Hvad laver jeg egentlig?

Jeg blev helt inspireret, da jeg læste Julie Berthelsens indlæg om, hvad hun egentlig laver… Læs med her…, hvis det skulle have din interesse.

Hendes indlæg fik mig til at stoppe op og læse med, da jeg faktisk ikke anede hvad Julie render rundt og laver. Jeg husker jo “bare” Julie fra Popstars i sin tid. Ligesom rigtigt mange folk, som jeg møder på min vej, heller ikke aner, hvad jeg egentlig går rundt og laver, og mest bare husker mig fra bagedysten. Det er nok resultatet af, at man som dansker i en kort periode ser os dukke op på skærmen i en særlig kontekst, og meget hurtigt bliver vi sat i “boks” –  sådan: “nå ja, det er hende sangerinden”, eller; “nå ja, det er hende kagekonen”… Men det er jo slet ikke, det eneste vi er. Jeg véd da om mig selv, at jeg bestemt ikke har brugt 7 år af mit liv indenfor arkitekturen og en kreativ verden af formidling i form og farve, uden at det har sat sine spor. Jeg har en enorm skabertrang og et dybtsiddende ønske om at analysere, diskutere, formgive og udfordre den verden vi lever i. Det kan jeg ikke gøre, hvis jeg udelukkende bager kager.

Folk véd som regel godt, at det jeg laver nok er noget med kage. Nogle bøger er der vist også tale om, – men ellers så tror langt de fleste, at jeg bruger min tid på at bage, eller at jeg har et konditori. Dét er langt fra sandheden.

Jeg bruger min tid på formidling. Det har altid været min drøm at formidle.

Jeg formidler blandt andet opskrifter og kagebilleder via instagram, Facebook, min hjemmeside, videos på min YouTube-kanal, her på sitet og til diverse magasiner – og det gør jeg hver uge, hver måned, året rundt.

Jeg formidler min skabertrang igennem mine bagebøger. Jeg elsker at skabe “et værk”, der kan stå på hylden og pynte samt komme frem på køkkenbordet ved særlige lejligheder.

Jeg formidler mine tanker om kvindeliv, moderrollen, at være selvstændig erhvervsdrivende, livsstil og min interesse for alt æstetisk via bloggen her – spicet op med lidt kage i ny og næ;)

Jeg formidler om personlige erfaringer med spiseforstyrrelse og skilsmisse i form af både foredrag og blogposts. – Vil egentlig gerne skrive en bog om begge, – men, kommer tid kommer råd…

Jeg formidler om den pludselige “kendthed”, der kommer i kølvandet på at medvirke i Den store bagedyst og om hele mit entreprenante eventyr indenfor en sød verden når jeg er ude at holde foredrag.

Jeg formidler min interesse for at hjælpe mennesker i nød igennem mit samarbejde med og min ambassadørrolle for Folkekirkens Nødhjælp.

Og så håber jeg, at jeg formidler glæde. Jeg smiler til verden og det gør jeg både i fysisk forstand, men også igennem alt det jeg skriver, tegner, formgiver osv. Jeg forsøger og ønsker at formidle livslyst.

For at kunne leve på denne måde, så er min kalender typisk fyldt til randen med mødedage, bagedage, indkøbsdage, optagedage, skrivedage, fotodage, regnskabsdage, eventdage, og hvis jeg er heldig: et par enkelte fridage:)

Læs om fordelene ved at være selvstændig her.

Selvom det måske lyder lidt “stramt”, så skal I vide, jeg ELSKER det. Mest fordi, at det heldigvis efterlader tid til min familie, som kan flettes ind på kryds og tværs af disse dage. Så det kan godt være, at jeg arbejder stort set alle dage, men så har jeg også mulighed for at holde helt fri midt på dagen og drikke varm kakao med mine drenge, hvor andre er på job – hvis det er det, jeg har lyst til. Eller se en veninde til frokost mellem et møde, indkøb og senere fotoshoot. Det er en frihed jeg værdsætter.

Jeg håber I nu har fået indblik i, hvad det egentlig er, jeg render rundt og laver!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN