Mit liv fyldt med luksusfølelse

Annemette Rosendahl cocktail

Reklame for Rosendahl

Luksus er dyrt. Ikke? Sådan ser jeg det. Luksus er i mine øjne sådan noget med diamanter, yachts, rejser til fjerne lande og champagne til morgenmad. Men luksusfølelsen behøver ikke koste ekstra. Den er ikke dyr. Man kan meget nemt, med ganske få midler, opnå mere luksusfølelse i sin hverdag.

Og det er dén, jeg jagter. Følelsen. Jeg gider virkelig ikke jagte pengene for at kunne købe dyre ting, der forsøder mit liv. Og det er ikke bare noget, jeg skriver, fordi jeg ikke har råd til andet, eller fordi det hiver point hjem på kontoen – nej, jeg mener det. Jeg er vokset op med rimelig megen luksus, og jeg har også engang prøvet at hive en månedsløn hjem på 180.000 – og hvad så? Hvad betød det andet end overskud på bundlinjen. Jeg vil da gerne tjene penge. Men det er altså stadig følelsen af succes, følelsen af luksus og følelsen af overskud, som jeg er ude efter. Det er følelsen, der virkelig rykker.

Så ja, her på det sidste er jeg begyndt at fokusere mere på luksus- og overskudsfølelsen end på selve luksus i sig selv. Og det har vist sig at virke for mig. Mit humør og mit mentale overskud er sådan set blevet bedre og større.

Forsød din hverdag med lækkert udstyr til din hjemmebar

Rosendahl har lanceret en ny række produkter i deres Grand Cru serie, der kan supplere din hjemmebar med de mest nødvendige sager. Herunder finder du blandt andet mit yndlingsprodukt: Champagnespanden med læderstrop. Jeg elsker den. Den er simpelthen så fin – og ser super luksuriøs ud med den strop dér. Det spiller bare.

Derudover følger der også en barske, longdrinkglas, lowballglas, shaker og målebæger med i Grand Cru Bar serien. Jeg er vanvittig glad for at kunne præsentere jer for disse nye produkter. Jeg synes bare det er så pænt, ja. Egentlig!

Og det bedste af det hele: Det er ikke dyrt!

2 nemme cocktails:

Prøv mine to lækre opskrifter, hvor jeg bruger de nye produkter:

‘The Budapest’ Cocktail (Lime, hyldeblomst og chili)

Bramble (Gin, citron og brombær)

Hvad giver mig luksusfølelse?

Sådan nogle ting, som giver mig luksusfølelse i hverdagen er f.eks. at jeg stryger mit sengetøj. Det er ganske gratis – men det giver mig følelsen af at bo på hotel – også selvom dén følelse kun holder den første nat, man sover i det crispy, nystrøgne sengetøj… men det er ligemeget. Følelsen var der.

At hoppe i det klare, blikstille hav en kølig morgen i september er luksus. Det koster gratis, og alligevel giver det mig den vildeste velværefølelse og minder mig op ophold på svenske spahoteller.

Sådan en ting som at hælde opvaskemidlet på en flot glasflaske med pumpe (i stedet for den trælse plastikdunk, den kom i) og stille den ved siden af køkkenvasken vidner om lidt overskud. Lidt luksus. Eller hvad med at servere din kage på et lagkagefad med fod under i stedet for at servere den fra æsken, som du fik med fra bageren?

Et flot opdækket bord en helt almindelig hverdag, hvor selv ungerne får lov at drikke vand eller mælk af vinglas, og bordet er dækket med friskplukkede blomster i en fin vase, se dét er også luksusfølelse. Det samme gælder cocktails i hverdagen. Micky og jeg elsker at drikke en cocktail i hverdagen. Ikke en stærk én, naturligvis – men bare en god lille hjemmelavet cocktail i ny og næ. Det associerer jeg nemlig med luksusfølelse og overskud.

Jeg forsøger blot at pointere, at der findes mange gode måder at opmnå luksusfølelse i hverdagen. Og jeg vil gerne have dig med på holdet – prøv at tænke over det. Jeg er sikker på, at du også vil nyde at få mere luksus(følelse) ind i dit liv. Alle fortjener sgu da lidt luksus, ik?

Sådan er det i hvert fald med vores hverdag. Altså den hverdag jeg deler med Micky og mine drenge. Vi går virkelig meget op i at få luksusfølelsen indkorporeret i hverdagen.

Så hvad er opskriften på mere luksusfølelse?

Det skal jeg sige dig: Tag din hverdag mere alvorligt. Gør noget ud af hverdagen. Hyld hverdagen. Gør meget ud af lidt – ja selv de mindste ting – lærte vi ikke det i år pga. Corona og alt det, der fulgte/følger med. At det i øvrigt i sidste ende er vores hverdag, vi savner allermest, når alt andet tages fra os?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN