Få en catwalk numse til husmoder behov ;)

Reklame for Lidl jeans #LETSDENIM

I ved vel, hvad jeg mener?

Hvis I alligevel skulle være i tvivl om, hvad jeg mener, så lad mig uddybe. Når man er mor, og hårdtarbejdende kvinde, og kæreste og veninde og…og…og… I kender de mange roller vi kvinder påtager os hver dag… så er det jo bare sådan, at selvom der hænger voldsomt dyre designer jeans inde bagerst i skabet, så er det ikke altid dem vi skruer os ned i i hverdagen. Vel? Oftest hopper jeg i hvert fald selv i det tøj, der ligger forrest i skabet, som jeg føler kan tåle hverdagen, og som jeg ikke er bange for at bruge i frygt for små fedtede fingre, der kommer og sætter aftryk. You know…

Men jeg vil alligevel gerne være en lækker kæreste for min kommende mand. Jeg vil gerne vimse rundt herhjemme med måsen i et par velsiddende jeans – i håb om, at han ikke helt glemmer at der er et “vi to”… og ikke kun “vi fem” som en betegnelse for den komplette famile.

lidl-jeans-5

lidl-jeans-7

Altså jeans, der både imødekommer mit behov for at være praktisk mor, der kravler rundt på gulvet og leger elefant med Luca, – men som samtidig gør, at jeg føler og smækker lækker overfor min kæreste. Han skal altså helst ikke glemme, at han synes jeg ser godt ud. Og det er et ansvar man selv skal løfte…uanset om det så er i Lidl jeans eller ej. Det synes jeg virkelig, piger, det er simpelthen ens egen opgave at sørge for, at gnisten og tiltrækningen stadig er der efter lange dage med babymos, legeaftaler, fodboldstævner osv.

Se kollektionen her på Lidls hjemmeside.

lidl-jeans-3

lidl-jeans-1

Stå tidligt op for at få Lidl jeans…

Om du er vant til at stå tidligt op søndag morgen eller ej, så kan du ligeså godt forberede dig på, at du skal stå tidligt op d. 4. marts for at få fingrene i de her fantastisk velsiddende jeans. Jeg sætter mine penge på, at de kommer til at gå som nybagt brød på en højhellig søndag morgen.

Se endnu flere billeder af mine jeans, hvor jeg føler mig som en rimelig hot mama!

Der hersker ingen tvivl – de kommer til at blive et hit. Det véd jeg, fordi stort set alle jeg møder på min vej, kommenterer på mine nye jeans, og de kan slet ikke få armene ned, når de hører, at det er at par jeans fra Lidl. Det giver sig selv, at de jeans ikke har været dyre. De kommer til at koste ca 120 kr. Det er jo nothing for at føle sig som en supermodel ala Heidi Klum.

Det er særligt de “opstrammende” blå og sorte jeans, som jeg er helt vild med – men deres boyfriend jeans og de fine t-shits er jeg også begejstret for. Micky, min kæreste, er dog mest glad for de stramme..haha! Det havde jeg nok godt kunne regne ud.

Kollektionen hedder esmara og er designet af Heidi Klum. Denne gang er det deres #LETSDENIM kollektion, som du kan få fingrene i i butikkerne.

Følg med på Lidls Facebookside og hold dig opdateret om kollektionen.

lidl-lets-denim-blaa-jeans-annemette-voss-4

lidl-lets-denim-blaa-jeans-annemette-voss-9

 

En reaktion

  1. Fedt!
    Må man høre hvad str du har dem i? De har ikke prøverum i min Lidl 😀 Er 173 cm og bruger str 26 normalt, men synes ofte dem fra H&M fx er for korte, hvis det er uden benlængde-mål også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN