21.44.05Skærmbillede 2017-01-28 kl. 21.47.24

 

 

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN