Livebagning i dag kl 13. Skal du bage med?

Idag bager jeg live på min IG kl 13. Find mig på Instagram som @sweetcakekarma , der er min kage-konto. #BagSammenHverForSig

Liveudsendelsen ligger tilgængelig i 24 timer.

Live-bagningen er tænkt som et lille hyggeligt tiltag, hvor vi giver os selv og børnene et hyggeligt afbræk i denne mærkelige situation. Der bliver opløftet stemning og bageglæde – og kagen er så let, at du nemt kan lade dine børn bage alene i køkkenet, hvis du er tryg ved det.

Inden vi går i gang er der nogle ingredienser, som du skal handle ind. Husk nu at holde stor afstand til dine medmennesker i supermarkedet, og sprit af præcis som anbefalet.

Mulighed for variation: Kagen kan godt laves uden kakao, og du kan erstatte smørret i kagen med solsikkeolie, hvis du ikke har smør. Du kan også lade være med at lave frosting, men i stedet blot lave en glasur.

Jeg giver en masse gode bagetips i løbet af bagningen, hvis I husker at stille spørgsmål

kagens ingredienser: 

180 g Hvedemel

50 g Kakao

1 tsk Bagepulver

3 stk Vaniljesukker

1 tsk Natron

350 g Sukker

250 g Smør

3 Æg

frosting ingredienser:

250 g smør

500 g flormelis

200 g flødeost

Lidt citronsaft

evt. pastafarver


Jeg håber vi ses…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN

Hej. Hvor er det dejligt, at du har valgt at kigge forbi min blog. Jeg hedder Annemette Voss Fridthjof. Jeg er mor, hustru, datter og søster – og så elsker jeg virkelig kanelsnegle. Altså af hele mit hjerte. Jeg er oprindeligt uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole, men efter jeg vandt Den store bagedyst 2013 tog mit liv en drejning. I dag arbejder jeg som blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder – ja, jeg har endda været tv-vært i et par år, og er i dag også fast kagedame i køkkenet på Go’morgen Danmark. 
 
Jeg er super åben, kærlig og følsom. En slags struktureret æstetiker, der er ret ligeglad med nullermænd i hjørnerne. Jeg er virkelig kreativ. Stenbuk. Sjov, synes jeg selv. Og så er jeg vel det man kalder en forholdsvis god taber men en rigtig dårlig vinder…eller noget i den dur. Det værste jeg ved er illoyalitet og tørbagte kager. Og nårh ja, jeg siger min mening.
 
Mine tre børn er drenge, og min mand hedder Micky. Det synes drengene er ret fedt, fordi det lyder som Mickey Mouse. Micky arbejder med noget, jeg ikke helt forstår. Men det er noget med salg og apps – og noget med at være ret klog. Han er alt det jeg ikke er. Alt det jeg ikke kan leve med. Og alt det jeg ikke kan leve uden. Og så er han den vildeste sucker for tech-udstyr. Micky er også far til min yngste søn. 
 
Jeg er glad. Ikke altid, ikke hele tiden, men hver dag.  

Kom med på mit nyhedsbrev

Webshop