RetNemt er det… og godt smager det!

Retnemt måltidskasser 4

REKLAME

Vi tester RetNemt måltidskasser

Som I måske allerede har læst, så er jeg i fuld gang med at teste RetNemt måltidskasser for tiden. Min familie og jeg (bestående af to voksne og tre drenge på alder 1, 6 & 8 år) spiser os igennem alt muligt lækkert for tiden – lige fra stegt flæsk til wokretter og fra luksus steaks til boller i karry. Der kommer lidt af hvert på tallerkenerne hos os efter at RetNemt er trådt ind ad døren. Så enkelt kan det siges.

Der er så meget nyt på menuen, og gud, hvor er det egentlig bare forfriskende. Jeg synes lidt, at jeg har tendens til at lave den samme mad, om og om igen.

Og ved I hvad, man kan jo selv bestemme om man er til fiskeretter, salater, børnevenlige retter eller luksusudgaver. Man vælger fuldstændigt selv hvilken slags RetNemt kasse man vil modtage. Som I måske kan se på billederne her, så har vi lige på disse dage (hvor billederne er taget) valgt børnevenlige retter 😉 Ungerne var HELT vilde med stegt flæsk, selvom det nok aldrig bliver min favorit-ret.

Spar selv 20% på måltidskasser

Hvis du føler dig fristet til selv at gøre din hverdag lettere og i øvrigt blive præsenteret for en masse ny og lækker mad – så er RetNemt måske vejen frem for dig?

Du kan selv opnå 20% på de første to måltidskasser du bestiller – og det opnår du ved at bestille via linket her på min blog. Bestil RetNemt måltidskasser med 20% rabat.
Retnemt måltidskasser 2

Det er ikke fordi, jeg ikke kan selv…

Jeg er faktisk en ret kreativ type, når det kommer til at lave mad. Jeg synes da selv, at jeg er både idérig og dygtig til at lave mad – men jeg er også bare et menneske med et job og tre børn. Så selvom jeg elsker at gå i køkkenet, og jeg godt gad at udvise stort kreativt overskud hver eneste aften – så er det bare ikke realistisk. Vi kommer alle fem trætte hjem de fleste dage på ugen, og så er det bare svært at træffe overskudsagtige valg, hvor man får sammensat den helt rette – velernærende! – menu til familien. Jeg kan faktisk ikke altid overskue det, og det kan min kæreste heller ikke.

Derfor fik jeg ideen for nogen tid siden at kontakte RetNemt med henblik på et samarbejde. Og der er ingen tvivl – vi kommer med 100% sikkerhed til at fortsætte vores abonnement, når testperioden ophører til November. Det er bare fuldstædig stensikkert, for det har været/er bare den bedste oplevelse.

Hvordan er maden så?

Maden er rigtig pænt pakket. Maden er altid frisk og af god kvalitet (oftest enten dansk produceret eller økologisk). Maden er virkelig nem at tilberede – det er ret nemt! Maden smager 99% af tiden super godt – jeg tror at der har været én gang, hvor jeg synes at smagen haltede lidt…og det bedste ved dét er, at man kan anmelde maden med kokkehuer på hjemmesiden – så man kan faktisk give sin mening til kende, og derved være med til at forbedre standarden til et endnu højere niveau. (Yes, jeg er typen, der godt kan lide at have en mening. Men det vidste I jo nok allerede…haha!).

Retnemt måltidskasser 3

Retnemt måltidskasser 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN