Sådan samler vi 250.000 ind på 3 dage!

Reklame for Kræftens bekæmpelse / Støt brysterne

Personlig note: Jeg har et behov for at slå fast, at på trods af, at der står dette er en reklame, så tjener jeg selv 0 kr på denne kampagne. De penge jeg modtager i betaling for at lave kampagnen bruger jeg på at booste kampagnen på SoMe og resten donerer jeg tilbage til Kræftens bekæmpelse. Jeg vil ikke tjene penge på at samle penge ind til Støt brysterne. 

Vil du støtte via SMS? Send SB dinebryster til 1277 det koster 150 kr. per SMS
På cancer.dk/sb/annemette kan du støtte med valgfrit beløb og betale med kort og mobilepay.


Hjælp mig med at samle penge ind,
– for din egen, dine medsøstres, dine døtres og dine veninders fremtid. 

Mød modige Katrine

Det, der er allermest tankevækkende, er, at Katrine, som I ser på billedet og som medvirker i de små videoer, faktisk ikke er enestående. Altså jovist, hun er unik og utroligt modig, og jeg har den største respekt for hende – men hendes situation er ikke enestående. Hun er én af de ca. 4.700 personer, der årligt rammes af brystkræft, og det er alt alt for mange mennesker, det går ud over. Tænk på de børn, der pludselig skal forholde sig til, at mor muligvis skal dø. Tanken alene giver mig et lille jag af smerte i maven.

Godt og vel 6000 (måske endda flere) af mine læsere vil blive ramt af brystkræft på ét eller andet tidspunkt i deres liv. Har I tænkt over det? Det kan faktisk godt være dig, dig eller mig! Derfor har Katrine været så sød at lukke mig ind i sit hjem, og ladet mig interviewe hende om hendes oplevelse som kræftramt kvinde, kone og mor. Hun har længe ønsket at dele sin historie, så hun kunne gøre en forskel, som hun så fint sagde til mig.

Dette er Katrines historie – kort fortalt.

Slutspurten er nu. Tøv ikke. Lad os sammen støtte brysterne!

Jeg er del af en kampagne, som fungerer som en stafet. Min del af stafetten løber nu fra d. 10-12 oktober 2019, og jeg har en plan om at samle 250.000 kr ind i løbet af de næste 3 dage. Måske er mit mål alt for højt om ambitiøst, men jeg tror faktisk på det. Jeg VIL i hvert fald gøre ALT jeg overhovedet kan, for at denne kampagne når så langt ud som overhovedet muligt. Særligt fordi jeg osgå bærer ansvaret at være den ‘sidste’ i rækken af flere profiler, der har samlet ind til denne stafet. Og jeg synes at slutspurten skal løbes hjem med et intet mindre end imponerende resultet.

Så hjælp mig!

Jeg vil så gerne bevise, at Sociale Medier kan bruges til SÅ meget mere end kun at tjene penge for egen vindings skyld. Og at man rent faktisk godt kan gøre en forskel.

Jeg har sat alle sejl til, nu’ der ingen vej tilbage.

Jeg har virkelig lagt hovedet i blød i forbindelse med denne kampagne, for at skabe indhold, der når så langt ud på så mange forskellige platforme som muligt. Jeg sætter alle sejl til, og nu skal det hele bare eksekveres og køre som smurt i olie.

Ét af de tiltag jeg har gjort er at udvikle en opskrift på lækre Blåbærmuffins med vaniljefrosting. Opskriften kan bruge som inspiration, eller man kan anvende en helt anden opskrift, men tanke er, at DU KAN HJÆLPE. Du bager kage, som du medbringer på arbejde, til middag, i skolen eller hvor end du nu står og skal hen – så tilbyder du folk omkring dig et stykke kage, og opfordrer dem til at donere penge til kampagnen som en lille “tak for kage”*.

Forestil jer hvis vi kan få ‘bare’ 150 personer til at gøre det her. Og lad os sige, at de hver i sær bage kage nok til 12 personer og de 12 personer donerer 150 kr pr mand. Det alene ville løbe op i 270.000 kr. Men jeg véd af erfaring, at det kan være rigtig svært, at få 150 personer med på sådan en ide – men ikke desto mindre er det det af mine mål.

Vil du støtte via SMS? Send SB dinebryster til 1277 det koster 150 kr. per SMS

Vil du støtte med et andet beløb? (Husk, det kan trækkes fra i skat)

Hvis du vil støtte med mindre eller større beløb end 150 kr, så kan du hoppe ind på min indsamling og selv vælge hvor stort et beløb du vil donere. Hver en krone tæller! Her kan du også få sat dit virksomhedsnavn på selve overførslen så jeg og andre kan se, hvem der har doneret.

Vil du støtte via SMS? Send SB dinebryster til 1277 det koster 150 kr. per SMS

Målet er 250.000 – kom nu!

Som sat vil jeg samle 250.000 ind. Det bliver mega svært, det er jeg slet ikke i tvivl om. Men jeg er bare SIKKER på, at med den rette hjælp kan det lade sig gøre. Så kom nu. Lad være med at tænke en ekstra gang over det. Bare gør det, fordi det vil give dig en rigtig god følelse i kroppen og en god smag i munden. Du gør noget for dig selv, dine medsøstre, dine veninder og dine døtre. Alle vi kvinder kan rammes af brystkræft, og man aner bare ikke, om man selv er den næste i rækken. Så lad os tage det alvorligt.

På mine to instagramkonti @annemettevoss og @sweetcakekarma og på mine Facebookprofiler vil du i løbet af de næste tre dage kunne deltage i en her masse Giveaways, hvor der er nogle MEGA fede ‘præmier’ på højkant. Det kræver faktisk ikke engang, at du donerer penge (selvom jeg naturligvis vil opfordre dig til det, bare fordi det er super god stil, ik?). Så hold øje med Instagram og Facebook.

Så hermed skal lige lyde en særlig tak til følgende sponsorer på Giveaways:

 • Callebaut® Chokolade
 • Dr. Oetker / Kagerullen.dk
 • Guldsmed Birgitte Munch
 • Le Mosch & Le Hof
 • Sanzi Beauty
 • Politikens Forlag
 • Hotel Fjordgården i Ringkøbing
 • Good Good Brand
 • DawnxDare v/Copenhagen Jade
 • Karin Winther
 • Butik Bettina Beltner

Tak for støtten!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN