Øverst på Google!

Ved du hvad SEO-optimering er? Jeg anede det ikke for et halvt år siden, selvom jeg faktisk burde vide det. Det går ud på at optimere søgeresultater på nettet, kort sagt. Igennem tekstmæssige, tekniske og analytiske kompetencer. Altså…At når du f.eks. går ind og søger på “smørcreme” på google, så er det min opskrift der dukker op øverst – og det gør den af flere grunde. Men hovedsageligt fordi den er SEO-optimeret. Det er ikke noget man betaler sig fra – altså selve placeringen, selvom man faktisk godt kan. Men jeg har betalt mig fra selve optimeringen, for at sikre mig, at mine opskrifter optimeres mest muligt og derfor bliver let tilgængelige for alle jer læsere.

Jeg er endvidere rigtig stolt af, at allerede inden jeg bad om hjælp til SEO-optimeringen, så lå flere af mine opskrifter iblandt de øverste ved en google søgning. Blandt andre min smørcreme, kanelsnegle, teboller og min flagkage. Idag er de blot rykket endnu højere op i rangeringen, og dét er jeg naturligvis rigtig glad for. Det betyder også at opskrifterne er populære blandt læserne, og så er jeg glad.

Allerøverst på google ligger min lette smørcreme, og det er også min mest populære opskrift af alle. Hver eneste dag er der flere hundredevis af besøgende, der anvender dén opskrift – selvom det jo er en super simpel opskrift, men måske netop derfor er den så populær, da den kan bruges til mange forskellige formål. Jeg er i hvert flad glad for at kunne bidrage med nogle gode opskrifter, der bare virker.

Jeg håber, at I blev klogere.

Rigtig god fornøjelse.

Skærmbillede 2016-01-16 kl. 22.42.38Skærmbillede 2016-01-20 kl. 08.51.33

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN