Hot Mama – Let’s move, let’s denim!

REKLAME for Lidl

You won’t believe it!

Men, det er ikke løgn. Selvom man måske kunne fristes til at tro det. Men Lidls jeans er mine yndlings jeans. Jeg har haft flere af deres jeans, siden deres Let’s Wow kollektion udkom for et halvt års tid siden. Og det er nogle af de bedste jeans, jeg nogensinde har haft. Og prisen… Jeg mener, at de kun kostede 100 kr stykket… really! Men hvis I følger mig på min instagram, så har I helt sikkert set mig i mere af Lidls tøj. Mikset med nogle lidt dyrere styles – det synes jeg er verdens bedste kombi.

Men som I måske kan regne ud, så er jeg mægtig godt tilfreds med, at være en del af det hold, der nu skal informere dig, min kære læser, om, at Lidl nu satser endnu større med netop min favorit – en denim kollektion. Rettere betegnet esmara by Heidi Klum #LETSDENIM – yay.

lidl-lets-denim-blaa-jeans-annemette-voss-13

lidl-lets-denim-blaa-jeans-annemette-voss-4

Kollektionen lanceres d 4. marts, hvor du, efter min bedste overbevisning, nok skal skynde dig ned i butikken for at få fingrene i de fede styles.

Følg eventuelt Lidls facebookside for at få meget mere information om kollektionen.

lidl-lets-denim-blaa-jeans-annemette-voss-9

lidl-lets-denim-blaa-jeans-annemette-voss-5

Let’s denim: perfekt undskyldning for at være lidt “flyttelækker”.

Min familie og jeg står midt i flyttekaos til op over begge ører lige for tiden. Det er slet ingen hemmelighed, at det gør det en smule besværligt, når man samtidig skal opretholde sit arbejde – det inkluderer jo både diverse tv-jobs samt bloggen her. Generelt føler jeg mig nemlig ikke specielt lækker, når jeg omgiver mig med flyttekasser og svinger boremaskinen hvert andet minut.

Men, ladies, man kan sagtens kombinere business and pleasure (hvis vi antager at flytning er en fornøjelse 😉 ). Jeg har nemlig fået mine nye lækre jeans plus et par fine toppe leveret fra Lidl, som en del af kampagnen for esmara by Heidi Klum Let’s Denim kollektionen. Og dem har jeg da skruet mig ned i – og lige peppet op med lidt lækkert tilbehør i form af boremaskine, slik – nårh ja, og et par fine t-shirts, som også er fra den nye Let’s Denim kollektion.

lidl-lets-denim-boyfriend-jeans-annemette-voss-14

lidl-lets-denim-boyfriend-jeans-annemette-voss-2

 

Jeg har selv udvalgt de styles fra kollektionen, som jeg personligt føler er allermest “mig”. De sorte og de lyse stramme jeans er jo bare for fede, både med høje hæle men også helt afslappet til hverdag. Men jeg prøvede også lige noget nyt i denne omgang – jeg bestilte nogle boyfriend-jeans, der er sådan lidt baggy i det. Det er ikke noget jeg ellers har gjort så meget i, men jeg synes de er mega cool. Og for at være helt ærlig, – en hel del mere velegnede til at være handy-woman i.

lidl-lets-denim-boyfriend-jeans-annemette-voss-3

lidl-lets-denim-boyfriend-jeans-annemette-voss-7

lidl-lets-denim-boyfriend-jeans-annemette-voss-9

Til dig og din datter

Let’s denim kollektionen rummer som noget nyt også styles til din datter i alderen 6-14 år. Desværre har jeg jo ikke en pige, så jeg nøjes bare med at gøre mig selv fin – men til alle jer med små nuttede piger og cool teenagedøtre – afsted med jer!

Husk det er d 4. marts at kollektionen lanceres, – så I må liiiige væbne jer med lidt tålmodighed.

Men I kan roligt glæde jer.

 

lidl-lets-denim-sorte-jeans-annemette-voss-3

lidl-lets-denim-sorte-jeans-annemette-voss-2

lidl-lets-denim-sorte-jeans-annemette-voss-7

lidl-lets-denim-sorte-jeans-annemette-voss-6

lidl-lets-denim-stribet-t-shirt-annemette-voss-2

 

 

En reaktion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN