Tag børnene med gratis i Knuthenborg Safaripark // + billedgalleri

Knuthenborg vandKnuthenborg vand 2Knuthenborg trampolin

REKLAME

Knuthenborg Safaripark – Efterårsferien er skudt i gang 🙂

Desværre er mine to ældste drenge hos deres far i denne efterårsferie. Elle desværre er jo et dumt ord, for jeg glæder mig da på deres vegne over, at de skal hygge med farmand…men I ved, hvad jeg mener. Da vi har “byttedag” om mandagen lod det sig alligevel gøre, at jeg lige nåede at sparke efterårsferien i gang i denne weekend – hvor hele familien var samlet. Os alle fem har haft den skønneste weekend sammen.

Egentlig skulle det have været en tur til Knuthenborg Safaripark i sensommeren, men det kunne ikke lige lade sig gøre alligevel, og så blev vores tur rykket. Men det blev den bestemt ikke mindre fantastisk af. TIP: Børn i alderen 3-11 år er gratis i hele efterårsferien! 

Efter endt fodboldtræning lørdag morgen, og en dobbelt cafelatte til at kickstarte weekenden, så pakkede vi bilen med barnevogn, børn, baby, bamser og rigtigt højt humør. Turen derned, – fra Lyngby til Lolland – tager ca 1 time og 45 min, og var egentlig meget hyggelig med vores tre unger på bagsædet. De fik en pose chips, en iPad og et par sodavand (ja, det er jo efterårsferie!) og så var hyggen ligesom sparket i gang.

Vi var først dernede ved middagstid i går, lørdag, og vi var lidt trætte, som man jo er med tre børn (!). Så vi valgte kun at besøge Limpopoland, hvor vi prøvede både Congo splash, Kampala Express og besteg Kilimajaro – og lad mig sige det sådan, at drengene rigtigt kunne få krudtet af, inden vi tog på hotellet. Vi spiste frokost på Mombassa grillen og legede en hel masse. Ja ja, jeg legede endda med. Jeg er ellers ikke sådan et forvokset legebarn – eller jo, på nogle punkter – men det kræver lidt overtalelse. Men jeg hoppede da på trampolin, sejlede på tømmerflåde og…og alt muligt 😉

Knuthenborg tømmerflådeKnuthenborg tømmerflåde elefantKnuthenborg sjov

Knuthenborg trampolin 2

Knuthenborg brødre

Knuthenborg varm kakao

Knuthenborg MombassaKnuthenborg børneboxKnuthenborg burger

Overnatning i Maribo – fem på stribe 🙂

Til vores store overraskelse (jeg véd ikke hvad jeg havde forventet, men i hvert fald ikke så høj standard) så var der totalt lækkert på hotellet (Hotel Søpark). Drengene nåede lige en runde minigolf, mens vi tjekkede ind på værelset – og så var der simpelthen sådan et massage-bobbel-bad på badeværelset. Okay, det havde jeg rimelig stor optur over, indrømmer jeg gerne, så Luca og jeg fik en tur i baljen, og bagefter var det drengene inden aftensmaden. I ved jo, at jeg er fan af Lalandia, og derfor kørte vi derhen om aftenen for at spise på Bone’s. (Jeg er måske i virkeligheden endnu større fan af Bone’s. Det holder bare 100%, synes jeg!)

Lørdag aften/nat lå vi alle 5 der på stribe i hver vores seng i det dejligste hotelværelse og snorkede om kap, for vi var godt nok trætte 😉

Milling hotelsMilling hotels søparkMilling hotels morgenmad

Vi blev spist af et æsel

I morges, søndag, indtog vi hurtigt en lækker morgenmad og satte snuderne mod Knuthenborg Safaripark. Billederne taler for sig selv. Det var magisk. Vejret var helt vildt smukt – der var en tung lun dis, der lå som en dyne over landskabet, og det var faktisk først ved middagstid, at den lettede. Men det gjorde godt nok ikke oplevelsen ringere. Nej tværtimod.

I sommer så vi jo Knuthenborg i høj solskin og noget højere varmegrader, denne gang var det noget helt andet. For at se billeder og læse mere: Vi har fodret giraffer – den vildeste tur

I dag var der mere fokus på at se dyrene, så vi besøgte både tigerne, aberne, klappedyrene og så alle de fantastiske dyr på savannen. Det er bare en ret vidunderlig oplevelse, for man kommer helt tæt på. Altså HELT tæt på! Men det kan I jo se på billederne. Vi var nærmest lige ved at blive spist af et æsel…haha. Se godt efter, den har simpelthen fat i håndtaget på bilen og forsøger at åbne døren! (note: der skete ikke noget med bilen, men vi tjekkede da lige efter…)

ÆselbesøgKnuthenborg æsel bilvindueGederne Knuthenborg Geder klappedyr
Knuthenborg klappedyrKnuthenborg gederKnuthenborg GedKnuthenborg geder i kampKnuthenborg Geder kampStrudsKnuthenborg strudseKnuthenborg strudsAbeburetKnuthenborg AbeburetKnuthenborg AbeburKnuthenborg abeburet fodring
Knuthenborg Abeburet aberKnuthenborg Abe baby
TigerneKnuthenborg SavannenSavannenKnuthenborg girafgiraffer knuthenborg

Knuthenborg savanne

Knuthenborg dyr

Knuthenborg Savannedyr

Knuthenborg næsehornet
Knuthenborg Næsehorn

LimpopolandKnuthenborg Churros husetKnuthenborg churros

Knuthenborg Churros Luca

Knuthenborg Annemette Voss churros

Knuthenborg HoppepudeKnuthenborg Hoppepude 2Knuthenborg congo splash
Knuthenborg congo splash vandrutschebane

 Nå men, nok om det. I kan jo se det på billederne. Det var bare så utroligt hyggeligt, at være sammen med min kæreste og mine tre børn. Jeg er en heldig kartoffel, er jeg!

Og så vil jeg slutteligt gøre jer opmærksom på (igen), at børn i alderen 3-11 år kommer gratis ind i efterårsferien, – altså t.o.m. 22. oktober.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN