RetNemt: Sidste chance for 20% tilbud

Retnemt måltidskasser 1

REKLAME

Mit samarbejde med RetNemt Måltidskasser, som I helt sikkert har læst om (ja, okay jeg har skrevet meget om det!) udløber her ved udgangen af oktober. Så nu er det simpelthen sidste chance for at få det brandhamrende gode tilbud, som er strikket sammen til mine læsere – og kun jer 😉

Sådan lyder tilbuddet på RetNemt

Du får 20% rabat på de første to leveringer af RetNemt måltidskasser.
(Så hvis du bestiller kasser til hver dag i en uge, og gør det to uger i træk – jamen så har du lige fået 20% på alle dine Retnemt måltider i 14 dage.)

Tilbuddet kan I gøre brug af, ved at melde jer til måltidskasserne via dette link til RetNemts hjemmeside

Min ærlige mening

Vi har nu testet RetNemt i 10 uger, og der er stadig 2 uger tilbage. Vi har fået leveret 3 kasser om ugen, særligt har vi været vilde med måltidskasserne: “Ret luksuriøs”, “Ret børnevenlig” og “Familieret”. Det har været en god blanding af voksenvenlig mad og børnevenlig mad 🙂

De måltidskasser har passet helt perfekt til vores behov som familie. Alle har været glade, (næsten hele tiden) og variationen af retterne har været stor. Vi har prøvet alt muligt lækkert og meget forskellig mad. Og selvom vi faktisk har fået kasserne leveret i både de uger hvor vi er fuldtallige og de uger, hvor mine to ældste drenge har været ved deres far, så har vi alligevel nydt den børnevenlige ret – særligt fordi Luca også synes om maden.

Jeg synes, at det er en kæmpe bonus, at man på hjemmesiden kan skrive kommentarer til de retter, som man har prøvet af. Både for ens egen skyld, så man huske hvad man synes, næste gang at retten dukker op som en mulighed. Men også for at give feedback til RetNemt, så de kan levere endnu bedre måltidskasser til brugerne.

Læs også: Børn i køkkenet

Retnemt tilbud 4

Maden har smagt virkelig godt. Altså sådan rigtig rigtig godt. Selvfølgelig har der været nogle retter, som er bedre end andre, men generelt har kvaliteten af retterne været utroligt høj. Råvarerne er altid friske og ofte dansk produceret eller økologiske, hvilket gør mig så glad og varm om hjertet. Mere af dén slags, tak!

Siden jeg er begyndt at bruge RetNemt, er jeg blevet opmærksom på hvormange i min omgangskreds, der også bruger det. Og hvor er det egentlig fedt at lave reklame for et produkt, som alle åbenbart bare synes super godt om. Det føles bare endnu bedre for mig, at jeg véd, at jeg ikke er den eneste, der er begejstret.

Lad hverdagen blive ret meget nemmere!

Husk – det er her du bestiller for at få rabatten.

Læs også: Retnemt er det…og godt smager det!

Retnemt måltidskasser 3Retnemt måltidskasser 2Retnemt tilbud 7

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN