Se mit totale makeover… (hvad gør 15 cm egentlig?)

REKLAME – i samarbejde med Wooma

Jeg vil vise jer mit helt store makeover… og inden I scroller ned for at se før/efter billeder, så skal I vide at jeg får fikset mit hår inde hos Signe Eflund, som også er blogly-blogger og ejer af Wooma. Derfor bliver der nødt til at stå reklame, da jeg jo gerne vil fortælle jer om, hvad hun har gjort ved mit look. Så er vi lige sikre på, at ingen misforstår hvad intentionen er. 

Jeg blev for et års tid siden farvet blond – fra at have været helt mørkhåret i 11 år. Det var også Signe, der stod bag. I mellemtiden er jeg blevet færdig med at amme min yngste unge, hvilket har resulteret i både hårtab samt mærkelige udgroninger af små hårtotter hist og her, som jeg gerne ville “komme til livs”, så at sige. Jeg ville gerne have, at mit hår blev mere sammenhængende i sit look, – for selvom det så pænt ud på billeder og tv forinden mit store makeover, så skal I vide, at jeg har kæmpet med mit hår hver eneste morgen, for at få det til at sidde pænt, da længden af det inderste hår i nakken var meget kortere end længden af det yderste. Så nu gjorde jeg det. Klip klip, – så alt håret kunne få samme længde og et mere ensartet udtryk.

Og så havde jeg faktisk også lyst til, at det skulle blive mere edgy.

Hvad synes I?

Og jeg fik da også lige farvet øjenbryn – for første gang, ever! – hvilket jeg personligt er helt vild med.

Tjek lige de øjenbryn… er det ikke meget pænt?

Det var nok meget godt, at jeg fik både champagne og slik at støtte mig på, nu hvor jeg skulle lave sådan en stor forandring 😉 

Nu sker det…klip klip. Short hair don’t care… Whoops…der røg lige 15 cm… eller mere!

4 reaktioner

  1. Det er fantastisk flot! Også dine øjenbryn 🙂
    Du havde et før, under og efter billede oppe på din insta-story som jeg virkelig var vild med. Kunne du mon smide det op igen? Jeg prøver nemlig selv at finde modet til at prøve det hos min frisør for første gang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop