Vi har fodret giraffer – den vildeste tur

IMG_7543

IMG_7617

Sponsoreret af Knuthenborg Safaripark,  – der bød på den vildeste zoo-oplevelse længe! 🙂

Nogle gange priser jeg mig lykkelig over mit job – andre gange så bander jeg det langt væk. Men når man bliver indbudt til en vildt fed oplevelse med familien i blogger-øjemed, ja, så står jeg sgu’ ved det: mit job er faktisk ret okay!

Du kan jo selvfølgelig bare vælge at placere dine unger foran computerskærmen her og bede dem scrolle ned i mit indlæg – mens de enstemmigt og instrueret udbryder “nøøøj”, “arhjjj”, “wow”, “se der” osv. for hvert billede af et fint dyr, de støder på… eller, du kan vælge at starte bilen og køre til Knuthenborg med ungerne på bagsædet – og lade dem se på de fantastiske dyr med egne øjne. Your choice 😉

IMG_7677

Men først, så lad mig fortælle jer om vores tur. Om alt det vilde vi har set og oplevet i løbet af dagen i går – og det er ikke småting, siger jeg bare. Nej faktisk så kom vi så højt til vejrs, at vi kunne fodre giraffer. Yup! Den er god nok. Man tror måske ikke lige, at en giraf er til at fodre – men det er den, hvis man altså booker en guidet tur, og det er meget anbefalelsesværdigt. Man kører rundt med en guide i en jeep, hvor man kan hoppe op på taget og fodre girafferne derfra. Guiden var super sød og fortalte os en hel masse spændende viden omkring dyrene, som jeg må indrømme, jeg ikke vidste på forhånd. Folkeskoletiden føles lidt langt væk 😉

Men et godt fif – medbring praktiske sko. Jeg havde egentlig taget mine fine sommersandaler på (læs: lidt for dyre sandaler til giraffodring!), men h e l d i g v i s er jeg ikke den sarte type, så jeg hoppede da bare rundt der i mellem mudder, dyrelort, græsstrå og andre udefinérbare ting midt på den Knutenborgske savanne.

IMG_7601

Vi fik klappet både kameler og heste – selv Luca fik lov at nusse et lille føl.IMG_7595 IMG_7583 IMG_7579 IMG_7571 IMG_7567

Med en kæreste som min, der er fuldstændig ustyrlig i en forlystelsespark, så var det faktisk meget fedt, at parken også bød på en ret cool vandrutschebane – med Danmarks stejleste fald. Og i øvrigt var der liiiige var åbnet en ny familierutschebane, Kampala Express, som ungerne havde det sjovt med.  Jeg er også selv lidt at en daredevil, når det kommer til dén slags. Tro mig, jo højere desto bedre. Jo mere på hovedet, desto bedre. Jo hurtigere, desto bedre. Og jo længere det varer, desto bedre… Og så synes jeg bare det er sjovt, når man bliver fuldstædigt gennemblødt efter en tur i rutschebanen – og dét blev man!

IMG_7626

IMG_7673

Med tre drenge og en baby – eller skulle jeg sige tre drenge og en mand?!..hmm – så må jeg give mig, når der skal vælges frokoststed. Jeg får mildest talt ikke lov til at bestemme menuen, når vi er afsted på familietur – næh nej, mor her må vige for flertallet, som afgører, hvad der skal til for at mætte maverne. Og burgers er altid en sikker vinder i vores familie. Og som om at dét ikke var nok – så topper vi lige hele oplevelsen med en gang churros i Limpopoland. (De dér små lede pinde-donuts, der smager ALT for godt, og som med 100% sikkerhed allerede har sat sig på numsen ved første øjekast). Mums. Sådan en ordentlig omgang nappede vi også lige med i farten. Og så en tur i rutschebanen – på hovedet…eller nej, dog ik 😉
IMG_7662

IMG_7663

IMG_7638

Og der var naturligvis også lige tid til at Luca fik en lur i skyggen, mens de to andre tog en slapper. IMG_7665 IMG_7667

Eftersom vi startede dagen møjhamrende tidligt – vi kørte hjemmefra kl 07.30!! – så havde vi ligesom rimelig god tid til at nå hele parken rundt – to gange, skulle man da mene…, men faktisk så endte vi med at der var flere ting, som vi ikke fik set – så vi må tilbage senere på sommeren! Men jeg tror nu nok at ungerne fik tilfredsstillet deres trang til at se på farlige dyr, for nu, i hvert fald.

Knuthenborg Safaripark – I’ll see you again soon!

IMG_7516IMG_7560

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kunne lide....

Følg disse hashtags:

#CLUBKAGEKARMA

#SWEETCAKEKARMA

#PYNTEBOGEN

#LAGKAGEBOGEN

#PIECEOFCAKEBOGEN

#BRØDBOGEN