Se mit totale makeover… (hvad gør 15 cm egentlig?)

REKLAME – i samarbejde med Wooma

Jeg vil vise jer mit helt store makeover… og inden I scroller ned for at se før/efter billeder, så skal I vide at jeg får fikset mit hår inde hos Signe Eflund, som også er blogly-blogger og ejer af Wooma. Derfor bliver der nødt til at stå reklame, da jeg jo gerne vil fortælle jer om, hvad hun har gjort ved mit look. Så er vi lige sikre på, at ingen misforstår hvad intentionen er. 

Jeg blev for et års tid siden farvet blond – fra at have været helt mørkhåret i 11 år. Det var også Signe, der stod bag. I mellemtiden er jeg blevet færdig med at amme min yngste unge, hvilket har resulteret i både hårtab samt mærkelige udgroninger af små hårtotter hist og her, som jeg gerne ville “komme til livs”, så at sige. Jeg ville gerne have, at mit hår blev mere sammenhængende i sit look, – for selvom det så pænt ud på billeder og tv forinden mit store makeover, så skal I vide, at jeg har kæmpet med mit hår hver eneste morgen, for at få det til at sidde pænt, da længden af det inderste hår i nakken var meget kortere end længden af det yderste. Så nu gjorde jeg det. Klip klip, – så alt håret kunne få samme længde og et mere ensartet udtryk.

Og så havde jeg faktisk også lyst til, at det skulle blive mere edgy.

Hvad synes I?

Og jeg fik da også lige farvet øjenbryn – for første gang, ever! – hvilket jeg personligt er helt vild med.

Tjek lige de øjenbryn… er det ikke meget pænt?

Det var nok meget godt, at jeg fik både champagne og slik at støtte mig på, nu hvor jeg skulle lave sådan en stor forandring 😉 

Nu sker det…klip klip. Short hair don’t care… Whoops…der røg lige 15 cm… eller mere!

4 reaktioner

  1. Det er fantastisk flot! Også dine øjenbryn 🙂
    Du havde et før, under og efter billede oppe på din insta-story som jeg virkelig var vild med. Kunne du mon smide det op igen? Jeg prøver nemlig selv at finde modet til at prøve det hos min frisør for første gang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN