To nye favoritter til velplejet hud

Reklame for Sanzi Beauty

De næste 48 timer kan du med koden AM1 opnå 15% rabat på alle produkterne på www.sanzi-beauty.com 

Derfor er smuk hud så vigtig for mig 

Jeg går virkelig meget op i min hud. Altså VIRKELIG meget…men okay, hvem gør snart ikke det. Sagen er bare den, at det er sgu ikke alle, der bøvler med problemer som eksemudbrud, enkeltstående bumser, der vokser sig store som Mount Everest eller forkølelsessår, der gerne vil vokse helt op i næsen.

Smuk, frisk og velplejet hud med lidt glød er for mig som et godt visitkort. Det er ligeså vigtigt som et stort smil og rene, hvide tænder. 

Man kan sagtens have smuk hud, selvom man har bumser, og man kan også have et skønt smil, selvom tænderne er skæve – det er slet ikke det jeg snakker om… jeg snakker om at gøre noget godt for sig selv, så man føler selvsikkerhed og styrke. 

Jeg døjer med ovenstående problemer, med jævne mellemrum, og går derfor ekstra meget op i virkelig at have pæn hud for at føle mig ekstra feminin og smuk. Så kan jeg bedre leve med ‘vulkanudbrud’ i panden. 

Sagen er, at jeg nemlig ikke kan tåle at lægge makeup på øjenlågene, så begynder de næsten altid at klø og hæve meget op, så jeg tager helst ikke chancen. Derfor er huden vigtig. Og jeg kan heller ikke tåle alt for mange forskellige beautyprodukter med for mange forskellige aktive ingredienser, fordi det er som om, at min hud bliver stresset, og så får jeg eksem, tørre pletter og bumser. 

Så jeg holder mig helst til ét eller to brands og til noget, som jeg véd, jeg kan tåle og som virker effektivt på mig. 

Hvad virker for mig?

Jeg har brugt Sanzi Beautys produkter i over et år nu. Hele serien, faktisk. Både vippeserum, som det startede med, men også hele hudplejeserien, der lige er blevet udvidet med to nye must-haves, hvis man ligesom mig er vild med Sanzi Beautys lækre ‘letvægtshudpleje’. Når jeg skriver letvægt, så mener jeg, at produkterne er lette i konsistensen, de fedter ikke, de dufter ikke – de efterlader mig i det hele taget med en meget behagelig og ren (let og frisk) følelse, når jeg bruger dem. Produkterne er effektive men ikke over-aktive, og jeg oplever aldrig rødmen eller irritation ved brug af hudplejeserien. 

De to nye skud på stammen er en fugtgivende maske og en dagcreme med solfaktor 15. Begge to favoritter på min badeværelseshylde. 

Jeg bruger masken en gang om ugen – for mig er det nok. Man kan godt bruge den lidt oftere. Masken lægges på renset ud i et tyndt jævnt lag, og så kan jeg egentlig godt lige at gå lidt rundt og rydde op eller sætte mig foran fjernsynet, mens den virker. Efter 10-15 min vasker jeg den af med lunkent vand. Fugtmasken kan man faktisk sagtens bruge som natcreme og sove med, hvis man mangler ekstra fugt. Husk, at din hud nemt tørrer ud, hvis du bruger meget varmt vand, når du renser ansigt – blot et tip. 

Dagcremen bruger jeg, naturligvis, dagligt. Den fedter ikke og tørrer lynhurtigt ind på trods af at konsistensen er noget federe end Sanzi Beautys vanlige dagcreme, som jeg også anvender flittigt. Pumpen er nem at håndtere og gør doseringen lettere, så du ikke får for stor en mængde smurt ud i ansigtet. 

Som altid har jeg en rabatkode til dig, som gælder de næste 48 timer. Den hedder AM1 og giver dig 15% rabat på samtlige varer på www.sanzi-beauty.com

Du er smuk. Præcis som du er. Du er helt unik. Husk det og tal pænt og kærligt til dig selv – og stik dig selv et stort smil i spejlet næste gang, du står der. 

God dag! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN